Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Persze,hogy volt,állítólag,én azt hallottam,hogy kiskorúakat molesztált,és csecsemőket kínzott,azt is rebesgetik,hogy van valami köze 9/11hez. Lejáratókampány,ennyi az egészPPP írta:Alba véleménye: "I didn't see anything wrong with the car park incident. Messi was just annoyed"
tehát csak volt valami.
Az még hagyján, de hogy a kisbabáját megette és ezek után elrepült a démonján a patás szemétláda az már sok...visca el barca írta:számomra messi ezzel a cselekedetével örökre el is ásta magát... terhes nőt bántalmazni... hányok... kis surmó!

marca szerint arbeloanak mondta, aztán callejón szerencsére pontosított és megmondta a frankót, miszerint nem is alvaronak, hanem aitornak mondta...Sacchi írta:Hol olvastál olyat, hogy Arbeloának mondta volna a Mou bábos dolgot?
hát itt leestem a székrőlAz még hagyján, de hogy a kisbabáját megette és ezek után elrepült a démonján a patás szemétláda az már sok...

Ezt is írták hozzá, hogy:ab1daL írta:A Punto Pelota szerint több szemtanú is állítja hogy Messi a Bernabéu parkolójában a következőket mondta a Királyi Gárda védőjének, aki éppen állapotos feleségével ment a kocsjához: „idóta”. Arbeloa nem tudott mit kezdeni a helyzettel, hiszen nem értette azt, felesége is csak annyit kérdezett tőle, hogy „ennek mi baja?”.
Erre jött a válasz egy volt madridista játékostól, nevezetesen Manolo Sanchís-tól:lui1698 írta:Az a legnagyobb baj, hogy még a szerkesztők közül is páran, ilyen teljesen noname forrásokra hivatkozva írnak vagy a fórumba, vagy rövidhírekhez ilyen baromságokat, ezzel is csak adják a lovat a többiek alá, akik meg szentírásnak vesznek mindent amit olvasnak azonnal.

igen, ezt én is észrvettem, hogy az "elit" elég gyakran adja a lovat a nép alá...lui1698 írta:Az a legnagyobb baj, hogy még a szerkesztők közül is páran, ilyen teljesen noname forrásokra hivatkozva írnak vagy a fórumba, vagy rövidhírekhez ilyen baromságokat, ezzel is csak adják a lovat a többiek alá, akik meg szentírásnak vesznek mindent amit olvasnak azonnal.

Ez még hagyján, na de ez már minden határon túl megy:visca el barca írta:unalmas téma... ha nem csinál semmit, akkor az a bajuk, hogy egy érzelemmentes törpe, nem is ember, hanem gép, ha meg odaszól vmelyik hentesnek akkor meg az a bajuk, h mekkora pofája van neki.
ha meg semmibe nem tudnak már belekötni, akkor jön xavi borotvált lába (mert zselé ám nem borotválja, vagy mint másik ezer focista), vagy éppen az, hogy messi a sok doppingtól már nem tud a csapatképeken leguggolni...
![]()
én megértem őket, hogy ennyire frusztráltak, én is az lennék ha évek óta ők nyernének orrba-szájba mindent. nagyon nem aggódom, egyszer lesz ez még fordítva is, tisztában vagyok vele, hogy nem mindig fogunk bl-t, bajokságot, meg spanyol kupákat nyerni orrvérzésig.
Ebben mondjuk van valami. Nem gondoltam, hogy eljön ez a pillanat, de egyre inkább örülnék ha Neymar érkezne a nyáron. A töketlen szélsőinknél biztosan többet tenne hozzá a támadásokhoz, bár védekezésben nem hiszem, hogy sok hasznát vennénk, ezért is nagy kérdőjel a srác. Ilyen szempontból Alexis jelenléte nagyon fontos a pályán, csak tegyen már rendet a fejében, és tanuljon már meg újra gólt lőni! Mert bármilyen hihetetlen, régen ment neki!Barcaman1993 írta:
Az a baj, hogy nincs normális jobb szélsőnk. Alexist inkább hagyjuk, Villa sok gólt lő, de mindig baloldalt játszik, így marad Pedro. Ráadásul az utóbbi néhány meccsen szállította a gólokat, ezért a nagy bizalom. Jelenleg nem nagyon van jobb megoldás.
Azért gondolom Xavitól ez inkább önkritika akart lenni... Legalábbis nagyon remélem.Stalkyard írta:Teljesen egyetértek. Ugyan szerintem állandósítani nem kellene ezt a megállapítást, hiszen a szezon nagyobb részében nem ezt látjuk, de a legutóbbi meccsre 100%-ig igaz. Ezért is voltam annyira ideges.jelwaz írta:
Xavi is lenyilatkozza, hogy megkegyelmeztünk nekik... Igen? És miért? Miért nem rúgták be a retkes ziccereket? Hát még meg is sajnálom mindjárt...
Ui: Ha Pedro ezután a félszezon után továbbra is betonkezdő lesz, versenyhelyzet nélkül, ahhoz csak gratulálni tudok előre is (mert így lesz).
Szerk: Piqué öngyújtós esetéhez:
Az a baj, hogy nincs normális jobb szélsőnk. Alexist inkább hagyjuk, Villa sok gólt lő, de mindig baloldalt játszik, így marad Pedro. Ráadásul az utóbbi néhány meccsen szállította a gólokat, ezért a nagy bizalom. Jelenleg nem nagyon van jobb megoldás.Stalkyard írta: Ui: Ha Pedro ezután a félszezon után továbbra is betonkezdő lesz, versenyhelyzet nélkül, ahhoz csak gratulálni tudok előre is (mert így lesz).

Hát de már ezt mindenki tudta róla,köpött a pályán is már,hisz egy patkány,sportszerűtlen,hentes,csak a média meg a FIFA nyomja,ja,meg DOPPINGOS,génkezelt,meg autista is egyébként...shutterisland írta:most ott tartunk, hogy már lejárató cikket hoz le róla a penamadridista.hu
vagyis a cikk régi, csak most updatelve lett, hogy karanka meg arbeloa is meg lett találva általa.