visca el barca írta:
azt adom h fejben soha nem vagyunk ott, ez főleg a kézi csapatainkra jellemző nagyon de nagyon. lásd a nőket x évvel ezelőtt a horvátországi vb döntőben. nekünk soha nincsenek olyan meccseink mint volt - egy kivételes - az olimpián izland ellen.
az h nyerhettünk volna vb-t, eb-t azért tulzás. valljuk be, jelenleg nagyjából másfél világklasszis játékosunk van és azért egy nagylacival meg szívvel nem lehet tornát nyerni. tamásfiam, lékai, putics, nagy kornél, zubai és a többiek nem rossz játékosok, de egyikben sincs meg a plusz, ami egy egy nagy sikerhez hozzátenne. én nem vagyok szakember - bár majdnem 10 évig kézilabdáztam - de csasziban sem látom azt a hűde nagy játékost. iváncsik már réges régen formán kívül van stb stb.
egy szó mint száz, nagyon messze vagyunk bármilyen komoly sikertől...
Így van, egyetértek.
Jó példa a tegnapi meccs,ahol Hansen és Markussen semlegesítését jól megoldottuk, de ez nem volt elég,mert voltak mások akik extrát tudnak.
Nálunk ahogy mondod,Nagy Lacin és esetleg Császáron kívül nincs klasszis játékosunk. 1-1 meccsre persze valaki mindig megszívja magát, mint ahogy Mocsárnak is volt az olimpián 10 gólos meccse.
Igazából minket a szív tart össze, mert az nagy, de a lényegi dolgok fejben dőlnek el. Mondom,tegnap is 21-18nál 3szor támadhattunk a -2ért,erre 2szer lövésig sem jutottunk, egyszer meg ziccer hibáztunk. És ez volt nyáron a svédek elleni elődöntőben is, nem tudtuk átlépni a gátat.
Nah sebaj, szép eredmény ez, a férfi mezőny roppant erős, és egy kis szerencsével simán végezhettünk volna előrébb.
Jah,meg nem fogom a tegnapit a bírókra, mert nem érdemes, nem éreztem kirívó hibákat, csak olvastam sok helyen,hogy okolják őket. Erre az lenne a megoldás, hogy a MKSZ odacsapna, és kiharcolná azt,hogy egy magyar bírópáros is ott legyen a VB-n, EB-n. Ez így nem tűnik fontosnak,de a háttérben az. Mondjuk egy szlovén kettős nem fog így fújni akkor, ha tudja,hogy a köv szlovén meccset magyar bírók vezetik.
És ez megfigyelhető,de még egyszer, nem a tegnapi meccsről beszélek, de ennek fontosnak kell lenni, kis pluszt ez is jelenthetne.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."