Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem csak a Valencia ellen volt halvány. Ahogy az egész csapat is. A tizenegyest kivéve nem sok momentuma volt. Talán még egy álompassz említhető Cesc irányába, meg néhány megindulás. Meglepő volt, hogy mennyiszer szerelték tisztán. De ilyen is van, ilyenkor derül ki, hogy ő is emberből van, nem FIFA-játékos...looka írta:Gyenge, meccsek óta. Fásult, álmoskás a játéka, néha megindul, de utána pontatlanok a passzai, szokatlanul sok a labdavesztés is tőle... Getafe ellen nagyon érik a pihentetése, főleg, hogy hét közben a válogatottban szinte biztosan játszik. Pihenni is kell, padozzon csak egy meccset, ráfér.

looka írta:Gyenge, meccsek óta. Fásult, álmoskás a játéka, néha megindul, de utána pontatlanok a passzai, szokatlanul sok a labdavesztés is tőle... Getafe ellen nagyon érik a pihentetése, főleg, hogy hét közben a válogatottban szinte biztosan játszik. Pihenni is kell, padozzon csak egy meccset, ráfér.

Jövőre pedig a VB döntőben rúgja meg az 56. és 57. góljátshutterisland írta:
de minden egyes kis lépéssel (góllal) közelebb ér ehhez a célhoz (is).
...most még sztem tuti nem lesz meg. Eléggé fáradtnak tűnik mostanában, uh csak egy gól+ gólpassz van benneshutterisland írta: jelenleg ha nem tévedek, 31 gólos a válogatottban, és a következő lépcső...
a svédek ellen játszanak.hét közben a válogatottban szinte biztosan játszik.
Pont most akartam linkelni én is, nagyon jó lett.S.Agüero írta:Lionel Messi ● Mega Pack 2012-2013 ● Goals - Dribbling Skills - Passing Skills:
http://youtu.be/HCYG2Ac3qQY
A második videónál az a vicc, h a 16-oson belüli ""dive-jai" zöme simán jogos büntetőshutterisland írta:most ott tartunk, hogy már lejárató cikket hoz le róla a penamadridista.hu
vagyis a cikk régi, csak most updatelve lett, hogy karanka meg arbeloa is meg lett találva általa.

Ezek a vélemények gyerekes megnyilvánulások, nem veszik észre, hogy Messi önmaga alakítja ki a gólhelyzetek jó részét, és ő általában csak VISSZAKAPJA azokat a labdákat a 16-oson belül - elvégre ő a szakértője a befejezéseknek (IS). Természetesen fontosak Xavi és a társak utolsó kulcspasszai, de Messi nemcsak egy befejező csatár, aki egy helyben áll és vár a 16-oson belül. Majdhogynem megkerülhetetlen minden támadásnál a kialakításban is.MQuC írta:És azt meg meg sem hallom, mikor valaki azzal jön, hogy csak Xavi és Ini passzai miatt tart itt.

Hát Ronaldo szerintem már kikészült:DUi: Vajon Leo direkt szivatja CR-t? Olybá tűnik