2013.01.23. 13:51:55
Annak ellenére, hogy nem sikerült eltalálni a topicot, azért válaszolnék.
Szeretnék fontossági sorrendben haladni, de nem tudom, hol kezdjem.
Úgyhogy inkább szépen sorban.
- Stílus/tartalom:
Először is: nem tudom, hogy mi számít Neked ebből keménykedésnek. De, ha valaki olyan stílusos, hogy csak káromkodni és/vagy csak emotikonokat bír rakni és/vagy egyszerűen csak annyira képes, hogy a másikat gyalázza, annak az tényleg annyira sajátja, hogy kár pazarolnia, tartsa meg egészében magának.
Megjegyzem ez már a leges legelső szabályzatban is szerepelt, ami már jóval a regisztrációd előtt megvolt, így nem is értem, miért nem emelted fel a hangod akkor, hiszen nyilván az volt az első dolgod, hogy elolvasd a szabályzatot.
- Árulkodás:
Nem értem, mi a baj azzal, hogy nem tudunk 24/7 online és aktívak lenni, és bár átfutjuk, hogy mi történt, amióta nem voltunk, de sokkal egyszerűbb a dolgunk, ha valami "rendbontás" esetén, felhívják a figyelmünket, hogy itt és itt, ekkor és ekkor valami nem volt okés, nézzetek rá. De szívesen várjuk az adományokat, ha megfelelő mennyiségű pénz összegyűlik ígérem, hogy fizetünk valaki(ke)t azért, hogy 24/7 aktívan jelen legyen(ek) a fórumon, és akkor ezt a passzust is kivesszük a szabályzatból.
- Felhívás keringőre:
Bevallom, fogalmam sincs, hogy ez mire vonatkozik.
- Ha valakinek csak annyi a hozzáfűzni valója, hogy "egyetértek!", akkor bólogasson bőszen a monitor előtt, majd ha jön valaki, aki viszont nem ért egyet, akkor elmagyarázhatja bővebben, hogy miért is kéne mégis egyetértenie.
De köszönjük szépen, hogy elolvastad a szabályzatot, így (lassan) 4 évvel a regisztrációd után már tudod, hogy mihez is kéne alkalmazkodni.