Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Köszisalas9 írta:Remélem ezek segítenek valamennyitMihu írta:Valaki tudna nekem írni pár szót a barcelonai közlekedésről?![]()
Repülőtérrel kapcsolatban:
Barcelona International Airport I.
Barcelona International Airport II.
Barcelona:
Városnéző busz
Városi buszok, utazás
MegtörténtDrigo írta:Köszi annak, aki kitölti.

Remélem ezek segítenek valamennyitMihu írta:Valaki tudna nekem írni pár szót a barcelonai közlekedésről?
MegtörténtDrigo írta:Köszi annak, aki kitölti.

Hello. Nekem is megadatott, hogy élőben nézhettem végig a meccset. Nekem is a Puyol cseréje a legmeglepőbb dolog. Mi is egy óriási élménnyel gazdagodtunk. A képeidet elnézve mi az előtted lévő szektorban ültünkBritishKnight írta:Egy kis érdekesség a meccsről:
Puyol lecserélésekor nagyobb volt az ujjongás mint bármely gólnál

Irigylésre méltó képek. Gratula.BritishKnight írta:
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9222_n.jpg
Akkora élménnyel lettünk gazdagabbak, hogy el is határoztuk, hogy minden évben elzarándokolunk a futball szentélyébe.
Inob25 írta:Sziasztok,
vettem ticketmasteren egy jegyet a Barcelona Sevilla mecccsre..
Kinyomtattam a kapott levelet? nem tudja valaki kell még valami egyebet tennem?
Mi szokott ennek a menete lenni? Ezzel a kinyomtatott papirral beengednek majd a stadionba?
Nem megy esetleg még valaki a meccsre innen?
Várom válaszotokat..
Petersonnn88 írta:Közben beszéltem Szabella Úrral, aki szeretné elvinni a jegyem a Sevilla meccsre, annak Ő tudná biztosítani a szállást és a repülőt.
Egyébként pár infó még a jegyről: Pontosan ide szól: Tribuna Graderia Sector 0403: Row 002. Seats 013, 015.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Tehát a fedett szektor legfelső karéjának legaljában van. Szerintem innen lehet legjobban követni a játékot, így lehet legjobban rálátni a pályára.
Petersonnn88 írta:Sziasztok!
Megvan a jegy a real meccsre, de nem fogjátok elhinni, siekrült egy hatalmas bénázást bemutatnom...
Először véletlenül a Sevilla meccsre vettem 2 jegyet...
Persze mivel Ticketmasteren vettem, elvileg csak a bankkártya bemutatásával tudom átvenni a jegyeket, szóval nem tudom, hogyan tudnám eladni...
Esetleg valaki tudna segíteni? És valaki szívesen kinézne helyettem? Fedett szektor közép - közép legfelső szektor legalja (szerintem a legjobb hely)... 114 euro volt darabja én most akciósan 100ért odaadnám valakinek.
Előre is köszi!
Megvan a jegy a real meccsre, de nem fogjátok elhinni, siekrült egy hatalmas bénázást bemutatnom...
Először véletlenül a Sevilla meccsre vettem 2 jegyet...
Persze mivel Ticketmasteren vettem, elvileg csak a bankkártya bemutatásával tudom átvenni a jegyeket, szóval nem tudom, hogyan tudnám eladni...
Esetleg valaki tudna segíteni? És valaki szívesen kinézne helyettem? Fedett szektor közép - közép legfelső szektor legalja (szerintem a legjobb hely)... 114 euro volt darabja én most akciósan 100ért odaadnám valakinek.
Előre is köszi!
Vennék jegyet a margit elleni kupameccsre, de mai naptól csak a tagok vásárolhatnak meccsjegyet. Az lenne a kérdésem, hogy valaki lenne oly kedves és tudna segíteni? Félek, hogy mire csütörtökre a nem tagok számára is megnyitják a vásárlást, már nem lesznek jó helyek.
+36706208496
Üdvözlettel:
Petya, az Eurobarca alapítója