Tocy írta:Balázs az a baj, hogy amikor volt esélyünk a földbe döngölni őket lelkileg ( pl tavaly a kupa visszavágóján, ahol ugye 1-2 után 2-0-ra vezettünk úgy, hogy előtte 1 hónappal a bajnokságban is lefociztuk őket ), akkor inkább leültünk, kaptunk két gólt, lelkileg abszolút visszahoztuk őket, magunkat taglóztuk le. Én picit szkeptikus vagyok, szerintem túl sokan gondolnak minket sima favoritnak, nem fogunk nyerni.
EZ így van,mármint az a része,hogy ott csúnyán visszahoztuk őket,de amennyire visszaemlékszem azon a meccsen pocsékul játszottunk,és mind2 gólunk teljesen a semmiből jött,ott azért benne volt az egész meccsben,hogy a madrid nyer a visszavágón,végig jobbak voltak erre fel jött Abi,és Alves csodagólja,de a második félidőben sem változott a játék képe ennek ellenére sem és a Real volt a kezdeményezőbb!
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy az egy más szitu volt,ott szerintem a játék képe alapján nem voltunk ekkora favoritok,így ez a hasonlat szerintem nem helytálló. Ekkora favoritok utoljára tán 2009-ben voltunk,amikor 2-6 lett a vége !
Egyébként Madridban ismét fenékig (remélem ez nem tiltott szó ) ér a gaz,sportszerű körülmények lesznek ezek ismét

annyira nevetséges,hogy a világ egyik legjobb csapatának ilyen eszközökhöz kell nyúlniuk ellenünk,hogy egyáltalán sanszuk legyen
Mondhatnánk erre persze,hogy mind2 csapatnak ugyanakkora a fű,csak az ő nem létező csapatjátékuknak abszolút tök mind1