Neymar játékát nem sokszor láttam, de az egyből kitűnt, hogy érti és érzi a kényszerítőket, mindemelett technikás, dinamikus, megmeri csinálni a cselt, érzi a kaput, van önbizalma. Én remélem, hogy nem ölik ki belőle a flikk-flakkot, mert annak idején élmény volt nézni Ronaldinho játékát, ő olyan játékos volt, akivel el lehetett adni a focit, ha leültél a TV elé tudtad, hogy ma is látni fogsz valami varázslatot.S.Agüero írta:A sok Messi és Barca divatdrukkerek mellé még jöhet pár Neymar fan is.![]()
Egyébként én nem repdesek az örömtől, hogy lehetséges a leigazolása, már előre látom, hogy szenvedni fog itt, nem tudom elképzelni, hogy majd ő itt nyomja a tiki-takát. De ne legyen igazam, ha egyáltalán jönni fog.
Tehetséges a srác, szerintem az első beilleszkedésre szánt év után(ami nem mondom, hogy rossz lesz) már eléggé ütős párost alkotnak majd ott elől Messivel. Csak attól félek, hogy az első klasszikusán ketté töri Pepe és elmegy egy életre a kedve a focitól

Úgy írtam le ezeket a dolgokat, hogy nem vagyok Neymar fanatikus, sokat kell még tanulnia, túl is van sztárolva, de szerintem egy jó igazolás. A srácnak nem kicsi marketing értéke is van, ezt ne feledjétek el, szóval simán visszahozza az árát.