Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.systemrequirementslab.com/cyrimaister6000cm3 írta:Hali srácok a FIFA 13 szerintetek futna ezen a gépen?:
windows xp sp3
intel core 2 CPU 2x 1,86 GHz
DDR2 RAM 2GB
Nvidia GeForce 7300 Gs 512MB (856-ig bővül RAMból)
Véleményeket várok
köszi
Na, ez jó hír, akkor hátha nekem se lesz gondom vele.Dr.Dre írta:Szerintem igen, próbáld meg. Nekem 1,5 GHz Dual core proci van, 2gb DDR3 ram, és egy Ati radeon HD 6470 ( 1GB) grafikus kártya. Az enyémen tökéletesen fut, szerintem a tieden is fog.maister6000cm3 írta:Hali srácok a FIFA 13 szerintetek futna ezen a gépen?: ...
köszi
Köszi azért megpróbálom hátha. A videókártya alapból 512-es biztos nem 256-os, a PES2013 is futott vele.CsacsMate írta:Épp, hogy eléred vele a minimumot. Ha fut is, akkor nem egy álom lesz.maister6000cm3 írta:Hali srácok a FIFA 13 szerintetek futna ezen a gépen?:
windows xp sp3
DDR2 RAM 2GB
Véleményeket várok
köszi
A kártyád pedig szerintem 256 mb maximum, és 512-ig bővíthető
Épp, hogy eléred vele a minimumot. Ha fut is, akkor nem egy álom lesz.maister6000cm3 írta:Hali srácok a FIFA 13 szerintetek futna ezen a gépen?:
windows xp sp3
DDR2 RAM 2GB
Véleményeket várok
köszi
Köszönjük Emese.Chrys írta:FIFA 07 FOREVER!
Szerintem igen, próbáld meg. Nekem 1,5 GHz Dual core proci van, 2gb DDR3 ram, és egy Ati radeon HD 6470 ( 1GB) grafikus kártya. Az enyémen tökéletesen fut, szerintem a tieden is fog.maister6000cm3 írta:Hali srácok a FIFA 13 szerintetek futna ezen a gépen?: ...
köszi
Én a Barca B-vel kezdtem el játszani. Rengeteg válogatott küld ajánlatot, de azokat még visszadobom. Viszont az első klubcsapat az a Valencia volt, a 14-dik fordulóban (2. év), de nem akarok én elmenni. Nálad valószínűleg nincsenek most edzőhiányok. Vagyis jól állnak a nagy csapatok a tabellán.Messa írta:miért van az hogy nem tudok nagy csapathoz szerződni menedzsermódban, menedzserként?
premier league-t 2x is megnyertem egymás után a newcastle-el, és távozni akartam de 1 csapatnak sem kellettem, végül már annyira untam hogy minden lehetséges melóra jelentkeztem, végül a mainz szerződtetett mint menedzsert. kieső helyről felhoztam őket 5.-re egy harmad szezon alatt, az új szezont pedig 10 meccs után vezetem a dortmund előtt.
láttam hogy lehetséges állás a psg-nél, rögtön jelentkeztem, de persze "a referenciám alapján inkább más választottal töltik be a posztot"
a válogatottak meg versengenek értem, olasz, spanyol, holland szöv.kap már voltam, eb/vb győzelmekkel. de egy normális klubcsapatnak miért nem kellek? rohadt idegesítő...
Ezt tudom, de biztos nem ezért van, mert európai szuperkupa is van mindkettőben, csak a FIFA-ban kamu névvel. Viszont klub vb egyikben sincsmessideco írta:Szerintem a licenc a PES-nél van, ahogy a Bajnokok Ligájáé is
Ennyire nem egyszerű, leginkább azzal tudod ezt megoldani, hogy míg te taktikusan védekezel, ráküldöd az embered ( aszt hiszem RB), így míg ő rátapad te fogni tudod a szöget nehogy indítson.barcafan93 írta:Sziasztok! Tudnátok abban segíteni,hogy xbox 360-on hogyan lehetne masszívan védekezni,úgy hogy ne csak kövesse az embert,hanem rá is tapadjon?Előre is köszönöm a segítséget
Elküldenéd esetleg a spanyol kommentár fájljait?messideco írta:Nekem alapból volt a játékban, hatalmas. Akkorákat kiállt a gólnál, gól, góóóóól, góóól![]()
OFF: nem bug-os ez a Fifa?messideco írta: Fél szezon ment le, vezetem a bajnokságot a Spurs előtt
Nem ezzel van a gond. Egyszerűen nem érzékeli a billentyűzetet. Még az elején igen mikor jönnek az intro-k, azokat enterrel át tudom ugrani, de a menüben pl már csak egérrel tudok mozognipuyiii06 írta:Gondolom 12es irányításához vagy szokva, hát ezt most a kedves EAmegváltoztatta...WASD-vel lehet mozogni, L asszem passz J meg ívelés. Át tudod állítani alternatívnál valahogy, én is napokig ezzel szenvedtem, aztán valami forumon olvastamzola8787 írta:Letöltöttem és feltelepítettem a fifa 13-mat, de problémám van.
A billentyűzetet nem érzékeli. Utána néztem neten, de semmi se jó eddig.
Letudnátok írni részletesen, mert átállítottam alternatívra, stb stb, de nem jó
Help please :/