Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nyilván ugyanolyan mentalitással mennek ki a srácok egy Clássicora,mint az Osasuna elleni roppant fontos derbiremess2009 írta:nem kell ehhez Madrid!! láthattad legutóbb az Osa elleni meccs első 20 percét! ezt darálom azóta is: ha így kezdünk nem egyet kap(hat)unk.....
nem kell ehhez Madrid!! láthattad legutóbb az Osa elleni meccs első 20 percét! ezt darálom azóta is: ha így kezdünk nem egyet kap(hat)unk.....Stalkyard írta:Ne kérj lehetetlent!csababarca írta:A mai meccs vízválasztó lehet a tavaszra nézve, szvsz.
Bizonyítani kell,hogy az elmúlt klasszikók sikertelensége csak kisiklás volt,és jobbak vagyunk.
Nem érdekel hogy kupa, ha x-elünk megint,nálam az bukást jelent. főleg az ennyi hiányzóval felvonuló reallal szemben.
Muszáj győzni, lélektanilag lenne a legfontosabb.
Amit kérek,hogy ne ajándékozzunk nekik gólt. a legutóbbi 4 meccsen brutális potyákat kaptunk, Ronaldo szöglet utáni gólja volt egy kidolgozott figura,felment befejelte, a többi mind a kapusaink hibájából ered, vagy hogy Mascherano lyukat rúg.
Ezeket ki kell zárni, nem fér bele a hiba.
Abban biztos vagyunk,hogy kapunk gólt, de abba is hogy rúgunk. A kérdés az arány.
Hajrá!![]()
Egyébként ugyanezt gondolom, jó lenne már hosszú idő után egy olyan Clásicót látni, ahol nem mi futunk az eredmény után, nem döngölnek a földbe az első 15 percben, és hasonlók. Végre egy teljes meccsen át tartó koncentrációt akarok, az elsőtől az utolsóig. Mert kezd unalmas lenni, hogy az elmúlt meccseken kivétel nélkül kifutunk lézengve a pályára, azt se tudjuk hol vagyunk, merre támadunk, a Madrid ver (jó esetben) egy gólt valahol a 10. másodperc és a 20. perc között, aztán meg loholhatunk az egyenlítésért/fordításért. Ezt a meccsképet jó lenne már hanyagolni. Nem igaz, hogy nem lehet felkészülni a meccs eleji rohamozásra, öt meccs óta ezt csinálják, ha továbbra sem találunk rá ellenszert, elég lesz nekünk Barcásoknak a 30. perc körül bekapcsolni a TV-t.

Ne kérj lehetetlent!csababarca írta:A mai meccs vízválasztó lehet a tavaszra nézve, szvsz.
Bizonyítani kell,hogy az elmúlt klasszikók sikertelensége csak kisiklás volt,és jobbak vagyunk.
Nem érdekel hogy kupa, ha x-elünk megint,nálam az bukást jelent. főleg az ennyi hiányzóval felvonuló reallal szemben.
Muszáj győzni, lélektanilag lenne a legfontosabb.
Amit kérek,hogy ne ajándékozzunk nekik gólt. a legutóbbi 4 meccsen brutális potyákat kaptunk, Ronaldo szöglet utáni gólja volt egy kidolgozott figura,felment befejelte, a többi mind a kapusaink hibájából ered, vagy hogy Mascherano lyukat rúg.
Ezeket ki kell zárni, nem fér bele a hiba.
Abban biztos vagyunk,hogy kapunk gólt, de abba is hogy rúgunk. A kérdés az arány.
Hajrá!
Dehogyisherlius írta:Csak a tizenegyesekkel eldöntött párharcok számítanak döntetlennek a statisztikákban.
Szerintem nem teljesen érted a lényeget. Ha a CDR döntő pl. oda-visszavágós alapon működne, akkor előfordulhat olyan eset, hogy az első meccsen 0-0 az eredmény, a visszavágón pedig 90 perc után szintén 0-0. Ebben az esetben 2x15 perc hosszabítás következik, amiben az egyik csapat gólt szerez. A párharcot 1-0-ás összesítéssel nyeri meg a győztes csapat, tehát bajnoki rendszerben értelmezve 1 győzelemmel és 1 döntetlennel lesz kupagyőztes (bár ennek egy kuparendszerben így nincs értelme). Akárhogy szépítgetjük, az a CDR döntő bizony 1-0-ás Real győzelemmel van elkönyvelve, mint ahogy fordított esetben nekünk lenne behúzva egy győzelem. Csak a tizenegyesekkel eldöntött párharcok számítanak döntetlennek a statisztikákban.Mezner2 írta:Azért ez nem így működik,azt remélem tudodMihu írta:Igazság szerint, egy döntőt, ami a rendes játékidőben X volt, de a hosszabbításban elveszítettünk, elég nagy dőreség (remélem ez nem számít káromkodásnak) X-nek húzni...A Kupát megnyertük? Nem. A meccs célja a kupa megnyerése volt? Igen. Nincs miről beszélni..nem érdekel, hogy a statisztikákba hogy vonul be, nem nyertük meg a kupát és ez a lényeg.
ennyi erővel minden továbbjutós párharcban,a továbbjutó csapat 2-0-val húzta be a párharcot (mmint 2 győzelemmel),mivel dőreség beírni a normális eredményt,ha úgyis kiestünk/nem nyertük meg a kupát??
A tények,azok tények,a kupát elveszítettük,de ettől még nem kell potyagyőzelmeket adni neki,statisztikailag sem![]()
Lejebb említették Fergusson mérlegét,arányaiban az jobb mint Mou-é,már amennyiben jól számoltam!
Azért ez nem így működik,azt remélem tudodMihu írta:Igazság szerint, egy döntőt, ami a rendes játékidőben X volt, de a hosszabbításban elveszítettünk, elég nagy dőreség (remélem ez nem számít káromkodásnak) X-nek húzni...A Kupát megnyertük? Nem. A meccs célja a kupa megnyerése volt? Igen. Nincs miről beszélni..nem érdekel, hogy a statisztikákba hogy vonul be, nem nyertük meg a kupát és ez a lényeg.
Kb még mindig ő a legjobban teljesítő edző a Barca ellen. Ferguson például 1-1-2vel áll (újkori barcát nézve)salas9 írta:Pont egyik nap néztem én is a statisztikákatshutterisland írta:ha jól számoltam, 24x találkozott eddig mourinho a barcával.
ha ezt is jól számoltam, akkor 6 győzelem, 8 döntetlen, 10 vereség a mérlege, 32-41-es gólarány.Amúgy én is győzelemnek vettem a CDR-t. Az eddigi statisztika Mourinho szemszögéből:
A meccs nem tizenegyesekkel dőlt el, innentől kezdve pedig STATISZTIKAILAG is 1-0-ás Real győzelemként lesz elkönyvelve. Fölösleges ezt kozmetikázni, ilyen esetekben a teljes 120 percet tekintik rendes játékidőnek.Mezner2 írta:A kupa döntő a rendes játékidőben X lett,így a históriás könyvekbe,statisztikailag X-nek vonul be !
Pont egyik nap néztem én is a statisztikákatshutterisland írta:ha jól számoltam, 24x találkozott eddig mourinho a barcával.
ha ezt is jól számoltam, akkor 6 győzelem, 8 döntetlen, 10 vereség a mérlege, 32-41-es gólarány.

Ennyi erővel a BL visszavágót is beírhatnánk nekünk győzelemre 2011-ből,mivel azzal jutottunk tovább (pont ugyanaz a szitu ) így egyáltalán nem jogos győzelemnek feltüntetni,statisztikailag semmiképpenshutterisland írta:jó, hát én a cdr döntőt oda írtam, jogos is (hiszen végül is megnyerték a meccset) meg nem is (mert rendes játékidő remi).
És itt sem javítod,agyam eldobomshutterisland írta:ha jól számoltam, 24x találkozott eddig mourinho a barcával.
ha ezt is jól számoltam, akkor 6 győzelem, 8 döntetlen, 10 vereség a mérlege, 32-41-es gólarány.
Ugye Casillas kéztörés, Ramos piros lap, Di maria piros lap, coentrao piros lap. Marcello valószínűleg nem fog játszani mint pepe sem valószínű hogy játszani fog, és ugye Cr7-nek ugye 2 sárgája van és lehet hogy idegenben nem fog játszani ha ha otthon összeszed egy sárgát.vlxe írta:Valaki össze tudná akkor foglalni, hogy holnap a Madrid csapatában kik nem léphetnek pályára?