USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2013.02.10. 16:26:45

Wade-Fan írta:A Bobcats témához visszatérve, mi lehet velük? Mostanában elég jó pozíciókból draftolnak, és nem sok eredménye van, legalábbis az eredményeken nem látszik..
Azért érdemes megnézni, hogy milyen embereket draftoltak az utóbbi években: DJ Augustin, Ajinca, Henderson, Kemba Walker, MKG. Első kettő az felejtős, Henderson egy jó 6. ember, Kemba Walker okés, de rá nem építenék franchise-t, MKG is egy korrekt kis játékos, hiába még csak 19 éves, de egy kiegészítő játékosnál többet nem nézek ki belőle. Azért nem draftolhat mindenki olyan jól, mint pl. a Thunder.
Tocy írta:Game, szerintem 2006-2010 között ő volt a legnagyobb clutch, ami a kezébe került game-winner lehetőségként, azt bedobta akárhonnan akárhogy, azóta romlott ő is sajnos bőven, illetve James kapja meg most már a dobásokat, ő irányítja a meccseket. Nincs róla statom...
Csak ezt találtam:
http://www.libertyballers.com/2012/2/29 ... th-quarter

Clutch since 2000: Wade 321/774 FG, 41%, középmezőny.
Clutch since 2006: Wade 205/507 FG, 40%, középmezőny.
Final minute since 2000: Wade 37/114 FG, 32%, még egy Ben Gordon is előzi őt.
Final minute since 2006: Wade 16/71 FG, 22%, konkrétan utolsó.
Final 24 seconds since 2006: Wade 10/53 FG, 18%, szintén utolsó.

Azért kicsit megnyugodtam, hogy nem lőttem mellé ezzel a "Wade-et nem tartom akkora clutch játékosnak. Ha van valahol ilyen stat, akkor szerintem jóindulattal is csak a középmezőnybe sorolnám őt" kijelentésemmel :) :D

De van ilyen is:
http://bleacherreport.com/articles/1209 ... ted/page/2
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.10. 11:04:03

Game, szerintem 2006-2010 között ő volt a legnagyobb clutch, ami a kezébe került game-winner lehetőségként, azt bedobta akárhonnan akárhogy, azóta romlott ő is sajnos bőven, illetve James kapja meg most már a dobásokat, ő irányítja a meccseket. Nincs róla statom...

szerk.: egy stat szerint 2011-ben még a 3. helyen volt egy listán Kobe és Nowitzki mögött.

szerk.: the 50 most clutch players of all time: ...37. carmelo anthony...28. paul pierce...27. lebron james...24. ray allen...21. shaquille o'neal...19. DWYANE WADE...16. tim duncan...12. wilt chamberlain...10. kareem abdul-jabbar...7. reggie miller...5. magic johnson...4. kobe bryant...3. larry bird...2. bill russell...1. michael jordan. 2011-es adat, itt még ugye Durant nincs benne. Az aktív játékosok közül csak Duncan és Bryant van előtte.

A nagydöntőkben az aktívok közül szintén csak Duncan, O'neal és Bryant van előtte.

De ezek nem statokon alapulnak, szal lehet nem érnek semmit.
Wade-Fan
Barça C

2013.02.09. 18:24:43

A Bobcats témához visszatérve, mi lehet velük? Mostanában elég jó pozíciókból draftolnak, és nem sok eredménye van, legalábbis az eredményeken nem látszik..
PCsabi
aka Game90

2013.02.09. 17:56:03

Rohadt statvadász LBJ, az utóbbi 5 meccsen 30 pontot átlagol, 68% FG, 56% tripla, hozzá 6 lepattanó, 6 assist.

A másik állat Bearden, mit gurított már az elmúlt 2 meccsen.
Gareth Tello írta:http://www.sporcle.com/games/ec2tc3/NBAtop100points
Hajrá, hajrá :D
Hihetetlen, hogy milyen játékosokból nem néztem ki, hogy benne vannak ebben a listában, pl. Jamison, Abdur-Rahim.
Bob_Marley írta: Zsákolón:
Jeremy Evans, Kenneth Faried, Terrence Ross, Eric Bledsoe, Gerald Green, James White
Elég erős a mezőny :P

Tripladobón:
Paul George, Kyrie Irving, Steve Novak, Ryan Anderson, Matt Bonner, Stephen Curry

Meg kell köveznem magam, várható volt, hogy Rondo nélkül más lesz a játék, egymást fogjuk kiszolgálni, s nem 1 ember felel "mindenért" egyszerűen a mostani felállás s támadás sokkal intenzívebb, pörgősebb, kiszámíthatatlanabb, jobb.
Paradox módon Rondo kiesése jobbá tette a támadást, főleg hogy nem húzódnak annyira be.
Zsákoló mezőny hihetetlenül erős, örülök, hogy nincsenek ilyen hájpolt emberek (Griffin, Howard), Ross/Green/White győzelmet várok. Tripladobó is nagyon jó, megtippelni nem tudom, hogy ki fog nyerni.

Amúgy most, hogy komoly győzelmi szériában van a Boston, adódik a kérdés, hogy Rondo nem is jelent akkora impact-et a Celtics-nek, mint ahogy idáig sokan gondolták? De félre ne értsetek, nem azt akarom mondani, hogy -1 ember támadásban :) És az is lehet, hogy ez csak egy ideiglenes fellángolás a Boston részéről.
Tocy írta: http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2013/02/08/alleyoop25 Ha jól láttam, még nem került be ide. Wade-ről van szó! :D

bár egy-két végjáték után azért felhúzom magam, hogy miért adjuk a 6-os kezébe a labdát, amikor Wade gyakorlatilag a Jordan utáni évek legjobb befejezője, game winnere...
Bazskával egyetértek, Wade-et én is imádom (bár az utóbbi években voltak furcsa dolgai neki...), gyönyörű mozgása van neki.

Viszont Tocy, most nem értek egyet veled, lehet, hogy csak én gondolom így, de én Wade-et nem tartom akkora clutch játékosnak. Ha van valahol ilyen stat, akkor szerintem jóindulattal is csak a középmezőnybe sorolnám őt.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.09. 17:11:47

Sanama írta:Na csak behúzta valahogy a Lakers, a végére mintha kicsit elfogyott volna a Bobcats, a LAL meg visszavett a TO-kból, illetve Kobe már nem nézte ahogy elszerencsétlenkedik a többiek a zsugákat.
Viszont az a 30% a 3as vonal mögül nagyon gyenge, és Kobe is az utóbbi 25 kisérletéből 1et dobott be még a Minesotának...Miközben a Miami, akivel holnap meccselnek, állat módban szórják a triplát...

Kiváncsi vagyok a holnapi meccsre, eléggé a Miaminak áll a széna most, össze vannak szedve, ami a Lakersre eléggé nem mondható most el, de hát majd jön Sacre :-P
Én egy darabig néztem, aztán elaludtam, sajnos amit írsz az jellemző az idei Bocatsre (is) hogy a végjátékok gyakran elúsznak, ezt azért arra fogom hogy borzasztó fiatal a társaság, rendre valakinél faltgondok is vannak, nagyon hullámzóak, van hogy percek alatt dobnak 20at, majd egy negyeden keresztül 10et...
Gaynek ide kellett volna jönni :lol:
Én nagyon bízom benne, hogy a Bobcats amit elkezdett az egy járható út, s 3-4-5 éven belül ott lehetnek hogy PO-ba jutásról beszéljünk, nagyon szurkolok nekik, MKG miatt hasítok a Cats bandwagonon :lol:

Lakerst meg komolyan mondom kezdem sajnálni.Annyi összetevője van, hogy miért tartanak itt, hogy több oldalt kitenne, de a sors fintora, hogy ha lépnek 1et előre történik olyan, hogy utána mennek kettőt hátra
Bár én náluk a legaggasztóbbnak és majdnem minden gond gyökerének azt tartom, hogy a Lakersnek nincs cserepadja.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.02.09. 16:58:00

Na csak behúzta valahogy a Lakers, a végére mintha kicsit elfogyott volna a Bobcats, a LAL meg visszavett a TO-kból, illetve Kobe már nem nézte ahogy elszerencsétlenkedik a többiek a zsugákat.
Viszont az a 30% a 3as vonal mögül nagyon gyenge, és Kobe is az utóbbi 25 kisérletéből 1et dobott be még a Minesotának...Miközben a Miami, akivel holnap meccselnek, állat módban szórják a triplát...

Kiváncsi vagyok a holnapi meccsre, eléggé a Miaminak áll a széna most, össze vannak szedve, ami a Lakersre eléggé nem mondható most el, de hát majd jön Sacre :-P
Barcaádám
Capitá del Barça

2013.02.09. 13:58:10

Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.09. 07:36:04

Aztán Bosh és Allen nélkül kaptuk szét őket :D CHALMERS 18 pont 5 triplával :D LeBron megint majdnem hibátlan meccs, 11 rádobásból 30 pont...és Battier is jó volt újra. Wade is jó volt, Andersen 8 pont, 3 támadópati, Lewis végre játszott normális perceket...nem láttam a meccset, de öröm nézni ezt a box score-t :D A triplákat elnézve kicsit Finals Game5 érzésem van :D
Sanama
Llegenda del Barça

2013.02.09. 02:26:04

Cumbee írta:
Sanama írta:a lakers bekezett... 11el megy a bobcats
Jamison is megsérült. Csak bokaficam, kérdés, hogy mennyire súlyos. Amilyen mákjuk van, akár ebből is lehet egy ár hetes kihagyás. Nem baj, majd Sacre beviszi őket a Playoffba.:D
Már nem nézem mondjuk, de
Bryant 22perc alatt 3mat dobott rá, ez mi??? :D 0 pontja van még mindig
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.09. 01:43:48

Sanama írta:a lakers bekezett... 11el megy a bobcats
Jamison is megsérült. Csak bokaficam, kérdés, hogy mennyire súlyos. Amilyen mákjuk van, akár ebből is lehet egy ár hetes kihagyás. Nem baj, majd Sacre beviszi őket a Playoffba.:D
Sanama
Llegenda del Barça

2013.02.09. 01:26:13

a lakers bekezett... 11el megy a bobcats
Kobe 15perc alatt 0 pont :P 11 TO

Ha a Bobcats elveri a Lakerst, itt hatalmas felháborodás lesz :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2013.02.09. 02:00:01-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.09. 00:00:39

Kalap1988 írta: Hát, hogyne hallgatnék, élek-halok a jó népzenéért és Erdélyért is egyébként :) Off vége. Tényleg jó meccs volt, olyannyira, hogy éjjel megnéztem élőben, majd délután felvételről is :) Cefet jól játszottunk, jár a labda, kemény a védekezés, ez tetszik. Még a végén olyan top védő csapat leszünk, akik sok pontot is dobnak :) ( potenciál szerintem a keretben erre meg van a gyors és jól dobó emberek miatt).
Én azért még elég "szkeptikus" vagyok, főleg hogy érzésem szerint túl korán játszunk jól :D
De a sors így hozta viszont, azért továbbra is a pattanó betegségünk annyira szembetűnő, hogy sír az ember ha látja.
Nekem is mérhetetlenül tetszik ez a pattogós játék, védekezéssel eddig se volt gond de a támadás nagyot lépett előre.De azért nagy örömködésben ne felejtsük el, hiphop nyerünk hatot majd bukunk 8at, ez az idei Celtics "recept" :d

S amit Bazska is mondott érdekes, hogy Rondo statisztikailag is többet fogdossa a labdát, ez annyira fel se tűnt már, azért szerintem ez a sérülés mind a csapatnak mind neki jót tesz, s ez felmerült máshol is, de amúgy érdekesség hogy Doc szerintem a büdös életben nem változtatott volna, eléggé "konzervatív" ember, emlékszem tavaly KG falt gondok miatt véletlen bekerült centerbe, s parádézott, de köv meccsen ugyanúgy ment 4esbe, gyakorlatilag a sérülések hoztak egy olyan döntést ami jót tett, Bradley dettó, most Rondo, szóval ez is paradox, hogy nálunk gyakorlatilag ha sérülés van, abból leszünk jobbak :D
De tartom ennek a csapatnak egy Po-ba jutás és tisztes helytállás lehet a célja, adott esetben egy második kör elérése.

Illetve azért nagyon fontos megemlíteni, hogy PP a borzasztó hetei után, valami csoda folytán fut, ugrik, pörög, jól dob, ez azért nagyban befolyásolja a játékunkat, kinti szakírók s már nagyon aggódtak, hogy neki aztán tényleg ennyi volt, látványosan visszaesett fizikálisan, most viszont ereje tejében.

Green is sokat javult, de akinek én borzasztóan örülök az Lee, egész offseasonben őt tartottam a legjobb "igazolásunknak" és pocsékul játszott, mostanában viszont végre kezdi nagyon elkapni.

Miaminál meg terjed az influenza :lol: Bosh volt beteg, most már Allen és Wade is, s Bosh biztos kihagyja a mait, de Allen is valószínű, míg a Clippersnél meg pont fordított az ábra, Paul-Griffin-Crawford-Billups játékra kész, érdekes kis csata lesz ez a Heat-Clippers
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2013.02.08. 23:18:02

kanty írta:
Kalap1988 írta:Bob leírt mindent, nem szaporítanám a szót, csak annyit kérdezek: Where is Kanty ? :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Most értem haza, hosszú és fárasztó az út Boston és Kolozsvár között. :P
Most az egyszer megbocsájtok, látom, hogy Transylmániát hallgatsz :D
Grat. a Bostonnak, nagyon jól játszottak. Igazából nem csak a Lakers lett volna kevés ezúttal ellenük. DH visszatért, de az ember önmagaga karikatúrája, mondom ezt minden rosszindulat nélkül. Biztos, hogy frusztráló nagyon ez a sérülés és biztos, hogy ő is olyan állapotba szeretne kerülni, mint volt mondjuk tavalyelőtt.
Sokat lehetne boncolgatni a témát, de agyilag zokni vagyok. Az biztos, hogy ez a győzelem nagyon kellett volna, mind mentális, mind pedig a tabella szempontjából.

A podcast ismét jó volt, különösen a Bazska Wade-ről alkotott véleményével értek nagyon egyet.
Hát, hogyne hallgatnék, élek-halok a jó népzenéért és Erdélyért is egyébként :) Off vége. Tényleg jó meccs volt, olyannyira, hogy éjjel megnéztem élőben, majd délután felvételről is :) Cefet jól játszottunk, jár a labda, kemény a védekezés, ez tetszik. Még a végén olyan top védő csapat leszünk, akik sok pontot is dobnak :) ( potenciál szerintem a keretben erre meg van a gyors és jól dobó emberek miatt).
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.08. 21:15:19

Bob_Marley írta: Én azért egy NY-ot is belevennék, nem csak az MSG miatt (az is patináns aréna) de az egész város is megér minimum 1 napot.Ha ott vagy rájössz, hogy valóban igaz az a mondás, hogy NY sohasem alszik, Bostonban még soha nem voltam, de NY-ban igen, felejthetetlen élmény.Szerintem ha már kint vagy az Usaban megéri oda is ellátogatni.

New Yorkban több mint egy hétig leszek :) úgyhogy az MSG szerepel a terveim között.
a többi városba szeretnék onnan elmenni, Washington,Philly,Boston viszonylag közel helyezkednek egymáshoz,1-1 napra tervezek elmenni ezekre a helyekre, illetve Chicago van tervben, oda 3-4 napra,mivel oda repülnék, és azért megéri ott maradni kicsit.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.08. 21:01:01

csababarca írta:
Értem.
Meglátjuk, két hónap meló lesz,akkor nem tudok nagyon nézelődni,mert egy erdő közepén leszek táborban, de aug közepétől indulhat a "nyaralás" része. egy TD Garden-United Center (mert Chicagoba is tervezek elrepülni) kombó, felnézni a csarnok tetejéről lógó mezekre, címekre...uhh...az ígérem,hogy képekkel majd fogok szolgálni, szerintem érdekelne itt pár embert 8)
Én azért egy NY-ot is belevennék, nem csak az MSG miatt (az is patináns aréna) de az egész város is megér minimum 1 napot.Ha ott vagy rájössz, hogy valóban igaz az a mondás, hogy NY sohasem alszik, Bostonban még soha nem voltam, de NY-ban igen, felejthetetlen élmény.Szerintem ha már kint vagy az Usaban megéri oda is ellátogatni.

Jah és majd képeket feltétlenül hozzál :D

Amúgy erről eszembe jut, hogy milyen más az NBA megítélése pl Európában, emlékszem mikor most nyáron a Celtics Milánóban volt, s 1-2 magyar szurkoló kis túrá szervezett, meg utibeszámolót írt, ott is pl megemlítették, hogy a legnagyobb döbbenetükre egy napos délután azt veszik észre, Kevin Garnett, Paul Pierce Doc Rivers meg 1-2 segédedző vígan kávézik egy kávézó teraszán, s senki nem ismerte fel őket :lol: Kivéve persze a magyar szurkolókat, akik rögtön odamentek pár kép 1-2 mondat, Milánóban nagyon biztonságiak se voltak, az embereknek csak feltűnt nagy magas fekete srácok, de hogy honnan jöttek meg minek, azt nem nagyon tudták :D

szerk: Jah és ha Boston akkor a jó kis Femway parkot sem szabad kihagyni.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.08. 20:54:08

Gareth Tello írta:http://www.sporcle.com/games/ec2tc3/NBAtop100points
Hajrá, hajrá :D
78at tudtam, plusz Drexler meg Shaq-et nem tudtam helyesen beírni :D
Elég jók ezek a kvízek,bár ennél jónéhány régi motorosról nem is hallottam :oops:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Robcsyy
Entrenador del Barça

2013.02.08. 20:21:57

de fura volt Howardot a két pvc cső nélkül látni :lol:
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.08. 20:07:16

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.08. 20:04:34

Bob_Marley írta:
csababarca írta:most nézem a meccset vissza,elég jó 8)

más: nyáron holtszezonban van lehetőség bemenni a stadionokba? kint leszek 3 hónapot a keleti parton,és mondjuk egy Td garden nem hagynék ki , ha van rá lehetőség.
Van lehetőség bőven :wink:
Sőt ha szerencséd van, pont kifogod a nyílt napot, edzés meglehet nézni, sokkal barátságosabbak a játékosok (értsd nincs mellettünk 70 biztonsági hogy haladjunk és ne aláírásokat osztogassunk) több program van szerte a városban.
Van ott is túravezetés, bár ahogy írod holtszezon, s a felkészülés Szeptemberben kezdődik, de bemenni a Gardenbe van lehetőség.
Értem.
Meglátjuk, két hónap meló lesz,akkor nem tudok nagyon nézelődni,mert egy erdő közepén leszek táborban, de aug közepétől indulhat a "nyaralás" része. egy TD Garden-United Center (mert Chicagoba is tervezek elrepülni) kombó, felnézni a csarnok tetejéről lógó mezekre, címekre...uhh...az ígérem,hogy képekkel majd fogok szolgálni, szerintem érdekelne itt pár embert 8)

Én Rondoval kapcsolatban abban reménykedek,hogy látja ezeket ugye,és tanul belőle, és egy egész más játékot elővesz majd amikor visszatér. Neki is jó lenne,és a klubnak is.

Egyébként átértékeltem a dolgokat, és úgy vélem, Garnett-Pierce kettősnek innen kell visszavonulnia! Jó nézni,hogy ennyire a csapatért vannak,aláhelyezik magukat, ezt most a LA meccs közben is csoda volt látni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2013.02.08. 20:09:06-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.08. 19:59:20

csababarca írta:most nézem a meccset vissza,elég jó 8)

más: nyáron holtszezonban van lehetőség bemenni a stadionokba? kint leszek 3 hónapot a keleti parton,és mondjuk egy Td garden nem hagynék ki , ha van rá lehetőség.
Van lehetőség bőven :wink:
Sőt ha szerencséd van, pont kifogod a nyílt napot, edzés meglehet nézni, sokkal barátságosabbak a játékosok (értsd nincs mellettünk 70 biztonsági hogy haladjunk és ne aláírásokat osztogassunk) több program van szerte a városban.
Van ott is túravezetés, bár ahogy írod holtszezon, s a felkészülés Szeptemberben kezdődik, de bemenni a Gardenbe van lehetőség.

Rondo téma meg azért érdekes, Tocy látom írtál "hozzánk", azért ne felejtsük el Rondoval nagyon hatékony volt a gépezet, idénre viszont többször a túlzott akarásnak "nyögés lett a vége"
Szerintem igazából ennek a Rondo sérülésnek a következményeinek a tanulsága, hogy Rondora bízni a jövőt, egyedül s majd azt hogy a kezében a bogyó és így az újjáépítés nem járható út.

szerk: illetve ennek a 6os győzelmi sorozatnak én 3 dologban látom a létét.
1;Rondo kiesése megváltoztatta a játékot
2;Nem lehetett "halogatni" be kell gyújtani a rakétákat, ebből a szempontból azért kicsit aggasztó is lehet, hogy talán túl korán kezdtük
3;Olyan lelki gátak szabadultak fel, illetve a sérülések miatt olyan motiváció, s csapatösszetartó jelek mutatkoznak, ami viszik a csapatot

Arra akarok kilyukadni, Rondo továbbra is iszonyat fontos a csapatnak, s nem csak az ő kiválásából adódó más játék miatt van most sikeresebb időszak, azért Rondoval is volt mikor beindítottuk a rakétákat, de azt is hozzá kell tenni, akkor nem is volt annyira Rondo központú a játék, ezért nem temetném Rajont, illetve nem az ő "nyakába kell ezt varrni"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.02.08. 21:15:47-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.08. 19:59:18

Le...szóval nem érdekel Bazska, akkor is Wade a király!

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... jkRwRmWpH8

A két ember közt átpattintom, bezsákolom move a kedvencem tőle, rengeteg ilyet csinált, de múltkor Gallo kosarától elélvezett mindenki, hát Wade 2006-2010 között kb 2 meccsenként 1 olyat minimum csinált...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2013.02.08. 20:04:07-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.08. 17:39:34

most nézem a meccset vissza,elég jó 8)

kanty
Llegenda del Barça

2013.02.08. 15:54:03

Kalap1988 írta:Bob leírt mindent, nem szaporítanám a szót, csak annyit kérdezek: Where is Kanty ? :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Most értem haza, hosszú és fárasztó az út Boston és Kolozsvár között. :P
Most az egyszer megbocsájtok, látom, hogy Transylmániát hallgatsz :D
Grat. a Bostonnak, nagyon jól játszottak. Igazából nem csak a Lakers lett volna kevés ezúttal ellenük. DH visszatért, de az ember önmagaga karikatúrája, mondom ezt minden rosszindulat nélkül. Biztos, hogy frusztráló nagyon ez a sérülés és biztos, hogy ő is olyan állapotba szeretne kerülni, mint volt mondjuk tavalyelőtt.
Sokat lehetne boncolgatni a témát, de agyilag zokni vagyok. Az biztos, hogy ez a győzelem nagyon kellett volna, mind mentális, mind pedig a tabella szempontjából.

A podcast ismét jó volt, különösen a Bazska Wade-ről alkotott véleményével értek nagyon egyet.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Kalap1988
Director del Fútbol

2013.02.08. 11:14:56

Bob leírt mindent, nem szaporítanám a szót, csak annyit kérdezek: Where is Kanty ? :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.08. 09:20:50

Nem lett tömegverekedés :( De azért azt tényleg nehéz megmagyarázni Rondonak, hogy nélküle 6-0 a Celtics :D :D A Lakers szerintem gyakorlatilag esélytelen a PO-ra, bár az utóbbi hetekben azt mondtam, hogy de igen, be fognak jutni, nem vitás. De az, hogy Gasol gyakorlatilag a kulcs időszakra kiesett, Howard össze-vissza sérült, Kobe szintén...és hát árpilisig lesz kb 6-7 könnyebb meccsük, a többi Heat, Celtics, OKC, GSW, Pacers, Bulls, Clippers, Blazers, Nuggets...és akkor még Wolves, meg a Suns akiktől kikaptak, vagy lesz még Mavs is, meg Hawks...

Na de hogy a Bulls hogy kapott 128 pontot, azt azért megkérdezném :D A liga elit védelme nem szokott így összeesni. 58 %-kal dobott a Denver, Faried 9/10, 21 pont, 12 pattanó, Chandler 8/9 és 5/5 tripla...akkor is fura :D

http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2013/02/08/alleyoop25 Ha jól láttam, még nem került be ide. Wade-ről van szó! :D

A mozgáskoordinációja, a rések olvasása, betörései miatt szerettem meg, és azóta is tart a "szerelem", az viszont tény, hogy James érkezésével abszolút háttérbe szorult sajnos. Pedig hogy beállt mögé Shaq is anno, amikor 35 pontot átlagolt a döntőben :D Persze, a Heat jelenleg valóban James irányítása alatt áll ( ami azért engem továbbra is nagyon zavar még akkor is, ha tudom, hogy jelenleg ez így jó... ), bár egy-két végjáték után azért felhúzom magam, hogy miért adjuk a 6-os kezébe a labdát, amikor Wade gyakorlatilag a Jordan utáni évek legjobb befejezője, game winnere...csak az a baj, hogy pl a Boston ellen is mit csinált a végjátékban...ilyenkor azért mélyen szomorú vagyok.
Válasz küldése