Leo Messi
-
- Az Év fórumozója 2013
Na ez igen.
297 gólnál jár Barça-mezben.
Szerdán meglesz a HÁROMSZÁZ.

297 gólnál jár Barça-mezben.
Szerdán meglesz a HÁROMSZÁZ.

- Castiel
- Capitá del Barça
Ugyanez!Mezner2 írta:Esküszöm ebből a szempontból rohadtul nem cserélnék Cr-relhalálra görcsöli magát általában,egész évben feszül,mindenki róla beszélne normális esetben,és erre itt van egy ilyen argentín fickó,aki izzadtság és sallangmentesen veri őt bucira minden statisztikai adatban,mindezt úgy,hogy ránézésre az az ember érzése,hogy még csak meg sem erőlteti magát
Ha Cé 3-at lő, akkor Leo 4-et termel. Kezdem azt hinni hogy direkt csinálja.
Halálba hergeli zselét.

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Megint lövettek vele 4et
ami ugye persze 1nek felel meg,mert ha összeadjuk a távolságot amilyen messziről lőtte és elosztjuk CR lábméretének négyzetével,akkor az úgy kiadja a normális értékét a góljainak! ráadásul "Magas" is ! úgyhogy monyon le!
Esküszöm ebből a szempontból rohadtul nem cserélnék Cr-rel
halálra görcsöli magát általában,egész évben feszül,mindenki róla beszélne normális esetben,és erre itt van egy ilyen argentín fickó,aki izzadtság és sallangmentesen veri őt bucira minden statisztikai adatban,mindezt úgy,hogy ránézésre az az ember érzése,hogy még csak meg sem erőlteti magát 

Esküszöm ebből a szempontból rohadtul nem cserélnék Cr-rel

- davidvillabest
- Jugador del Barça
Zselé biztos dörzsölte már a kezét, hogy kezd felzárkózni.
Erre Leo tol egy négyest. 

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
szegény cr lő egy emsterhármast, de messi még erre is rá tud kontrázni, hihetetlen 

Félelmetes amit ez az ember csinál hétről hétre ....
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ha játszani fog, akkor remélem szerez legalább 2 gólt 
Ez is mutatja a nagyságát,hogy már lassan húzom a szám,hogy """csak""" 1/1es mutatója van 2013ban. CR jól bekezdett...tudom,hogy ez a különmeccs nem annyira fontos, de jó érzés, ha előtte jár...ebben is

Ez is mutatja a nagyságát,hogy már lassan húzom a szám,hogy """csak""" 1/1es mutatója van 2013ban. CR jól bekezdett...tudom,hogy ez a különmeccs nem annyira fontos, de jó érzés, ha előtte jár...ebben is

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Jugador d'estrella
pontosan erre jó az előny, hogy a komoly meccsekre lehessen egy "gyengébb" kezdőt kiállítani. persze messi nélkül is kötelező lenne a győzelem. legalább ki lehet próbálni új elemeket. remélem Villa végre kezdhet. Xavinak és INinek is járna egy kis szusszanás. Thiago és Cesc megoldja. jöhet Song is, előre meg Sanchez és tello akár. remélem megforgatja tito/roura a csapatot.
- Castiel
- Capitá del Barça
"A hatvan mérkőzésen elért 85 gólos rekordomat, amely 1972 óta tartotta magát, a világ legjobb futballistája, Lionel Messi döntötte meg, s én nagyon örülök a sikerének ... hihetetlenül jó játékos, egy óriás, aki emellett nagyon szerény és igazi profi ..."
Gerd Müller
Gerd Müller

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Egyértelműen pihennie kéne az Osasuna ellen. Jóval nehezebb meccsek következnek, ahol nagy szükség lesz rá. Fölösleges kockáztatni a játékát vasárnap. Reméljük ezt ő is belátja és nem akar mindenáron pályára lépni.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- salas9
- Entrenador del Barça
Elővigyázatosságból Messi ma nem edzett a társakkal, helyette fizioterápiás kezelést kapott. (Song viszont visszaért Malagáról és tudott edzeni).
Tegyük hozzá, hogy Cristiano 10 gólos a klasszikusoknál. Az is szép eredmény...Mezner2 írta:Bizony,csak a kicsik ellen tud villogni,ott megszórja magát,bezzeg CR...

Bizony,csak a kicsik ellen tud villogni,ott megszórja magát,bezzeg CR.Oh wait....salas9 írta:Ha jól tudom akkor most az El Clásico-k történetében 17 gólnál jár. Ha szerdán sikerülne gólt lőnie akkor beéri a listát 18 találattal vezető Di Stefanot!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Messi-Alves tiki-taka:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... jMSRY2IWW4
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... jMSRY2IWW4

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- salas9
- Entrenador del Barça
Roura megerősítette, hogy semmi komoly csak egy kisebb izomfáradtság lehetett. Az orvosok ma még megvizsgálják. Véleményem szerint az Osasuna ellen ne kezdjen pihenjen szerdára. De úgyis összerakják és játszani fogMezner2 írta:Messi azert kert cseret mert fajdalmat erzett a combjaban.

Messi azert kert cseret mert fajdalmat erzett a combjaban.
Barca stuff,Twitter.
Reméljük semmi komoly!
Barca stuff,Twitter.
Reméljük semmi komoly!
-
- Az Év fórumozója 2013
Lionel Messi vs Crossbar and Post - 2012-2013
http://www.youtube.com/watch?v=JfOk-kX5FcY
Alba háromszor is előre örült...
http://www.youtube.com/watch?v=JfOk-kX5FcY
Alba háromszor is előre örült...

Zsinórban 9 bajnokin szerzett gólt, ezzel egyébként egy meccsre van a klubrekordtól, amit Ronaldo és Martin tart.
A Sociedad ellen viszont a legutóbbi három idegenbeli meccsen gólképtelen.
A Sociedad ellen viszont a legutóbbi három idegenbeli meccsen gólképtelen.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- aka Game90
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Szerintem meg rengeteg van.Mezner2 írta:...Nem feltétlen vízilabda a foci,ahova elengedhetetlen az értelem,de a legmagasabb szinten szerintem már senki sem az a kifejezett sötét paraszt..
Az is igaz,de az ügynökök nem állnak ott mellettük mindig amikor kinyítják a szájukat,én amikor azt mondtam,hogy sok mindent kell tudniuk kezelni,arra céloztam,hogy pl. a sajtót hogy kezelik,mit mondanak nyílvános eseményeken stb.stb....
A pénzügyi résszel nyílván nem ők foglalkoznak,ennek ellenére ahhoz is kell agy,hogy feldolgozzák,hogy tul.képpen egyik napról a másikra milliomos válik belőlük stb.stb.
Nem feltétlen vízilabda a foci,ahova elengedhetetlen az értelem,de a legmagasabb szinten szerintem már senki sem az a kifejezett sötét paraszt..
A pénzügyi résszel nyílván nem ők foglalkoznak,ennek ellenére ahhoz is kell agy,hogy feldolgozzák,hogy tul.képpen egyik napról a másikra milliomos válik belőlük stb.stb.
Nem feltétlen vízilabda a foci,ahova elengedhetetlen az értelem,de a legmagasabb szinten szerintem már senki sem az a kifejezett sötét paraszt..