Barcaman1993 írta:salas9 írta:
Kinek, hogy sikerült a kupatalálkozó?
422774090
Ó anyám. Nem számoltam továbbjutással, ezért lazával küldtem fel őket, de így kikapni... 4-2-ről, ráadásul a 83. és a 88. percben kapott gólokkal... 1 hét alatt 2 kritikus meccset buktam el. Benne volt mindkettő a pakliban, de ilyen értékeléseknél, akár fordítva is történhetett volna.
Ezt az említett meccset sztem rosszul értelmezted. Az értékelések alapján nem sok esélyed volt. Bár volt, az biztos. Az ellenfeled levédekezte a bal oldali támadásodat olyan 59%-ban. Azaz ahogy néztem 41%-ra lőttél gólt, ami nem rossz! A jobb oldali támadásod meg kb 20-30%-ban lehett eredményes, mégis gólt lőttél belőle, ami sztem már lassan máknak nevezhető. A középső támadásról meg fölösleges beszélni.
Ezzel szemben az ellenfelednek volt egy kiváló védelme(min 60%-os levédekezéssel mindenhol), Mindhárom oldalon átütő támadása és egy okosan és megfontoltan használt ellentámadás taktika.
Nagy általánosságban elmondható, hogy ha 2 csapatrészben jobb vagy, mint az ellenfél, akkor minden esélyed megvan a győzelemre.