Ugyanez!Mezner2 írta:Esküszöm ebből a szempontból rohadtul nem cserélnék Cr-relhalálra görcsöli magát általában,egész évben feszül,mindenki róla beszélne normális esetben,és erre itt van egy ilyen argentín fickó,aki izzadtság és sallangmentesen veri őt bucira minden statisztikai adatban,mindezt úgy,hogy ránézésre az az ember érzése,hogy még csak meg sem erőlteti magát
Tegyük hozzá, hogy Cristiano 10 gólos a klasszikusoknál. Az is szép eredmény...Mezner2 írta:Bizony,csak a kicsik ellen tud villogni,ott megszórja magát,bezzeg CR...
Bizony,csak a kicsik ellen tud villogni,ott megszórja magát,bezzeg CR.Oh wait....salas9 írta:Ha jól tudom akkor most az El Clásico-k történetében 17 gólnál jár. Ha szerdán sikerülne gólt lőnie akkor beéri a listát 18 találattal vezető Di Stefanot!
Roura megerősítette, hogy semmi komoly csak egy kisebb izomfáradtság lehetett. Az orvosok ma még megvizsgálják. Véleményem szerint az Osasuna ellen ne kezdjen pihenjen szerdára. De úgyis összerakják és játszani fogMezner2 írta:Messi azert kert cseret mert fajdalmat erzett a combjaban.
Szerintem meg rengeteg van.Mezner2 írta:...Nem feltétlen vízilabda a foci,ahova elengedhetetlen az értelem,de a legmagasabb szinten szerintem már senki sem az a kifejezett sötét paraszt..