visca el barca írta:
márpedig a focit gólra játsszák
Amit Messi elintéz.
S igen tudom, mi lesz ha nem lesz Messi meg hasonlók, akkor bemegy középre Villa, Fabre nem tudom

Jelenleg erre épül a játék, Messi sokszor elsétálgat 70-80 percet, míg Sanchezék meg dolgoznak mint az állat, Messi meg lő 2őt
Nyilván azokra a ziccerekre amiket mostanában kihagy semmilyen mentség nincsen, s nagyon bosszantó, de csak levetkőzi azt a görcsösséget ami benne van, s igen mindig ezt mondjuk

De nem olyan tragikus vele kapcsolatban a helyzet, hogy eladjuk és társai.
Nem volt 3 jó meccse kijelentés is relatív, védekezése egész szezonban magas szintű így a nem volt 3 jó meccse kijelentés már megbukott.
Előrefelé szerintem próbálkozik, s ami fontos biztos mostanában, itt is fejlődést látok, a ziccereket meg csúnyán kilövi a stadionból, ebben a kategóriában tovább romlik a teljesítménye
Lehet valóban ki kellene próbálni szélső hátvéd poszton, amúgy meg Jeffren nem dolgozott ennyit
Én végig az ellen "kardoskodtam" hogy ide ne hozzuk Sanchezt, sokkal inkább Rossit, amiket láttam a gyerekből nagyon elbizonytalanítottak, de szerencsére ezeket levetkőzte, s én speciel nagyon örülök, hogy itt van, mert a játékhoz sokat hozzá tesz, az a berögzült sztereotípia hogy csatár, de hol vannak a gólok, szerintem butaság vele kapcsolatban felróni, mert neki és Pedronak sem a góllövés a feladata, az csak bónusz.
S hangsúlyozom még egyszer, igen valóban bosszantó amit Pedro és ő is sokszor kihagy, de az a legkisebb gond velük kapcsolatban, az higgadtság, lelkiállapot kérdése, játékrendszer elsajátítása, intuíció, rengeteg munka a mezőnyben sokkal bonyolultabb és nehezebb feladat.