Ja, hogy már ott a terhes nőkön megpattanó nyáltengerrel akarta telibeverni Arbeloát és a fél madridi csapatot. Így már értem.

Hát én csak a "szimpatikus" special one miatt gondoltam, hogy biztosan jót tett volna az önbizalmának...bár amilyen népművészeti cserépedény, arra a meccsre késve érkezne....davi10 írta:Ezért sajnálom, hogy nincs kicsit később a Clásico, mert igaz, h eldőlt a bajnokság, de matematikailag még van esélye a Realnak, szal sorfal nem lesz.Nem Ede72 írta: Hány pont különbség kell, hogy sorfalat álljanak nekünk a Classicón??
Nem akarok szadista lenni, hogy mindenképpp álljanak sorfalat, csak meg akarnám nézni Mourinho arcát. (ha egyáltalán addig marad, mert tuti, h a szezon eldőlt, de év végéig tuti nem küldik el, akkor se, ha mostantól csak bukná a meccseket)
Ezért sajnálom, hogy nincs kicsit később a Clásico, mert igaz, h eldőlt a bajnokság, de matematikailag még van esélye a Realnak, szal sorfal nem lesz.Nem Ede72 írta: Hány pont különbség kell, hogy sorfalat álljanak nekünk a Classicón??
A kiemelt résszel úgy elkaptad nálam a fonalat, hogy legalább egy percig csorgott a könnyem, úgy röhögtem!Boixos írta:nem értem. a kupameccs után úgy lett előadva, mintha a világ legjobbjai lennének azzal az 1-1es döntetlennel hazai pályán...
eddig tartott a bugi...
arbeola szegény, terhes feleségét akarta leköpni, csak nem jött össze, ezért ment le meccs után a pakolóba.mahitoo írta:Valaki írja már le legyenszíves, hogy most pontosan mit láttak abba bele, hogy Messi köpött egyet a pályán? Láttam a videót, zoomolnak, kiemelnek részeket, de nem értem...Olyasmit, hogy a nézők felé köp? Vagy mit?
Gondolom "nincsen" hozzászokvanoname írta:Mourinho megint alkot: megint azzal jött h mi irányítjuk a naptárt. Ez az ember sztem elmebeteg. Egy ilyen komoly csapatnál nem lehet h épeszű ember ennyiszer hülyét csináljon magából ha nem valóban az. Az a baja h miért játszottak ma?!
A Clasicora nekünk kellett utazni, nem nekik, ők a Clasico előtt egy héttel már otthon ültek, azt meg senki se próbálja már beetetni h 5-6 óra utazás nem fárasztó. Pont h remek sorsolásuk volt.
Ezt a részt teljesen adom! Egyik ős realos barátom is mondta, hogy már nekik is elegük van a speckóból. Bár, az egyéb oldalakon olvasott hozzászólásokból ítélve, kevesen vannak ugyanezen a véleményen. Úgy eszik a szavait ennek a bohócnak, hogy csak na...noname írta:Remélem Mou lelép a nyáron. Sose kedveltem a Realt...
én a Madrid granadai "zakójáról" beszéltem nem a mienkről!mahitoo írta:Zakóval? Idegenben 1-1? Persze, nyerhettünk volna, de azért ez túlzás.mess2009 írta:...azt talán elértük ezzel a madridi zakóval...
De sokmindent elmond, hogy mi ezt kudarcnak, ők meg sikernek élik meg.
Amúgy regisztrálva vagyok "odaát", de már nem merek kérdezni sem néha. Valaki írja már le legyenszíves, hogy most pontosan mit láttak abba bele, hogy Messi köpött egyet a pályán? Láttam a videót, zoomolnak, kiemelnek részeket, de nem értem...Olyasmit, hogy a nézők felé köp? Vagy mit?
egy rettentően gusztustalan,embertelen és tiszteletlen dolgot akarnak bizonyítani ezekkel a videókkal, azt h Messi "leköpi" a madrid szurkolóit....tényleg el sem hiszem hogy lehetnek ennyire szánalmasan nevetségesek már.az össze focista meccsenként kb 20x köpköd, és akkor ha már nem tudnak mibe bele kötni (szabálytalanság 20-2 asszem,közük nem sok volt a labdához az első 15 percen kivül,és egy makk góllal kihozták döntetlenre a meccset Madridban) akkor megprobálják ezt....nevetséges....nem tudok erre mást mondani. fhejj...mahitoo írta:Zakóval? Idegenben 1-1? Persze, nyerhettünk volna, de azért ez túlzás.mess2009 írta:...azt talán elértük ezzel a madridi zakóval...
De sokmindent elmond, hogy mi ezt kudarcnak, ők meg sikernek élik meg.
Amúgy regisztrálva vagyok "odaát", de már nem merek kérdezni sem néha. Valaki írja már le legyenszíves, hogy most pontosan mit láttak abba bele, hogy Messi köpött egyet a pályán? Láttam a videót, zoomolnak, kiemelnek részeket, de nem értem...Olyasmit, hogy a nézők felé köp? Vagy mit?
Azt próbálják bizonyítani, h Messi a Real pad felé köpött... Ennyi erővel tegnap Arbeloa köpését is kielemezhették volna, az is kb. ilyen szögben ment a Real pad felé...nevetséges az egész.mahitoo írta:mess2009 írta:
Zakóval? Idegenben 1-1? Persze, nyerhettünk volna, de azért ez túlzás.mess2009 írta:...azt talán elértük ezzel a madridi zakóval...
Hány pont különbség kell, hogy sorfalat álljanak nekünk a Classicón??Rivaldo11 írta:Most mondjam azt, hogy hogy a fenébe nem tudtuk ezeket megverni...?
Szerintem Ronci azért ma jól alszik. Elvégre betalált.
Esetleg bedobják az adu-t,hogy Leo elutazott Andalúziába,és meccs előtt mindegyik Real játékost megfenyegette,hogy lelöveti őket a maffiavezér,és Messi bérenc Platini embereivel,ha ma itt nyerni mernek!Mihu írta:Úgyis az lesz, hogy nekik szerda után szombaton kellett játszani, nekünk meg csak vasárnap...ráadásul az AtMa is vasárnap játszik, úgyhogy korrupt szövetség....
ÓÓ ezen már rééégesrég túl vagyunk, közvetlen kupameccs után már téma volt.Mihu írta:Úgyis az lesz, hogy nekik szerda után szombaton kellett játszani, nekünk meg csak vasárnap...ráadásul az AtMa is vasárnap játszik, úgyhogy korrupt szövetség....
Arra gondoltam,hogy ha Szerdán mi kaptuk volna az elsőt,akkor meggyőződésem,hogy egy 2gólos zakóba futottunk volna legalább bele !csababarca írta:most is mi szereztünk,aztán mit értünk el vele? egy gól nem gól,semmi,persze jobb előnyről focizni, de mi bármikor képesek vagyunk gólt kapni,szóval akkor leszek nyugodt,ha 2 góllal vezetünk.Mezner2 írta: vissza kell találnunk a helyes útra,de ehhez létfontosságú,hogy mi szerezzük az első gólt!
Úgyis az lesz, hogy nekik szerda után szombaton kellett játszani, nekünk meg csak vasárnap...ráadásul az AtMa is vasárnap játszik, úgyhogy korrupt szövetség....Mezner2 írta:És még szerencséje sincs Mounak, legalább valahol a félpálya környékén lett volna egy téves mezőnyszabálytalanság megítélés,vagy hasonló "komoly" következményű bírói tévedés,akkor lehetne mire fogni,most mi lesz???
Mondja a kommentátor,hogy kíváncsi melyik a Real igazi arca a szerdai,vagy a mai! Lehet én vagyok buta,de én Szerdán sem láttam bennük semmi különlegeset,vagy kiemelkedőt (bár a várakozásaimat így is felülmúlták),egy élesebb Barca a 60.percben ennyi helyzetből betesz nekik 3-at,kötnek rá egy masnit,és vége a meccsnek !
Nem félelmetes ez a Madrid,nagyon nem,nagyon remélem,hogy Camp Nouban ki jön a két csapat közti valós különbség !
Igen, és ezzel fogja megnyerni miután ellenünk lő 21 gólt 5 perc alatt a lefújás előtt 2 perccellui1698 írta:A Marca szerintetek ezt is beszámolja Cének a Pichichi-be?