Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.05. 23:08:07

2 kérdésem lenne.
Az első a csere határidő után, akik kiesnek, guye nem vehetnek fel FA-t??

Második:Miért is lett megvétózva a Faried-Bayless for Bosh-Gee csere?
Abból indulok ki, hogy MichaeBee is leírta full korrekt csere, főleg, hogy nem keeper Bosh.
De akkor majd átalakítjuk.De most ezt a vétót nem nagyon értem :?

Varejaot látom nem szeretitek, pedig továbbra is tartom bőven keeper lehet 1-2 helyen.
Az meg nálam bnem érv, hogy Cumbee-t "megvétózta" a többség akkor ezt is.
Annál ez jóval másabb ajánlat volt, de ugye nem tudok mit tenni elfogadom a nép akaratát, max csinálom másképp :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.05. 21:13:06

Szerintem egy ördögi kör az egész. Akik kicsit lazábbra veszik a vétót, azokat szokták megvétózni legtöbbször, azok akiknél mérce fentebb van.

Néha idegesítő, mert sokszor van olyan, hogy álmodba sem gondolnád, hogy nem megy át és jön a vétó.
Itt Cummbe-val értek egyet. Neki nem ment át, kitette, nekem valahol az a fair, hogy akkor más se vegye fel.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.02.05. 20:59:46

Hát mivel a vétózás teljesen szubjektív dolog, ezért a személyes dolgok is sokszor közrejátszanak. Meg hát mindenki máshogy ítéli meg az értékeket, van aki teljes szezont nézi, van aki az aktuális formát, van aki meg csak a nevek alapján dönt. Én a statok mellett arra is szoktam figyelni hogy a gyengébb csapat ne járjon rosszabbul, így a különbségek megítélésénél nálam nem mindegy hogy éppen merre billen a mérleg. :)
Néha én is látom hogy a vétózás nem túl következetes, de ez valszeg azért van mert másoknál máshol van a határ, és így kis különbségeknél is jöhet +/- 1 szavazat.

Amúgy túl sokat problémáztok egy-egy vétó miatt. Ha a többségnek nem tetszik akkor meg kell próbálni vmi mással vagy hagyni kell a fenébe. Lehet érdeklődni hogy éppen miért nem tetszett sokaknak a dolog, de sztem tök felesleges mindig a régi esetekkel előjönni. Ha meg átmegy egy csere akkor lehet örülni. :wink:
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.05. 20:39:08

Slither írta:
Cumbee írta:Vicces, hogy a legnagyobb problémátok, hogy hogy kapok egy olyan embert, aki 11,5 pontnál csak egyszer átlagolt többet a karrierje során, míg adok egy olyat, aki 15 pontnál csak kétszer átlagolt kevesebbet, miközben egyel fölötte Farried+ egy FA megy Bosh-ért meg Gee-ért. Rondo és a Boston eddigi rendszere nem feküdt Terry-nek, ezt ő is elmondta, de azt hiszem elég látványos a javulás Rondo sérülése óta. Mind1, összerakunk egy másikat, csak nem gyengén vicces és következetlen ez a vétó rendszer. El kéne dönteni, hogy milyen cserét vétóztok, mert kb full random megy a dolog. És ezt nem csak azért írom, mert most én vagyok a "szenvedő" fél, eddig is ez volt a véleményem.
Nyugi, én a másikat is szó nélkül vétóztam. :D
Nálam elég kevés trade megy át vétó nélkül. :lol:
Jó de érted, ez most olyan, hogy rohadt kevés olyan trade van, ami tényleg full egyenlő. Vannak kicsit egyenlőtlen, meg kicsit egyenlőtlenebb, meg full egyértelműen kamu cserék. Én eddig csak az utolsó kategóriát tartottam vétóra érdemesnek, mert a többit nem lehet objektíven megítélni. De az nekem nagyon fura, hogy átmegy 5 csere a 3. kategóriából (Ez a "kicsit egyenlőtlenebb") aztán ugyan ilyenből 2 vétózva lesz, aztán kettő még a 2 kettes kategóriából is vétózva lesz. Ha önmagában nézed, akkor a 2-es kategóriás csere sem full igazságos, de milyen az, hogy előtte 5 durvább átmegy, az meg nem mehet át. És egyébként én látok egy kisebb tendenciát, van olyan akinek szinte minden cseréje átmegy, attól függetlenül, hogy éppen mennyit szakít rajta és van olyan, aki meg folyamatosan kapja a vétót.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.02.05. 20:27:30

Cumbee írta:Vicces, hogy a legnagyobb problémátok, hogy hogy kapok egy olyan embert, aki 11,5 pontnál csak egyszer átlagolt többet a karrierje során, míg adok egy olyat, aki 15 pontnál csak kétszer átlagolt kevesebbet, miközben egyel fölötte Farried+ egy FA megy Bosh-ért meg Gee-ért. Rondo és a Boston eddigi rendszere nem feküdt Terry-nek, ezt ő is elmondta, de azt hiszem elég látványos a javulás Rondo sérülése óta. Mind1, összerakunk egy másikat, csak nem gyengén vicces és következetlen ez a vétó rendszer. El kéne dönteni, hogy milyen cserét vétóztok, mert kb full random megy a dolog. És ezt nem csak azért írom, mert most én vagyok a "szenvedő" fél, eddig is ez volt a véleményem.
Nyugi, én a másikat is szó nélkül vétóztam. :D
Nálam elég kevés trade megy át vétó nélkül. :lol:
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.05. 20:20:07

Vicces, hogy a legnagyobb problémátok, hogy hogy kapok egy olyan embert, aki 11,5 pontnál csak egyszer átlagolt többet a karrierje során, míg adok egy olyat, aki 15 pontnál csak kétszer átlagolt kevesebbet, miközben egyel fölötte Farried+ egy FA megy Bosh-ért meg Gee-ért. Rondo és a Boston eddigi rendszere nem feküdt Terry-nek, ezt ő is elmondta, de azt hiszem elég látványos a javulás Rondo sérülése óta. Mind1, összerakunk egy másikat, csak nem gyengén vicces és következetlen ez a vétó rendszer. El kéne dönteni, hogy milyen cserét vétóztok, mert kb full random megy a dolog. És ezt nem csak azért írom, mert most én vagyok a "szenvedő" fél, eddig is ez volt a véleményem.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.02.05. 19:09:48

@ijacska: nincs beállítva az emailes értesítés, szóval nem kaptam meg ha írtál vmit. Elég ha beírod ide hogy igen vagy nem.
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.05. 18:03:59

MichaaBee írta:
@Kanty: láttam az ajánlatod, de még kérnék gondolkodási időt. Vannak még nyitott pozícióim (többek között Game-mel, mint látod :D ), úgyhogy nem csapnék bele ennyire a levesbe. De ha válaszolok, akkor is számíts rá, hogy egy kis javítást azért eszkölök majd. :D
Most látom, hogy az egy mondatos megjegyzésemben van vagy három helyesírási hiba, bocsi. :D
Oké, nem piár fogás, de nem csak Te érdeklődsz azért a kettősért. :P
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.02.05. 17:39:41

@Game: válaszoltam egy újabb ajánlatban. Annyi hogy van egy elgépelés, azt írtam, hogy akárkit, de ezt értsd úgy, hogy akárkiket. :)

@Kanty: láttam az ajánlatod, de még kérnék gondolkodási időt. Vannak még nyitott pozícióim (többek között Game-mel, mint látod :D ), úgyhogy nem csapnék bele ennyire a levesbe. De ha válaszolok, akkor is számíts rá, hogy egy kis javítást azért eszkölök majd. :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.05. 16:37:39

Bob, állj le, 1-9 első nap, nem lesz ez így jó. :lol:
Pedig Bosh 23-4, Sessions 18-3-2. (Seraphinról meg Derrickről inkább egy szót se...)
kanty írta:Ha nem Varejao lesz a harmadik keeper, akkor végképp nem értem. De mondom ez nem is az én dolgom. Bynum+Lopez, ha ezt Csabinak adod, akkor nekünk még az a kevés esélyünk is elszáll a bajnoki címet illetően. :D
Nem fogalmaztam világosan.
Alapvetően Varejao keeper Bryant és Holiday mellett, ha összejön az üzlet. Ez egyértelmű.
A ha szócska arra vonatkozott, hátha találok utána egy nála jobb emberkét, akit meg tudok szerezni, aztán keepelni. :) De mivel erre nem valami nagy az esély (hacsak Game nem jön rá, hogy Hardent szívesen odaadná Beasleyért), így Varejao minden bizonnyal keeper lesz, ha átmegy a csere.
Eazzy írta:Ha feladod Holidayt, akkor
... biztosra vehetitek, hogy megőrültem. :mrgreen:
PCsabi
aka Game90

2013.02.05. 03:27:36

Erre a Terry - Korver cserére küldtem egy vétót. JT kezd életjeleket mutatni, az utóbbi meccseken már nem volt rossz, de Ashton Kutcher bőven jobb (pl. ha a szezonátlagát nézem, 3 tripla meccsenként!), Terry csak assist-ban veri őt.

Amúgy milyen teljesítmények vannak...fcb0827-nél Webster 5 tripla, 21 pont, nálam Hawes 21/14... :lol:
Gareth Tello írta: Ráadásul PL head-to-headben is te leszel az ellenfelem, szerintem jól elkalapállak, négy emberem is kétszer játszik. :D
4? Csak? Nagyon örülök neki :D
kanty írta:Bynum+Lopez, ha ezt Csabinak adod, akkor nekünk még az a kevés esélyünk is elszáll a bajnoki címet illetően. :D
Ne jinxelj :mrgreen:
MichaaBee írta:Ilyenkor azért felmerül bennem a kérdés, hogy Holiday ér-e egy Bynum+Lopez csomagot és hogy hogyan lehetne azt az üzletet vétó nélkül tető alá hozni. :) (Bár van az a pick mennyiség, gondolom én. :) )

@Game, Neked is küldtem valamit. :P
Van az a pick mennyiség, meg én sem egy noname embert adok Holiday mellett. Meg ha már én adom a cserében a legjobb játékost ill. bevállalom az ebben a szezonban 0 perces Bynum-ot, akkor azért egyértelmű, hogy jól szeretnék járni.

Ment a válasz, neked is, Eazzy!
Cumbee írta: u.i.:Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy mindkét ligában az vezet, akinél Harden van?:D
Ő a kabala... :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.05. 01:21:10

LOL kamaj most nézem csak, hogy mindkét ligában ellened játszom. Hát nem lesz egyszerű, de kell a WIN, szal hátrébb a medvékkel!!:D:D

u.i.:Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy mindkét ligában az vezet, akinél Harden van?:D
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.02.04. 23:35:09

Na GT, van egy lehetőségem megszerezni előled Varejaot. Ha feladod Holidayt, akkor meggondolom a dolgot. :D

Game neked meg ment válasz, csak szerintem rejectre nyomtam, szóval mailben kapod meg!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.04. 22:29:20

MichaaBee írta:Ilyenkor azért felmerül bennem a kérdés, hogy Holiday ér-e egy Bynum+Lopez csomagot és hogy hogyan lehetne azt az üzletet vétó nélkül tető alá hozni. :)

Egyébként mivel Cumbee-t is megvétóztam anno, így vétóztam most is Varejao-ra.
Szerintem mindkettőre lehet megoldást találni.
De nem akarok tippeket adni a tárgyaló embereknek, simán meg lehet oldani hogy Holidayért adott esetben Bynum-Lopez is egy csomagban legyen.

Másodikra meg, azért ez jóval barátibb ajánlat volt, én amit tudok és vétóztatok abban Beal-Chalmers Ginobili-Varejao szerepelt és nagyon előnyös cetlik, ebben azért sokkal kisebb értékek cserélnek gazdát, ezért is látom nem kivitelezhetetlennek a dolgot.Plusz mivel további cserék várhatóak egyáltalán nem elképzelhetetlen nálam miért ne lehetne cserélni Varejaot, aki keeper szintű emberke.
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.02.04. 22:21:09

Ilyenkor azért felmerül bennem a kérdés, hogy Holiday ér-e egy Bynum+Lopez csomagot és hogy hogyan lehetne azt az üzletet vétó nélkül tető alá hozni. :) (Bár van az a pick mennyiség, gondolom én. :) )

Egyébként mivel Cumbee-nak is megvétóztam anno, így vétóztam most is Varejaóra.

szerk.: @Kanty, sasold kérlek, amit írtam a legutóbbi trade ajánlatban.
@Game, Neked is küldtem valamit. :P
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2013.02.04. 22:30:44-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.04. 21:56:11

Igen akkor nem igazán van értelme GT részéről.De mivel ő azt mondta Bynum-Lopezzel együtt megy Holidayért, úgy viszont abszolút igen.
Na látom megvétózta a többség, küldtem egy még gyengébb variációt. :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.04. 21:09:51

Gareth Tello írta:Bynum-Lopez kettőssel ha lehet, még nagyobb eséllyel indulok Holidayért,és nekem ez a lényeg.
Így lenne egy Bryant-Holiday-Varejao keeper hármas.
(Amúgy meg van még idő, szóval lehet, hogy a végén nem is Varejao lenne a harmadik keeper emberke.)
Ha nem Varejao lesz a harmadik keeper, akkor végképp nem értem. De mondom ez nem is az én dolgom. Bynum+Lopez, ha ezt Csabinak adod, akkor nekünk még az a kevés esélyünk is elszáll a bajnoki címet illetően. :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.04. 20:45:26

Bynum-Lopez kettőssel ha lehet, még nagyobb eséllyel indulok Holidayért,és nekem ez a lényeg.
Így lenne egy Bryant-Holiday-Varejao keeper hármas.
(Amúgy meg van még idő, szóval lehet, hogy a végén nem is Varejao lenne a harmadik keeper emberke.)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.04. 20:06:56

Másnak mondanám ezt a cserét, mert jóval kisebb értékek mozognak gyakorlatilag nincs játékos benne ráadásul nagyon baráti a pick csere is, de ha a többség azt mondja ez így neki nem jó, elfogadom max várok vele a csere határidőig, s akkor jövök megint :D
Plusz GT Lopez-Bynum kettőst is szívesen cserélné Holidayre, de ezt már ő tudja, mondom ha szerintetek ez így nem jó akkor thats all, majd gondolkodok máson :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.04. 20:03:23

Ha Cumbeenál nem mehetett át ez a Varajao csere, akkor most se menjen, azt mondom így a fair.
Amúgy GT, ha értlek Celtics fan legyek. Van egy Bryanted, egy Lopezed és egy Bynumod. Vegyük, hogy utóbbit elcseréled Holidayra. Akkor is ez a három ember értékesebb számomra jóval, mint a brazil. Aki sérülékeny és kb. két hónapig tudott hozni ilyen szuper statokat. Van három normális keeper játékosod és akarsz egy kockázatost, akiért még picket is eldobsz. Mindegy, nem is én kell értselek.

De tartom, hogy ha Cumbeenál vétó volt, egy hasonló trédre, akkor most sem menjen át.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.04. 18:42:39

Gareth Tello írta:
Bob, szerintem idén a tiéd "A legtöbb ajánlat kiküldője" cím. :mrgreen: Mindjárt meglesem mind a kilencvennyolcat.
Tavaly én cseréltem a legtöbbet, én idén sem fukarkodok :D

Ma elindul a hét, remélem hozzák a srácok az előző hetet, mert akkor eredménytől függetlenül rohadt jók voltak :D
De azért kicsit aggasztó, hirtelen lett 4 sérültem :D Nelson-Howard tuti ki fog hagyni nem egy nem két meccset :?
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.04. 17:56:14

Most nézem, Game, hogy ikszeltünk simában, 6-6 lett a vége. Győzelmet vártam, kár, hogy CP egyáltalán nem játszott a héten, Gordon és Ginobili pedig hol igen, hol nem. :?
(Amúgy van ott egy pending trade, akinek veto needje van, az mehet. :lol: )
Ráadásul PL head-to-headben is te leszel az ellenfelem, szerintem jól elkalapállak, négy emberem is kétszer játszik. :D

Bob, szerintem idén a tiéd "A legtöbb ajánlat kiküldője" cím. :mrgreen: Mindjárt meglesem mind a kilencvennyolcat.
neobarca
Director del Fútbol

2013.02.04. 11:10:56

Gareth Tello írta:Sima vereség neótól, ahogy az várható volt.
Jön Bob, kötelező a győzelem. :mrgreen:
Azért elég sokáig be voltam tojva... Lényegesen több játékosod játszott a héten, de azért az utcsó 2 nap megfogtalak.
Am jó lenne, ha CP3 összerakná magát lassan. Lesz 1-2 meleg hetem a táblázat első felével, így jól jönnének az emberek. Továbbá Delfino sérülése sem jött jól. Wallba meg bízok, hogy nem komoly és nem fog meccset kihagyni. :oops:

Simában elszenvedtem a történelem legnagyobb vereségét. 11-0. :cry:
Ezzel egyetemben visszakerültem, oda, ahová való vagyok... :lol: Túl szép volt az az 5. hely... :lol:

Espn-ben meg csak elkaptam Bob-ot. Pedig sokáig kérdéses volt. :wink:
Beszarok, hogy ott milyen jól megy. Pedig napi 1percet foglalkozom vele. Bezzeg a yahoossal órákat azt... :lol: :lol: :lol:
neobarca írta:
Bob_Marley írta:Ezen azért kacagtam egy jót :lol:
Gray's minutes should decline, and he'll eventually find himself back on the bench again. If you haven't picked him up yet, don't be the sucker who grabs him now.
Ettől függetlenül kívánom hogy bejöjjön neobarcanak, de ezen szakadok, hogy ilyet írnak le.
:oops: Én ezt nem olvastam, de igazából nem oszt nem szoroz. Blatch percei minimalizálódtak. Nem csinál szinte semmit. Szal majd ha nem jön be ez a pick, keresek mást... :lol:
Na talán azért mégsem volt olyan rossz felvétel. Az a 12 lepattanó nem jött rosszul... :P Ha hasonló számokat hoz, maradhat. Inkább mint Blache a 2-3 pontjaival. :wink:

Más!
Szerkezetválltás miatt cserélhető keeperben a következő játékosaim:

J. Wall: Season average: 14.2-3.1-6.7 :arrow: Last 3 games: 14.5-4.5-6.8
B. Knight: Season average: 14-3.5-4.5 :arrow: Last 3 games: 12-3-6
D. West: Season average: 17-8-3-1 :arrow: Last 3 games: 20-6-4
M.Gortat: Season average: 11.5-9-1.4-1.8 block! :arrow: Last 3 games: szinte ugyan az.

Más is vihető, de az ő elcserélésük a fő célom, minden hátsó szándék nélkül... :wink: Szal hajrá, hajrá! Már sokáig úgy sem lehet cserélni... :P

Szerk: Simában pedig mindenki vihető, Anthony kivételével! :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.04. 09:29:51

Sima vereség neótól, ahogy az várható volt.
Jön Bob, kötelező a győzelem. :mrgreen:
MichaaBee írta:Lopezt is beleszámoltam abba a háromba. Vagy inkább Bynumot favorizálod Bryant és Lopez mellé? Abban az esetben már érthetőbb.
Bynumot favorizálom, illetve inkább azt az embert, akit meg tudnék szerezni a segítségével. :lol:
PCsabi
aka Game90

2013.02.04. 00:02:05

Eazzy írta: Nem direkt nem állítottam be, ma este volt csak időm, de mire ideértem, már elkezdődtek a meccsek. Ezen kívül is volt még olyan nap a héten, hogy nem állítottam? Nem emlékszem.
Szerdán. Nem hiszem, hogy PP, KG és Jamal Crawford direkt maradt a padon :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése