Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A kupában Pinto véd, és nem tettél fel VKP-t se. Ezen kívül ez a bajnoki mérkőzések topic. Ami a tegnapi mérkőzést illeti Alves, és Pedro feljövőben van, előbbi megtanult beadni, utóbbi helyzetbe kerülni és kihasználni azt. Jó megérzéseim vannak a kupameccs előtt. Egyedül Thiago játéka volt csalódás nekem tegnap, Sanchoról jobb ha inkább nem mondok semmit.Barca96 írta:Szerintem jó esélyeink lesznek a szerdai kupameccsen, az én kezdőm valószinűleg ez lenne.
Valdes
Alves-Pique-Masch(v. Puyol)-Alba
Fabregas-Xavi-Iniesta
Pedro-Messi-Villa
Nagyon tetszik a kezdő. Alba,Iniesta,Cesc pihen, Thiago és Villa játszik! Visca el Barca!BritishKnight írta:Line-up :
Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Sergio, Thiago, Xavi, Pedro, Villa, Messi
[moderator]Barcaman1993 írta:Gyerekek én a csütörtöki kupabolondéri és a a jövő szerdai Klasszikus miatt én a csapat nagy részét pihentetném. Az Osasunat, ha nehezen is, de le kell győzni, ez a kötelező győzelmek egyike. Én mindenképpen egy tartalékos csapatot küldenék ki, egy ilyen kezdővel:
Valdes-Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano-Fabregas, Song, Thiago-Tello, Messi, Villa
[/moderator]Fórumszabályzat 3.0.1. írta:Fantasy kezdők feldobása, kibeszélése tilos az egész fórumon! A hivatalos kezdőt lehet csak véleményezni.
Szerintem rossz, mert nem én látom a helyszínen.BritishKnight írta:Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz hír. Én pont élőben fogom megnézni a meccset a Camp Noubansalas9 írta:Két hét múlva február 10-én a Barcelona-Getafe bajnokit vasárnap 12:00-kor rendezik meg. A "Jó ebédhez szól a nóta" helyett most a "Jó ebédhez megy a meccs" lesz
Remélem majd látjátok a magyar zászlótsalas9 írta:Most mondanék egy nagyon csúnyát, de visszafogom magamBritishKnight írta:Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz hír. Én pont élőben fogom megnézni a meccset a Camp NoubanMajd integess a kamerába
Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz hír. Én pont élőben fogom megnézni a meccset a Camp Noubansalas9 írta:Két hét múlva február 10-én a Barcelona-Getafe bajnokit vasárnap 12:00-kor rendezik meg. A "Jó ebédhez szól a nóta" helyett most a "Jó ebédhez megy a meccs" lesz
Megfigyelésként hozzátenném, hogy Iniestának is volt egy necces megmozdulása. Ugye ő is kapott sárgát, amikor utána megint bodicsekelt, ami szintén kiállítás lehetett volna. De mintha Busquetsnél is lett volna ilyesmi.Yokozuna írta:connor írja:
Másrészt nem kell mindjárt lehozni egy középső védőt, ha besárgul. Amúgy sem vagyunk egy durva csapat, hogy attól kelljen tartani, hogy bármikor megkaphatja az illető a 2. sárgát. Piqué hibája dupla hiba volt. Egyrészt az első sárgát feleslegesen húzatta elő a bíróval, a második sárgánál pedig vissza kellett volna fognia magát annak tudatában, hogy van sárgája. Nem közvetlenül gólt akadályozott meg a belépővel. Ha jobban koncentrál és kevésbé nagyképűen, fegyelmezettebben játszik, elkerülhető lett volna a piros.
Csak azért írtam ezt, mert én is Piqué miatt aggódtam. Ahogy azóta kiderült, Tito is figyelmeztette a szünetben, hogy ki fogják állítani. Könnyű utólag okosnak lenni, de jobb lett volna lecserélni.
Egyébként nem is olyan rég Mascheranot is két sárgával állították ki, de akkor kihúztuk.