Castiel írta:
Nem csak ott, (bár ott nem voltam) az összes site-on ez megy: "Messi egy kis Kö...g görény, egy kis álszent gnóm, ezt most is bizonyította!"
úgyhogy lassan a világsajtó minden oldalán van valami olyan cikk ami ehhez az esethez köthető, s az aktuális országok, Madrid-Barca szinpatizánsai egymásnak feszülnek! Micsoda kéj lehet ez a sajtónak

Inkább az a csoda (hogy HA igaz,) hogy csak most kelt ki magából...Nettó 3 éve rugdossák, direktbe, de nem ám csak úgy...és én nehezen hiszem el, hogy egy madrid szurkoló ezt nem látja.Az a Xabi Alonso akit a posztján az egyik legjobbnak tartottam(tartok még most is)mikor a Barca ellen játszik mintha egy hentes lenne.néha mikor nézem azon gondolkozom, ez nem-e Jo5e álruhában.És akkor a többi szimpatikus focistáról nem is beszéltem.
És az a gond, hogy én szégyellek Barca szurkoló lenni, mert hiába mondja minden madridi, hogy minket nyal mindenki, épp miattunk legalább annyira fikázva is vagyunk.Bár írták előttem, rossz lehet, hogy csak fellángolások vannak ellenünk és ha elérnek A BERNABEUBAN egy X-et már SIKERKÉNT könyvelik el, és mi vagyunk a "nagy Barca" tessék megmutatta a Madrid, hogy kell ezt csinálni.
De mindenhol így így van, emlékezzünk csak Schumit mennyien és mennyire utálták mikor sorba nyerte a VB címeket.
a lényeg.a Nou Campba nem szabad kegyelmezni, helyre kell tenni őket.igazán megérdemlik.ettől az egy bajnoki címtől "jobbak" mint mi, nem is tudom mi lenne fordított helyzetben.