Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
...most még sztem tuti nem lesz meg. Eléggé fáradtnak tűnik mostanában, uh csak egy gól+ gólpassz van benneshutterisland írta: jelenleg ha nem tévedek, 31 gólos a válogatottban, és a következő lépcső...
a svédek ellen játszanak.hét közben a válogatottban szinte biztosan játszik.
Pont most akartam linkelni én is, nagyon jó lett.S.Agüero írta:Lionel Messi ● Mega Pack 2012-2013 ● Goals - Dribbling Skills - Passing Skills:
http://youtu.be/HCYG2Ac3qQY
A második videónál az a vicc, h a 16-oson belüli ""dive-jai" zöme simán jogos büntetőshutterisland írta:most ott tartunk, hogy már lejárató cikket hoz le róla a penamadridista.hu
vagyis a cikk régi, csak most updatelve lett, hogy karanka meg arbeloa is meg lett találva általa.

Ezek a vélemények gyerekes megnyilvánulások, nem veszik észre, hogy Messi önmaga alakítja ki a gólhelyzetek jó részét, és ő általában csak VISSZAKAPJA azokat a labdákat a 16-oson belül - elvégre ő a szakértője a befejezéseknek (IS). Természetesen fontosak Xavi és a társak utolsó kulcspasszai, de Messi nemcsak egy befejező csatár, aki egy helyben áll és vár a 16-oson belül. Majdhogynem megkerülhetetlen minden támadásnál a kialakításban is.MQuC írta:És azt meg meg sem hallom, mikor valaki azzal jön, hogy csak Xavi és Ini passzai miatt tart itt.

Hát Ronaldo szerintem már kikészült:DUi: Vajon Leo direkt szivatja CR-t? Olybá tűnik
Ugyanez!Mezner2 írta:Esküszöm ebből a szempontból rohadtul nem cserélnék Cr-relhalálra görcsöli magát általában,egész évben feszül,mindenki róla beszélne normális esetben,és erre itt van egy ilyen argentín fickó,aki izzadtság és sallangmentesen veri őt bucira minden statisztikai adatban,mindezt úgy,hogy ránézésre az az ember érzése,hogy még csak meg sem erőlteti magát