USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.03. 11:43:13

Mondtam, hogy Luck megérdemelte volna? Azt mondtam, hogy RGIII kapta és nem Luck. Utóbbi körül hatalmas volt a hype, 1/1-es és újoncként rájátszásba vezette a Colts-ot, amit egyébként Griffin is megtett.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.03. 11:24:06

kanty írta:Ma Super Bowl, tegnap pedig kiosztották a díjakat. Az MVP A. Peterson lett, az év újonca pedig RGIII és nem Luck. A legjobb védő JJ Watt, a A szezon visszatérő játékosa pedig P. Manning lett.

Ma pedig, akkor SB. Semlegesként is nagyon várom. Még nem tudtam eldönteni, hogy kinek fogok drukkolni. A Ravens hatalmas menetelésen van túl, Lewis méltóképpen tudná befejezni a pályafutását, és akkor még nem beszéltem Flaco-ról, aki a rájátszásban végig klasszis teljesítményt nyújtott.

A másik oldalon viszont ott van Kaepernick, aki szintén nem kis szezont futott és nem semmi az ő sztorija. Hihetetlen tökös a srác, sokoldalú nagy jövő állhat előtte. A GB ellen is mekkorát játszott, az interception sem gátolta, megmutatta, hogy fejben nagyon rendben van.

Akkor jöhet a Harbowl.
:)

Kis olvasnivaló:
http://bowl.hu/super_bowl_xlvii_elozetes
Luck??? Ne röhögtess már, miért kapta volna ő? :D Nálam simán Wilson amúgy a rookie MVP, de a hype miatt Griffint elfogadom, ő is nagy évet hozott. De Luck szóba sem jöhetne...

Mondjuk hogy a rekorddöntő Megatron miért nem kapta meg az Év támadója díjat, azt nem értem, Petersonnak elég lett volna az MVP-cím.

SB...az option-offense eléggé kinyírta a Ravenst amikor Griffin játszotta, Frisco fala még durvább, Kaep még jobban fut, és passzolni is tud. A Falcons szépen körbezárta egy egész meccsen, de akkor meg jöttek a játékok a futókra, egyszerre a kettőt nem lehet levédekezni...és ugye jól is passzolt, főleg a hosszú átadásai életveszélyesek.

Másrészről viszont azóta visszatért Lewis, és bár eléggé elkésik, de ösztönből legalább a lyukakat eltalálja, és ugye a mentális plusz felbecsülhetetlen.

Tippelni nem merek, mert eddig a Broncos és a Pats ellen is leírtam a Ravenst, bár ott legalább csak simán gyengébbnek éreztem őket, amit a mentális dolgokkal pótoltak, most viszont szerintem ez a Frisco egy igazi rémálom matchup nekik. Az option ellen túl lassú a Baltimore védelme, viszont az ő futójátékuk ellen félelmetes a 49ers. Persze Flacco nagyon jó eddig, de ha folyamatosan passzolnia kell, mégpedig a két Smith-szel a nyakában, akkor ő is összeroppanhat. Húzok a Ravens felé, de szerintem a Frisco behúzza.

Tavalyi meccsük nagyon jó volt, nekem mint védelemszerelmesnek főleg :D De most nem tudom elképzelni, hogy Kaepernick ne szerezzen TD-t, azért a Frisco Smith-szel elég töketlen volt még.
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.03. 11:06:02

Ma Super Bowl, tegnap pedig kiosztották a díjakat. Az MVP A. Peterson lett, az év újonca pedig RGIII és nem Luck. A legjobb védő JJ Watt, a A szezon visszatérő játékosa pedig P. Manning lett.

Ma pedig, akkor SB. Semlegesként is nagyon várom. Még nem tudtam eldönteni, hogy kinek fogok drukkolni. A Ravens hatalmas menetelésen van túl, Lewis méltóképpen tudná befejezni a pályafutását, és akkor még nem beszéltem Flaco-ról, aki a rájátszásban végig klasszis teljesítményt nyújtott.

A másik oldalon viszont ott van Kaepernick, aki szintén nem kis szezont futott és nem semmi az ő sztorija. Hihetetlen tökös a srác, sokoldalú nagy jövő állhat előtte. A GB ellen is mekkorát játszott, az interception sem gátolta, megmutatta, hogy fejben nagyon rendben van.

Akkor jöhet a Harbowl.
:)

Kis olvasnivaló:
http://bowl.hu/super_bowl_xlvii_elozetes
neobarca
Director del Fútbol

2013.02.03. 11:04:32

Primitive írta:Ez a NYK-SAC kemény egy meccs. Bár nem nézem, csak követtem az eredményt.
Áááá nagyon komoly kis meccs volt. A Knicks cserepadja többet dobott, mint az egész Kings... 8)
Amare meg nagyon belejött. 100%-volt mezőnyből. J.R. is beteg, Melo neg most pihenhetett.
Chandler zsinórban 2. 20+ lepattanós meccse. Jókor cserélem el én is fantasyban... :lol:

Am kezd összeállni ez a csapat. Sztem PO-ra nagyon egyben leszünk, ha ez így megy tovább... :P
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.03. 08:36:17

Irving nem ember...nekem ő az új kedvencem, az teljesen biztos :D Miket dobott itt a végén...hihetetlen nyugalom, magabiztosság árad belőle, nem egy másodéveshez illik :D Elképesztő. Könyörgöm ha már James mellé nem sikerült egyetlen épkézláb embert sem találni a szerencsétlen Cavsnek, legalább ő kapjon olyan csapatot, ahol cél a PO, és erre van is reális esély...
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.03. 04:30:46

Cavs-Thundert nézte valaki? Imádom a Cavs meccseket, ez is rohadt jó volt.:D Tessék pótolni!:D
Kamaj: Most komolyan.. Mi gurult el ott a maciknál? Ez a Speights egy állat. Komolyan, az eddig pad nélküli Cavs, most Speights-nek köszönhetően, kb padról nyeri a meccseket. És az a gyermeki mosoly, miközben halálba szivatja a Thunder magasait. Ti meg picket adtatok, hogy elvigyék tőletek? Nem érdekel, hogy idén ki mit cserél a továbbiakban, nálam a Cavs-é az év húzása.:D

Irvinget meg kint elnevezték MR 4th. quarternek. Beállt 5 percel a vége előtt, hagyta még a kicsiket (Speights és Miles) játszadozni, aztán 3 percel a vége előtt elindult és dobott egy laza 13 pontot, amiben nem egy nagyon durva dobás volt. Egy idei Durantal dobó párbajoztak, (amit mellesleg elég vicces volt nézni:D) aztán Durant kiszállt és a Cavs nyert.
Bob_Marley írta: Amúgy vezetett a Kings az elején, most meg 104-57 a Knicksnek :D
Kingsnél sok dolgot lehetne írni mi a baj, Cumbee írt párat, azért én Cousinst bőven ide sorolom, hasonlóan Josh Smith-hez borzasztóan dolgozik, ráadásul dobálgat tempókat, amiket nem tud.
Dobál szerencsétlen persze, mert nem tud mit csinálni.:D Jelenleg elég önző és lusta játékos is, de a a helyében én már lehet pályára sem lépnék. Nem igazán vannak játszótársai, de erről meg nem a többiek tehetnek, hanem Smart. Itt van pl Thornton. 2 éve 23 pontot átlagolt, tavaly 18 ponttal is ő volt a házi pontkirály. Idén kap kemény 24 percet, mostanában azt is padról. Vagy Thomas, a külföldi szakoldalakon a free Drummond akció mellett Thomas játékpercei miatt lázadnak a szakértők leginkább. Tavaly év végén rookieként átlagolt egy 15-5-öt, ha normális edző lenne mellette simán 17-18 pont 6-7 assistos játékos lehetne, messze a legjobb PG a csapatban. Erre év elején megint 15-20 perceket kapott. Mostanában már a percei közelítenek a 30-hoz, de nem egyszer egy jó első félidő után, ahol estek a dobásai, leülteti az egész 2. negyedre. Aztán félidő után amikor 30 üldögélés után visszajön, akkor meg csodálkozik, hogy hol a hot hand. Arról már ne is beszéljünk, hogy a csapat 2 "sztárja" közül Evans 30 percet átlagol, Cousins pedig 32-őt. Ha egy nyugdíjhoz közelítő Kobe elbírja a 39 percet, akkor nehogy már ők ne bírjanak 35-öt minimum.
Ja és ez meg a másik. Múltkor kijelentette, hogy elege van a vereségekből, ezentúl szűk rotációval fog játszani, ahol csak a legjobbak kapnak szerepet.
Következő meccs: 14!!! ember játszott. Vicc a pali.:D

És a legszarabb az egészben, hogy kb mindenki tudja, hogy mi a gond, de senki nem csinál semmit, mert mindenki az új tulajokra vár, hogy ők majd rendet raknak. Mind1, lassan majd talán leesik az öregnek, hogy mi a dörgés és tényleg elkezd (viszonylag) szűk rotációt játszatni és (viszonylag) konzisztens perceket adni azoknak, akiknek kell.
"DeMarcus Cousins said in a rather sarcastic tone (again) that the solution to the Kings problem is to listen to Keith Smart."
Jön az újabb eltiltás.:D

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... socg2Lpl5s
Na ez durva... MKG. Ilyet nem sokszor látni kosárpályán, remélem nincs komoly baja.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.03. 03:37:37

Primitive írta:
Ez a táblázat meg hogy értendő, mert már agyérgörcsöt kapok tőle, hogy ilyen debil vagyok, és nem tudom kiszámolni.
Mert az én logikám szerint ugye: 22/43 (43 próbálkosásból esett 22 kosár) ergó ez már 44 pont. 9/21 (21 próbálkozásból esett 9 kosár) itt ez már megint 27.... És ugye még büntiből jön 3 pont. És ez sehogy sem 56 pont. :roll: Ennyire hülye lennék? :D
Csak késő/korán van biztos ezért akadtál meg a matematikában :D
9/21=27 pont
na már most a tripla is mezőnydobásnak minősül, ergo valós 2es FG az 13/22 ami 26 pont :D (22-9=13 és 43-21=22)

27+26 pont az 53 pont és ehhez hozzájön 3 büntető ami kiadja az 56ot :D

Amúgy vezetett a Kings az elején, most meg 104-57 a Knicksnek :D
Kingsnél sok dolgot lehetne írni mi a baj, Cumbee írt párat, azért én Cousinst bőven ide sorolom, hasonlóan Josh Smith-hez borzasztóan dolgozik, ráadásul dobálgat tempókat, amiket nem tud.

Hornetset is rendesen elkalapálják....

Illetve tavaly is ilyen volt a Bulls, de azért továbbra is megdöbbentő, hogy Thibo mennyire összerakta ott a csapatot.Sérült az MVP irányítójuk, sérült Boozer, sérült Noah, sérült a mostani kezdő irányítójuk, s nyernek állandóan :D
Kép
Kép
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2013.02.03. 02:58:20

Ez a NYK-SAC kemény egy meccs. Bár nem nézem, csak követtem az eredményt. 1. negyed után pár percet nem figyeltem oda, és 15-0 volt a Knicks-nek. :shock: Ami még nem is egy olyan hű, de nagyvalami... Aztán nézem, hogy dobtak zsinórba 5 trojkát. :lol: És itt még nincs vége. Idáig a 2. negyedben 8 dobott hárompontosnál állnak. :lol: Novak egy kemény 4/4!

A Kings úgy tűnik jó lesz pofozógépnek. :lol:

Kép

Ez a táblázat meg hogy értendő, mert már agyérgörcsöt kapok tőle, hogy ilyen debil vagyok, és nem tudom kiszámolni.
Mert az én logikám szerint ugye: 22/43 (43 próbálkosásból esett 22 kosár) ergó ez már 44 pont. 9/21 (21 próbálkozásból esett 9 kosár) itt ez már megint 27.... És ugye még büntiből jön 3 pont. És ez sehogy sem 56 pont. :roll: Ennyire hülye lennék? :D
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Wade-Fan
Barça C

2013.02.02. 20:46:19

Itt keresgélj, stream a meccs előtt kb. egy órával lesz:
Köszönöm szépen! :)
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.02. 20:44:50

Wade-Fan írta:Valaki a mai(holnapi) OKC - Cavs meccshez tudna majd adni egy normális streamet? Tegnap a Miami meccset kerestem, de csak az ökörségeket adta ki. :?
Itt keresgélj, stream a meccs előtt kb. egy órával lesz:
http://www.wiziwig.tv/competition.php?p ... basketball

Lakers-ről meg babonából többet nem írok ide. ha nem írok, akkor nyerünk, tehát vegyétek úgy, hogy most sem írtam.
Wade-Fan
Barça C

2013.02.02. 20:40:34

Valaki a mai(holnapi) OKC - Cavs meccshez tudna majd adni egy normális streamet? Tegnap a Miami meccset kerestem, de csak az ökörségeket adta ki. :?
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.02. 20:07:11

Celtics fanoknak, hogy valami jó is legyen a rosszban: Állítólag Sullinger hátát nem feltétlenül kellett volna műteni, helyre lehetett volna rázni egyéb kezelésekkel, a csapat döntött a műtét mellett, mivel állítólag így véglegesen meg lehet oldani a problémát és nem kell a jövőben attól tartani, hogy időnként kiújul. Szerintem ez nektek jó hír, az idei szezont valszeg úgy is dobni akarjátok.(Bár szerintem Rondo kiesése nektek erősítés) Így viszont, ha minden jól megy, hosszú távon jobban tudtok majd Sullingerre építeni.

Cousins: Úgy tűnik minden évben lesz egy kedvenc csapatom a hátsó régióból. Tavaly a Bobcats volt az, idén az egyik ilyen a Kings.(A Cavs-et nem vagyok hajlandó a hátsó régióhoz sorolni, még ha valójában oda is tartoznak.:D:D) Szóval követgetem őket és azt kell, hogy mondjam, hogy messze nem Cousins a leggázabb ember ott. Vannak hülyeségei, de egy normális csapatban szerintem nem lesz vele nagy gond. Ott ahol a 3 leghülyébb ember a 2 tulajdonos és az edző, nyilván belőle is előjön időnként az idiótaság, de szerintem nem sok sztár van, aki jobban bírná ha nonstop sz*patná az edző őt is személy szerint is, de az egész csapatot is. Nagyon várom már a tulajdonosváltást, hogy az új tulaj végre akkorát rúgjon Smart hátsó felébe, hogy a szomszéd államig repüljön. Egy jó vezetőséggel és egy jó edzővel ez a csapat nagyon sokra viheti, tehetség van bőven, csak kellene valaki a közelükbe, akinek van fogalma róla, hogy mi is az az NBA csapat.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.02. 19:38:48

Rondo és DMC is Kentucky egyetemi srác, s nagy barátok :D A miliő betörhetné, de most esélytelen.

Amúgy meg Sully kiesése a csere lehetőségeinket is lekorlátozza....Először is, neki lett volna értéke, Greent is muszáj megtartani, mert a pad egyre vékonyabb lenne, akiért valamit lehetne kapni az Bradley+pick,
Terry+Lee+pick, s valami oltári nagy csomaggal Lee-Terry-Barbosa-Bradley-Bass kombóból 3-4 ember+pick
Meg ugye a PP dolog, bár továbbra is azt mondom őt nem szabad elcserélni.
Szóval hell yeah, én komolyan mondom még a PO-ba jutás sem garantált, Toronto erősítget, Phillynél jön Bynum, nekünk azért az öregektől extra kell, amit nem tudom meddig bírunk, de ha be is jutunk azok a tartalékok amiket arra tartogattunk volna, elfogynak :? A szívben lehet bízni, meg az fontos is :D De nagyon sötét jövőképet látok sajna magam előtt....

Amúgy egy kérdés, csak nekem eléggé csalódott év ez az 1/1től?Davis gyakorlatilag elég takarékon mozog, s ha hozzáveszem mondjuk Drummondot aki hasonló magas poszt, akkor bizony eléggé árnyalt a kép....Olyat nem mondok, hogy bust lenne stb, de ez az év elég gyengus tőle.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.02.02. 19:27:53

Bob_Marley írta: 1;Esélytelen
2;nem segít
Sajnos én is így érzem, de a Celtics topicba nem mertem berakni :D
Cousinsra max majd akkor lesz esélyünk ha FA listán lesz, arra meg majd csak PP és KG visszavonulása után kerül sor..
Egyébként lehet hogy nem a leginteligensebb, de Rondoval és Doc keze alatt baromi jó cenya lehetne, most is az a képességei alapján, csak még nem nőtt be a feje lágya, összeillenének Rondoval csak úgy kapnák az eltiltásokat :lol:

Még azon is elgondolkoztam, hogy mi lenne ha Milicic visszatérne + behúznánk Kenyon Martint és miután mindketten belerázódtak az iramba Milicic menne a kezdőbe, Martin meg KG-t váltaná ahogy eddig Sully tette.
Hiú ábránd...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.02. 19:19:42

Game90 írta: Kicsit furcsán tettem fel a kérdést, kb. az érdekelt volna, hogy:
1. melyik PG-ket tartod jobbnak Rondo-nál?
2. a mostani Celtics-be ki a jobb fit Rondo helyett?

Amúgy Paul-ban biztos voltam, Irving-et is esélyesnek gondoltam, de harmadiknak azt hittem, hogy (az egészséges) Rose-t írod majd.
Tedd fel a kérdést normálisan :lol:
Rose nem illene bele a játékunkba úgy érzem, ezért nem írtam direkt.
1;Nem válaszolok rá, mert csak vitát szül :D Paul egyértelmű, őt le is írom :D
2;Valami magas, mert így hogy kiesett Sully, nagyobb gond talán mint hogy Rondo, mert őt legalább tudjuk pótolni, Sully pattanóit meg lelkes játékát kevésbé.
Amúgy meg pl Bledsoe-t is eltudtam volna képzelni, szerintem ő nekünk nagyon feküdne, de úgyse engedi el a Clippers, nagy lehetőségek vannak benne.

Messifan gondolom mit akart leírni, én Cousins-szal úgy vagyok így hogy kiesett Rondo nem kéne.Nem szeretném azt látni, hogy egy idióta magas dobálgatja a hármasait 2 emberről.Jó játékos lehetne DMC, de nagyon nehezen betörhető vad ló, s nekünk jelen helyzetben érte bekockáztatni butaság lenne.

szerk: közben mégsem ez a terv, bár a Kings stimmel :D
1;Esélytelen
2;nem segít
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.02.02. 19:16:50

Utólag én is észrevettem de mire javítottam volna már írtál :D
Szóval a Celtics és a King között gondoltam ki ezt:
Celtics adja: Bass, Barbosa, Wilcox, idei elsőkörös
Kings adja: Jason Thompson, Aaron Brooks
vagy
Celtics adja: Bass, Barbosa, Collins
Kings adja: Chuck Hayes, Aaron Brooks
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.02. 19:07:49

MessiFan írta:Celticsesektől, meg az olyantól akinek még nincs elege a rinyálásunkból (van ilyen?) kérdezem hogy mit gondolnak ezekről a cserelehetőségekről amiket kitaláltam.

http://espn.go.com/nba/tradeMachine
Itt +ba menne tőlünk az idei első körös.
Itt nem kapnának pacikukit sem.

NBA1-es Celtics topicba nem merem berakni mert én nem szoktam ilyen cseréket csinálgatni (de) szóval annyira nem vagyok biztos a dolgokban :D
Csak sima trade machine-os linkek, ebből sokat nem tudunk meg. Javaslom, hogy simán csak írd be őket ide, vagy a save trade után kidobott linket másold be, mert ha simán csak megcsinálod, akkor a sima trademachine-os linket teszi be. Jah és Cousins ne legyen benne.:D
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.02.02. 18:49:20

Game90 írta:Itt csak én érzek egy kisebb ellentmondást?
Problem?! :D

Celticsesektől, meg az olyantól akinek még nincs elege a rinyálásunkból (van ilyen?) kérdezem hogy mit gondolnak ezekről a cserelehetőségekről amiket kitaláltam.

Itt +ba menne tőlünk az idei első körös.
Itt nem kapnának pacikukit sem.

NBA1-es Celtics topicba nem merem berakni mert én nem szoktam ilyen cseréket csinálgatni (de) szóval annyira nem vagyok biztos a dolgokban :D
Primitive
Entrenador del Barça

2013.02.02. 16:49:13

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Sanama
Llegenda del Barça

2013.02.02. 14:49:51

Na úgy látom ha Kobe így játszik, végig tripla duplával fog szemezni.
Howard nem is játszott, így Gasol kezdhetett, és nem is volt rossz 22p 12r.
Nash is szép számokat hozott, illetve Blake 10p, Jamison 18p.
Bár a végén megint volt egy kis bealvás a 4. negyedben, feljöttek 4pontra, de most szerencsére sikerült megoldani.
PCsabi
aka Game90

2013.02.02. 14:19:19

MessiFan írta:nyomatunk majd egy Rondo-Bradley-Green-Sully-Cousins kezdőt fogalmam sincs milyen kezdővel.
Itt csak én érzek egy kisebb ellentmondást? :mrgreen:

Amúgy nekem ez a kezdő nem tűnik valami ütősnek.
Bob_Marley írta: PG-ért kit cserélnék?
Paul-Irving-Lowry
De ha cserélném Rondot akkor nem PG-ért.
Kicsit furcsán tettem fel a kérdést, kb. az érdekelt volna, hogy:
1. melyik PG-ket tartod jobbnak Rondo-nál?
2. a mostani Celtics-be ki a jobb fit Rondo helyett?

Amúgy Paul-ban biztos voltam, Irving-et is esélyesnek gondoltam, de harmadiknak azt hittem, hogy (az egészséges) Rose-t írod majd.

Westbrook, hogy nézel ki? :lol:
http://youtu.be/oLjMDVLXL10

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.02. 13:34:44

Game90 írta:Bob!

Nekem csak 1 kérdésem lenne: ha te lennél a Celtics GM-e, kik lennének azok a PG-k, akiért elcserélnéd Rondo-t? (Most a fizetéseket ne nézzük.) Gondolom Paul alap, de szerintem 2-3 játékost még fogsz írni :)

Ezt a videót meg linkeltem már egyszer, megnézted? (Hoppá, még 1 kérdés.)
http://youtu.be/5Sv1HCZObPU
PG-ért kit cserélnék?
Paul-Irving-Lowry
De ha cserélném Rondot akkor nem PG-ért.

Meghallgattam, ezzel tisztában vagyunk más a játék, meg legfőképpen PP-nek előrébb kell jönnie.

Sully meg :lol:
Már a Kings ellen gyanús volt, amikor lejött hogy ez hosszú lesz, de ilyet...Persze mikor draftoltuk ez benne volt, de semmi baja nem volt a hátának, erre egy szerencsétlen meccs, s bumm...
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.02. 10:12:23

Celtics-vírus part 2: Sullinger hátát műteni kell, a szezon hátralévő részében már nem játszhat.

De Bob...mindegy, nem kezdek bele megint :D Lényeg, hogy szerintem Rondo nem annyira csapatjátékos, mint amennyire sok Celtics-fan beállítja, mert az történhet a pályán csak, amit ő akar. Tudom, ő egy irányító stb-stb. De szerintem levesz a többiek teljesítményéből elég rendesen, és hát most is látjuk, hogy mit műveltek nélküle...

Mi kikaptunk a Pacerstől, ha velük játszunk a PO-ban, az lesz a legnehezebb, ez fix. Egyszerűen úgy megfognak minket, hogy félelmetes...de az új mezünk nagyon-nagyon bejövős :D http://www.youtube.com/watch?v=MLW3KQH-AGc Birdman 9 pont, 3 pattanó 12 perc alatt, 4/4 mezőnyből...jó lesz.
Primitive
Entrenador del Barça

2013.02.01. 22:14:03

Szegény embert még az ág is húzza. :roll:

:shock: :shock:

Meg vagyok döbbenve! Nekem sokkal jobban tetszik a játék RR nélkül, mint előtte. Úgy tűnik, hogy idáig eredményes is. Lendületes, látványos játék, és valahogy az asszisztok is jönnek, hol PP, hol Terry, hol Green. :oops:

46-35 az 1. félidő. 8) Az 1. negyedet picit bealudták, vezetett 8-cal a Magic, onnan meg volt egy 18-5-ös széria.

Nekem személy szerint bejön ez az új "taktika". (akármennyire a szükség szülte a dolgot, idáig csak pozitív hatását látom RR sérülésének. persze kell Ő a csapatnak, de amit most játszanak az nekem nagyon tetszik)

Green 7 pontot dobott, ennek javát a 2. negyedben szedte. KG is jó, támadásban elég eredményes a maga 10 pontjával idáig a csapat legjobbja. (11 perc alatt az szerintem derék) Pierce,Terry 4-4 AST. Lee és Terry is 7 pontnál.

Na, jó lesz ez! Kíváncsi vagyok meddig tart a lendület, remélem még sokáig, aztán a PO-ban meg jöjjön aminek jönnie kell. 8)
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.02.01. 19:56:59

Meghallgattam én is a Celticses részt és egyetértek mind Bazskával mind Bobbal. Rondo valszeg a leglabdaigényesebb a ligában az elhangzottak miatt, de én emiatt nem cserélném el, és továbbra is vele kezdeném majd a Rebuildot, méghozzá én azt képzeltem el, hogy PP és KG marad még 1 utolsó évet, majd ugyan nem tudom hogy, de megszerezzük Cousinst, megtartjuk Bradleyt és nyomatunk majd egy Rondo-Bradley-Green-Sully-Cousins kezdőt fogalmam sincs milyen kezdővel.
De ezt ne vegyétek komolyan, tudom hogy addig rengeteg minden történik, én örülnék ha majd Cousins hozzánk kerülne valahogy.

Közben látom írtatok még... mindjárt elolvasom.
Válasz küldése