De jó, hogy ezen a meccsen már lesz Pepe, Marcelo és Ramos is...ab1daL írta:A február 26-án rendezendő Barca-Real kupa elődöntő visszavágóját Undiano Mallenco fogja vezetni! (ő vezette a kupa döntőt is a két csapat között...)

De jó, hogy ezen a meccsen már lesz Pepe, Marcelo és Ramos is...ab1daL írta:A február 26-án rendezendő Barca-Real kupa elődöntő visszavágóját Undiano Mallenco fogja vezetni! (ő vezette a kupa döntőt is a két csapat között...)
Érdekes, nekem viszonylag sok Realos ismerősöm van, de nem hányják tele az fb-t, mondjuk ők már inkább a 30-as korosztály és nem CR óta szurkolnak a Madridnak. Engem egyébként kifejezetten spanol a szenvedés és nyűglődés, amivel magyarázzák egyesek, amit amúgy nem lehet.jelwaz írta:Gyááááá, tudtam!Ugye van a az hír, hogy egy csomó manipulált meccs volt, ebből 2 a BL-ben. A nyomozók nem nevezték nevén a mérkőzéseket, annyit elárultak, hogy az egyiket Angliában játszották. Kapásból Chelsea-Barca (Övrebrö vagy hogy hívják féle), fb üzenőfal tele van vele
Nem vitás, hogy bűn rossz fújás volt, felénk lejtett a pálya (de természetesen madridéknál Abidal pirosa jogos, mert telepatikusan szugerálta Anelkát, hogy rúgja fel magát, illetve meccs előtt a kapufák alá pénzt ástunk).
Kiválóan szemlélteti a hófehérkék frusztráltságát, hogy kapásból pattannak és velünk foglalkoznak. Persze, nagyon szomorú lennék, ha bebizonyosodna, na de ott se az igazságérzetről van szó, mert akkor szépen bevonulnának a múzeumukba és kipakolnák a felét. Vagy eladnák a bolhapiacon, úgyis ócska és kopott a készlet jelentős része.
Azért ezt a fajta vádaskodást legalább nyilvánosan nem kellene művelni, amíg be nem bizonyosodik, főleg nem az ugyanazon évi 2-6 után
most te itt Varane góljára gondolsz, ami nem hogy szöglet, de még nem is szabad után lett???...azért az milyen irónikus az élet. ellenünk egy olyan szögletből egyenlítettek, ami nem is volt az, és nem mellesleg Roncika "harcolta ki".
köze nem volt a leshez, ez tisztán látszott, attól mert mutogatott már nem is tudom ki hogy ez biza nem volt les...mintha nem ezt csinálná mindenki, amikor nagyon határeset...Vakmacska írta: Most meg hétvégén egy olyan szögletből fejelt öngólt Roncika, ami szerintük nem is volt az, merthogy előtte les volt.
Azt elárulhatnád, hogy ki szerint volt les? vagy 10x megismételték és tizedszer is Arbeloa lába a vonalon volt, míg a csatáré nem. Nem tudom mi volt ebben a les?Vakmacska írta: Most meg hétvégén egy olyan szögletből fejelt öngólt Roncika, ami szerintük nem is volt az, merthogy előtte les volt.
épp ezért kell kerülni a focit. én is csak a társaság meg a filmklub miatt járok át. a real vs. barca topicot, kb 3 hsz után otthagytam, semmi értelme küzdeni velük.torotam írta:Az orvos írta fel alacsony vérnyomásra?Dr.Dre írta:Épp az imént regisztáltam a madridisták oldalára. Kiváncsi vagyok, remélem jófejek lesznek.![]()
A baj az, hogy nehéz dolgod lesz, mert ha kiállsz a csapatod mellett, azonnal megköveznek, ha pedig objektív próbálsz maradni, akkor álszentnek leszel kikiáltva. Nehéz ügy ez...
Az orvos írta fel alacsony vérnyomásra?Dr.Dre írta:Épp az imént regisztáltam a madridisták oldalára. Kiváncsi vagyok, remélem jófejek lesznek.
Nem én írtam először, másra hagyatkoztam, de alább már ott a magyarázat.20tek írta:Szerintem elnéztél valamit, mert vasárnap - kedd ritmusban nem lehet meccs.recrea írta: Érdekes, h vasárnap bajnoki, kedden meg kupa visszavágó. S
A Sevilla elleni meccs pontos időpontja még nincs meg. Ilyenkor még minden meccset ugyanarra a napra írnak. Ez majd változni fog, amikor a szövetség kihirdeti a pontos időpontot: meccs előt 1-2 héttel.#David Villa# írta: Klub honlapján néztem. Február 20-án Milán ellen idegenben, 24-én Sevilla otthon, 26-án Madrid otthon.
Szerintem elnéztél valamit, mert vasárnap - kedd ritmusban nem lehet meccs.recrea írta: Érdekes, h vasárnap bajnoki, kedden meg kupa visszavágó. S
Ha okosan fórumozol, megpóbálsz objektív maradni és nem akarod bizonygatni, h a Barca a jobb csapat, akkor biztosan. Szerintem kifejezetten jó társaság van ott, értelmes, humoros emberek, laza stílus. Szerintem jóban lennék velük, ha értékének a focihoz.Dr.Dre írta:Épp az imént regisztáltam a madridisták oldalára. Kiváncsi vagyok, remélem jófejek lesznek.
Klub honlapján néztem. Február 20-án Milán ellen idegenben, 24-én Sevilla otthon, 26-án Madrid otthon.salas9 írta: Szerintem 23-án játszunk majd a Sevilla ellen, mert ha jól tudom egy bizonyos időnek (48 óra?) el kell telni két mérkőzés között. Valószínűtlennek tartom,hogy kedd előtt vasárnap este játszunk bajnokit. Bár mi irányítjuk a naptárat szóval...
Szerintem 23-án játszunk majd a Sevilla ellen, mert ha jól tudom egy bizonyos időnek (48 óra?) el kell telni két mérkőzés között. Valószínűtlennek tartom,hogy kedd előtt vasárnap este játszunk bajnokit. Bár mi irányítjuk a naptárat szóval...#David Villa# írta:Szép kis időpont. 24-én hazai bajnokit játszunk a Sevilla ellen. Van annyi előnyünk, hogy tartalékosan álljunk fel. Remélem meg is lépi az edző.
salas9 írta:Megvan a kupavisszavágó időpontja:
2013. február 26. (Kedd) 21:00
Hát én csak a "szimpatikus" special one miatt gondoltam, hogy biztosan jót tett volna az önbizalmának...bár amilyen népművészeti cserépedény, arra a meccsre késve érkezne....davi10 írta:Ezért sajnálom, hogy nincs kicsit később a Clásico, mert igaz, h eldőlt a bajnokság, de matematikailag még van esélye a Realnak, szal sorfal nem lesz.Nem Ede72 írta: Hány pont különbség kell, hogy sorfalat álljanak nekünk a Classicón??
Nem akarok szadista lenni, hogy mindenképpp álljanak sorfalat, csak meg akarnám nézni Mourinho arcát. (ha egyáltalán addig marad, mert tuti, h a szezon eldőlt, de év végéig tuti nem küldik el, akkor se, ha mostantól csak bukná a meccseket)
Ezért sajnálom, hogy nincs kicsit később a Clásico, mert igaz, h eldőlt a bajnokság, de matematikailag még van esélye a Realnak, szal sorfal nem lesz.Nem Ede72 írta: Hány pont különbség kell, hogy sorfalat álljanak nekünk a Classicón??
A kiemelt résszel úgy elkaptad nálam a fonalat, hogy legalább egy percig csorgott a könnyem, úgy röhögtem!Boixos írta:nem értem. a kupameccs után úgy lett előadva, mintha a világ legjobbjai lennének azzal az 1-1es döntetlennel hazai pályán...
eddig tartott a bugi...
arbeola szegény, terhes feleségét akarta leköpni, csak nem jött össze, ezért ment le meccs után a pakolóba.mahitoo írta:Valaki írja már le legyenszíves, hogy most pontosan mit láttak abba bele, hogy Messi köpött egyet a pályán? Láttam a videót, zoomolnak, kiemelnek részeket, de nem értem...Olyasmit, hogy a nézők felé köp? Vagy mit?