Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ja, és még itt egyesek olyanokat mondanak, h nem szinkronos a filmbence-barca írta:A világ nagy és a megváltás a sarkon ólálkodik Először nagyon meglepődtem, mikor megszólalt a csaj magyarul a táborban, azt hittem rosszul hallok![]()
Már más is kérdezte, talán Kanty, és neki se tudtam sajna válaszolni. Megígérem, hogy a következő ajánlásomnál azt is kiderítem, hogy találtam rá.bence-barca írta:Lui, kíváncsi lennék, h ezt a filmet hol találtad?
Lehet, hogy azt előre bezárta aztán egy másik bejáraton ment be, és arra tette belülről a lakatot.visca el barca írta:mondjuk az is érdekes h mikor mutatták a tuzoltot, aki vágta le a lakatot, akkor meg kivul volt a lakat
igen ezen én is gondolkodtam. de mivel tesiteremben volt, gondolom akkor ment be mikor voltak bent, lelakatolta az ajtót, majd elkezdett nyilazgatni. csak furcsa h senki nem verte pofán... mégsem egy uzival aprított. mondjuk az is érdekes h mikor mutatták a tuzoltot, aki vágta le a lakatot, akkor meg kivul volt a lakatsoadroli írta: Egy kérdés: A végén, mikor lenyilaz egy csomó ombrét, azok hogy kerültek oda? Előtte odakötözte őket pár órával, vagy mi?
Pontosan így: könnyen lehet, hogy a Tiszta románc is sokkal jobb film lett volna, ha Tarantinonál marad.visca el barca írta:ezt nem értem. a tiszta románcot sem ő rendezte. vagy hogy érted?kurdt írta:ezerszer jobb lett volna, ha nem kerül ki Tarantino kezéből (lásd: Tiszta románc)...
ezt nem értem. a tiszta románcot sem ő rendezte. vagy hogy érted?kurdt írta:ezerszer jobb lett volna, ha nem kerül ki Tarantino kezéből (lásd: Tiszta románc)...
Erre inkább nem mondok semmit, de sztem ezt ebben a formában nem sokan fogják támogatnishutterisland írta:arra céloztam, hogy ha 2-3 film között hezitál, akkor legyek én a perdöntő.
ezt mi is irtuk kurdttal (bár lehet nem szó szerint így). sőt ahogy olvasgattam más fórumokon, másoknak is ez volt az első ami feltunt...sjd írta:Kíváncsi voltam, hogy ki lesz az első, aki ezt írja, mert én is abszolút így vagyok ezzel.messideco írta:Úgy éreztem, hogy az anya karaktere nem tett meg mindent a helyzet javítására, nem kereste a fizikai vagy testi kontaktust a fiával, kivétel a Robin Hood-olvasás talán, meg egyszer minigolf.