ozsimiki írta:
Már a Milanos sem volt a régi.
Többet szntem ha játszik direkt nem fogom megnézni,mert eszembe juttatja,h milyen dühös vagyok rá. Ekkora zsenialitást ilyen szinten elpazarolni. Nagyon kevés jó éve volt ahhoz képest,amennyi lehetett volna.
nagyon sajnálatos, nekem nagyon nehéz nem haragudni rá ezek miatt. (ez is azt mutatja,h mekkora játékos is volt amikor még az volt az első)
Teljes mértékben adom....emlékszem még haverommal arról beszélgettünk az Aranylabda után, hogy ha nincs valami nagy sérülése, akkor zsinórban 3-4 bogyó befigyel neki...minimum....hát igen, az eszünkbe se jutott, hogy ennyire bele fog .... az egészbe, és elveszíti a profi mentalitását. Ahogy Ő is mondta egyszer egy interjúban, a legnagyobb örömet az okozza neki, amikor nála van a labda. Ehhez képest egy idő után már a pia és a bulik okozták neki a legnagyobb boldogságot.
Egyébként én továbbra is tartom, hogy Henk Ten Cate távozása volt a kulcs. A Barca könyvben is le volt írva, hogy Frankie volt a jófiú, Henk meg a pitbull. Továbbá azt is lehetett akkoriban olvasni, hogy Ő nem nézett el Ronnie-nak semmit. Ha nem dolgozott 100%-os erőbedobással, akkor odahívta és kegyetlenül lecseszte. Na hát el lehet képzelni, hogy Frankieboy erre mennyire volt képes. Sugárzott belőle a határozottság........

Úgyhogy szvsz Henk távozásával indult meg R10 a lejtőn. Megszűnt a szigor, lazább lett a póráz, Ő meg kihasználta.
Sose felejtem el, mikor a világ egyik legkeményebb védőjének tartott Terry úgy pattant le róla a negyeddöntőben, mintha falnak ment volna...közbe meg csak Ronnie volt az...
Én is nagyon haragszok rá. Belegondolni is rossz, hogy mi lett volna, ha R10 tartja a formáját, és felnő mellé egy Messi....Még a Libertadores-kupát is megnyertük volna, pedig ott nem is indulhatunk....