Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
ab1daL
Director del Fútbol

2013.02.08. 00:05:10

A február 26-án rendezendő Barca-Real kupa elődöntő visszavágóját Undiano Mallenco fogja vezetni! (ő vezette a kupa döntőt is a két csapat között...)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
shutterisland
Director del Fútbol

2013.02.05. 13:30:24

ronaldo szülinapján mindig eszembe jut, hogy messi milyen fiatal még :lol:
recrea
Llegenda del Barça

2013.02.05. 09:37:31

jelwaz írta:Gyááááá, tudtam! :D Ugye van a az hír, hogy egy csomó manipulált meccs volt, ebből 2 a BL-ben. A nyomozók nem nevezték nevén a mérkőzéseket, annyit elárultak, hogy az egyiket Angliában játszották. Kapásból Chelsea-Barca (Övrebrö vagy hogy hívják féle), fb üzenőfal tele van vele :D Nem vitás, hogy bűn rossz fújás volt, felénk lejtett a pálya (de természetesen madridéknál Abidal pirosa jogos, mert telepatikusan szugerálta Anelkát, hogy rúgja fel magát, illetve meccs előtt a kapufák alá pénzt ástunk).

Kiválóan szemlélteti a hófehérkék frusztráltságát, hogy kapásból pattannak és velünk foglalkoznak. Persze, nagyon szomorú lennék, ha bebizonyosodna, na de ott se az igazságérzetről van szó, mert akkor szépen bevonulnának a múzeumukba és kipakolnák a felét. Vagy eladnák a bolhapiacon, úgyis ócska és kopott a készlet jelentős része.

Azért ezt a fajta vádaskodást legalább nyilvánosan nem kellene művelni, amíg be nem bizonyosodik, főleg nem az ugyanazon évi 2-6 után :D
Érdekes, nekem viszonylag sok Realos ismerősöm van, de nem hányják tele az fb-t, mondjuk ők már inkább a 30-as korosztály és nem CR óta szurkolnak a Madridnak. Engem egyébként kifejezetten spanol a szenvedés és nyűglődés, amivel magyarázzák egyesek, amit amúgy nem lehet.

Életem legkeményebb meccse volt, sosem felejtem el, szerintem Övrebö belehajszolta magát a hülyeségbe, semmi több.

Apropó, isten éltesse a Világlegjobbját! 8)
jelwaz
Entrenador del Barça

2013.02.05. 00:14:22

Gyááááá, tudtam! :D Ugye van a az hír, hogy egy csomó manipulált meccs volt, ebből 2 a BL-ben. A nyomozók nem nevezték nevén a mérkőzéseket, annyit elárultak, hogy az egyiket Angliában játszották. Kapásból Chelsea-Barca (Övrebrö vagy hogy hívják féle), fb üzenőfal tele van vele :D Nem vitás, hogy bűn rossz fújás volt, felénk lejtett a pálya (de természetesen madridéknál Abidal pirosa jogos, mert telepatikusan szugerálta Anelkát, hogy rúgja fel magát, illetve meccs előtt a kapufák alá pénzt ástunk).

Kiválóan szemlélteti a hófehérkék frusztráltságát, hogy kapásból pattannak és velünk foglalkoznak. Persze, nagyon szomorú lennék, ha bebizonyosodna, na de ott se az igazságérzetről van szó, mert akkor szépen bevonulnának a múzeumukba és kipakolnák a felét. Vagy eladnák a bolhapiacon, úgyis ócska és kopott a készlet jelentős része.

Azért ezt a fajta vádaskodást legalább nyilvánosan nem kellene művelni, amíg be nem bizonyosodik, főleg nem az ugyanazon évi 2-6 után :D
ferninho
Madridista

2013.02.04. 18:42:53

azért az milyen irónikus az élet. ellenünk egy olyan szögletből egyenlítettek, ami nem is volt az, és nem mellesleg Roncika "harcolta ki".
most te itt Varane góljára gondolsz, ami nem hogy szöglet, de még nem is szabad után lett???...
Vakmacska írta: Most meg hétvégén egy olyan szögletből fejelt öngólt Roncika, ami szerintük nem is volt az, merthogy előtte les volt.
köze nem volt a leshez, ez tisztán látszott, attól mert mutogatott már nem is tudom ki hogy ez biza nem volt les...mintha nem ezt csinálná mindenki, amikor nagyon határeset...

korrekt hsz volt, összefüggések rendesen befigyeltek.
madridista
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.02.04. 18:21:51

Vakmacska írta: Most meg hétvégén egy olyan szögletből fejelt öngólt Roncika, ami szerintük nem is volt az, merthogy előtte les volt.
Azt elárulhatnád, hogy ki szerint volt les? vagy 10x megismételték és tizedszer is Arbeloa lába a vonalon volt, míg a csatáré nem. Nem tudom mi volt ebben a les?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.02.04. 18:06:02

azért az milyen irónikus az élet. ellenünk egy olyan szögletből egyenlítettek, ami nem is volt az, és nem mellesleg Roncika "harcolta ki".
Most meg hétvégén egy olyan szögletből fejelt öngólt Roncika, ami szerintük nem is volt az, merthogy előtte les volt.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.04. 17:31:11

torotam írta:
Dr.Dre írta:Épp az imént regisztáltam a madridisták oldalára. Kiváncsi vagyok, remélem jófejek lesznek. :D
Az orvos írta fel alacsony vérnyomásra? :D
A baj az, hogy nehéz dolgod lesz, mert ha kiállsz a csapatod mellett, azonnal megköveznek, ha pedig objektív próbálsz maradni, akkor álszentnek leszel kikiáltva. Nehéz ügy ez...
épp ezért kell kerülni a focit. én is csak a társaság meg a filmklub miatt járok át. a real vs. barca topicot, kb 3 hsz után otthagytam, semmi értelme küzdeni velük.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
torotam
Jugador d'estrella

2013.02.04. 17:22:41

Dr.Dre írta:Épp az imént regisztáltam a madridisták oldalára. Kiváncsi vagyok, remélem jófejek lesznek. :D
Az orvos írta fel alacsony vérnyomásra? :D
A baj az, hogy nehéz dolgod lesz, mert ha kiállsz a csapatod mellett, azonnal megköveznek, ha pedig objektív próbálsz maradni, akkor álszentnek leszel kikiáltva. Nehéz ügy ez...
Visca el BARCA!
recrea
Llegenda del Barça

2013.02.04. 14:00:09

20tek írta:
recrea írta: Érdekes, h vasárnap bajnoki, kedden meg kupa visszavágó. S
Szerintem elnéztél valamit, mert vasárnap - kedd ritmusban nem lehet meccs.
Nem én írtam először, másra hagyatkoztam, de alább már ott a magyarázat.
20tek
Jugador del Barça

2013.02.04. 13:52:47

#David Villa# írta: Klub honlapján néztem. Február 20-án Milán ellen idegenben, 24-én Sevilla otthon, 26-án Madrid otthon.
A Sevilla elleni meccs pontos időpontja még nincs meg. Ilyenkor még minden meccset ugyanarra a napra írnak. Ez majd változni fog, amikor a szövetség kihirdeti a pontos időpontot: meccs előt 1-2 héttel.
Ha megnézed jeleneleg az összes későbbi meccsünk ugyanarra napra van kiírva. Ez így is marad a pontos dátumok kihirdetéséig.
20tek
Jugador del Barça

2013.02.04. 13:46:43

recrea írta: Érdekes, h vasárnap bajnoki, kedden meg kupa visszavágó. S
Szerintem elnéztél valamit, mert vasárnap - kedd ritmusban nem lehet meccs.
recrea
Llegenda del Barça

2013.02.04. 13:37:10

Ha okosan fórumozol, megpóbálsz objektív maradni és nem akarod bizonygatni, h a Barca a jobb csapat, akkor biztosan. Szerintem kifejezetten jó társaság van ott, értelmes, humoros emberek, laza stílus. Szerintem jóban lennék velük, ha értékének a focihoz. :P
Van pár lenéző és általánosító ember is, ritkán én is szólok valamit, más néven, de a nagyreszük úgyis csak a provokáló és "buta" Barca szurkolót várja, h le lehessen ugatni, aztán ki lehessen vágni. Amúgy ez egy nem túl szerencsés időszak a regisztrációhoz Barca drukkerként.

Érdekes, h vasárnap bajnoki, kedden meg kupa visszavágó. Számomra hatalmas csalódás lenne, ha nem jutnánk tovább, hovatovább értelmetlenül állnék a dolog előtt. Nem titkolom, sokkal jobb csapatnak tartom magunkat és nem értem, h miért van az a lelki gát, amiért pl. az első fél órában úgy lefociznak minket, h - egyik kedvenc mondásommal élve - pislogunk, mint hal a szatyorban.
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.02.04. 13:24:35

salas9 írta: Szerintem 23-án játszunk majd a Sevilla ellen, mert ha jól tudom egy bizonyos időnek (48 óra?) el kell telni két mérkőzés között. Valószínűtlennek tartom,hogy kedd előtt vasárnap este játszunk bajnokit. Bár mi irányítjuk a naptárat szóval... :lol:
Klub honlapján néztem. Február 20-án Milán ellen idegenben, 24-én Sevilla otthon, 26-án Madrid otthon.
salas9
Entrenador del Barça

2013.02.04. 13:17:57

#David Villa# írta:Szép kis időpont. 24-én hazai bajnokit játszunk a Sevilla ellen. Van annyi előnyünk, hogy tartalékosan álljunk fel. Remélem meg is lépi az edző.
Szerintem 23-án játszunk majd a Sevilla ellen, mert ha jól tudom egy bizonyos időnek (48 óra?) el kell telni két mérkőzés között. Valószínűtlennek tartom,hogy kedd előtt vasárnap este játszunk bajnokit. Bár mi irányítjuk a naptárat szóval... :lol:
Kép
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.02.04. 13:13:52

salas9 írta:Megvan a kupavisszavágó időpontja:
2013. február 26. (Kedd) 21:00 :wink:

Szép kis időpont. 24-én hazai bajnokit játszunk a Sevilla ellen. Van annyi előnyünk, hogy tartalékosan álljunk fel. Remélem meg is lépi az edző.

Apropó edző. Tito távolléte kihat a csapatra. Ez a Roura nem egy határozott palinak tűnik nekem. Amolyan papás :D
salas9
Entrenador del Barça

2013.02.04. 13:00:52

Megvan a kupavisszavágó időpontja:
2013. február 26. (Kedd) 21:00 :wink:
Kép
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.02.03. 23:41:46

Épp az imént regisztáltam a madridisták oldalára. Kiváncsi vagyok, remélem jófejek lesznek. :D
Kép

Titi - The Legend!
mahitoo
Entrenador del Barça

2013.02.03. 13:14:58

mess2009! Bocs, félreértettem. :) Attól még áll, hogy mi kudarcként, ők meg világraszóló sikerként gondolnak arra a madridi x-re... :D
Ja, hogy már ott a terhes nőkön megpattanó nyáltengerrel akarta telibeverni Arbeloát és a fél madridi csapatot. Így már értem. :D Amúgy botrány ez az egész. Nem vagyunk szentek, be is lehet pár dolog miatt szólni, de ez már tényleg a legalja. Legközelebb hőkamerával fogják figyelni, nem szellenti-e le a Real szurkolókat...
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
connor
Jugador d'estrella

2013.02.03. 13:09:05

Én azért még mindig nem írnám le a Real-t. Attól függetlenül, hogy a bajnokság kb. már eldőlt.
A kupában az 1-1 közel sem életbiztosítás nekünk sem. Mou barcelonai meccsei: BL: 1-1, Kupa: 2-2, Szuperkupa: 2-3,2-3, Bajnokság: 0-5, 2-1,-2-2.
1 győzelem, 3 döntetlen és 3 vereség. A fenti eredmények közül a 3 vereség, ami esetén kiesnének, az 1-1 hosszabbítást jelentene, a többi döntetlen és nyilván a győzelem ami alapján tovább mennének. Magyarul az eddigi eredményei alapján 50% esélyük még biztosan van. Azért azt is tegyük gyorsan hozzá, hogy 2012-ben 4 barcelonai meccséből csak a szuperkupa meccset bukta el, de a kupát így is behúzták ellenünk. Egyébként 2 döntetlen, egy győzelem a mérlege. Egyáltalán nem rossz eredmény nekik az 1-1, sőt...
A BL-ben pedig "minden lehetséges". A tavalyi Chelsea a bajnokságban egy nulla volt, még az első 4-be sem fértek bele, de mégis ők ülhettek fel Európa trónjára. De jó példa erre a Liverpool is 2005-ben. Egyszóval ugyanannyi esélyük van mint nekünk vagy a MU-nak. Talán annyival van "nehezebb" dolguk, hogy ott van rajtuk a nyomás, hogy ez az utolsó front. Viszont azt nem lehet tudni, hogy ez pozitívan vagy negatívan hat majd rájuk.
Nem Ede72
Jugador del Barça

2013.02.03. 12:48:49

davi10 írta:
Nem Ede72 írta: Hány pont különbség kell, hogy sorfalat álljanak nekünk a Classicón??
Ezért sajnálom, hogy nincs kicsit később a Clásico, mert igaz, h eldőlt a bajnokság, de matematikailag még van esélye a Realnak, szal sorfal nem lesz.
Nem akarok szadista lenni, hogy mindenképpp álljanak sorfalat, csak meg akarnám nézni Mourinho arcát. (ha egyáltalán addig marad, mert tuti, h a szezon eldőlt, de év végéig tuti nem küldik el, akkor se, ha mostantól csak bukná a meccseket)
Hát én csak a "szimpatikus" special one miatt gondoltam, hogy biztosan jót tett volna az önbizalmának...bár amilyen népművészeti cserépedény, arra a meccsre késve érkezne....
davi10
Llegenda del Barça

2013.02.03. 12:38:18

Nem Ede72 írta: Hány pont különbség kell, hogy sorfalat álljanak nekünk a Classicón??
Ezért sajnálom, hogy nincs kicsit később a Clásico, mert igaz, h eldőlt a bajnokság, de matematikailag még van esélye a Realnak, szal sorfal nem lesz.
Nem akarok szadista lenni, hogy mindenképpp álljanak sorfalat, csak meg akarnám nézni Mourinho arcát. (ha egyáltalán addig marad, mert tuti, h a szezon eldőlt, de év végéig tuti nem küldik el, akkor se, ha mostantól csak bukná a meccseket)
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
senkialfonz40
Capitá del Barça

2013.02.03. 12:28:44

Boixos írta:nem értem. a kupameccs után úgy lett előadva, mintha a világ legjobbjai lennének azzal az 1-1es döntetlennel hazai pályán...
eddig tartott a bugi...
A kiemelt résszel úgy elkaptad nálam a fonalat, hogy legalább egy percig csorgott a könnyem, úgy röhögtem! :-) KÖSZÖNÖM!

Akkor most Ronci egy góllal közelebb került Messihez a góllövőlistán? :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.03. 12:22:53

mahitoo írta:Valaki írja már le legyenszíves, hogy most pontosan mit láttak abba bele, hogy Messi köpött egyet a pályán? Láttam a videót, zoomolnak, kiemelnek részeket, de nem értem... :D Olyasmit, hogy a nézők felé köp? Vagy mit?
arbeola szegény, terhes feleségét akarta leköpni, csak nem jött össze, ezért ment le meccs után a pakolóba.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2013.02.03. 12:00:23

Volt szerencsém végignézni a Madrid meccsét. Én nem láttam olyan jó Granadát, mint ahogy lejjebb leírták. A védelmükben Shiqera (nem biztos, hogy jól írtam a nevét) nagyon jó belső védő, már tapasztalhattuk mi is (érdemes lenne elhozni). Rajta kívül sok jó játékost nem láttam. Viszont a Madrid kritikán aluli volt. Ilyen .zarul még nem láttam játszani őket. Nagyjából a spanyol másodosztály középcsapatának a szintjét ütötték meg.Jellemző, hogy Cr. öngóljával nyert a Granada. Úgy fújtatott a gólja után, mint valami derbin levő paripa. Jellemző, hogy Benzema az üres kapuba nem tudott betalálni, de még annak irányába is képtelen volt gurítani a labdát.
Jó lenne, ha ezt a formát tudnák hozni a visszavágón! :D
Válasz küldése