Én úgy tudom, hogy már nem a mi játékosunk, pont azért mert 2011-ben félmillió euróért eladtuk végleg a Sampnak!salas9 írta:Igen. Icardi 2008-ban került a Barcelona utánpótlásába, és 2011 nyarán igazolt a Sampdoriához.mahitoo írta:Most jól értem, hogy ő még a mi játékosunk?
La Masia - Barça fiatalok
- salas9
- Entrenador del Barça
Gratulálok a kicsiknek! Remek mérkőzés volt, és bár tényleg döntő tényező volt a piros lap, a győzelmünk megérdemelt! Araujo végre megtalálta a góllövő cipőjét aminek örülök. Csak így tovább srácok

Igen. Icardi 2008-ban került a Barcelona utánpótlásába, és 2011 nyarán igazolt a Sampdoriához.mahitoo írta:Most jól értem, hogy ő még a mi játékosunk?

- mahitoo
- Entrenador del Barça
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Na még ez kéne nekünk. Ez kb. olyan lenne, mintha Messitől 18 évesen megváltunk volna. Remélhetőleg ez is csak egy kacsa.[/quote]
Minden szakvezetésnél van egy értékrend, egy erősorrend. Az összeállítások ezt tükrözik is. Ha egy fiatal játékos nem kap elég lehetőséget, úgy érzi, hogy alulértékelik, máshol meg hívják...Meg kell(ene) érteni, hogy a junior és a profi szerződés közötti különbségtevés és a rögzített kivásárlási ár változtatott a feltételeken. Már nem lehet erőszakosan vezetni egy clubot és csak papolni a klubhűségről. Ezt jó szerződésekkel kell alátámasztani mind az idősebbeknél, mind azoknál a fiataloknál, akikben nagy perspektívát látnak. A kiegészítő embereknél meg bátorítani kell a kölcsönzést, klubváltást.
Minden szakvezetésnél van egy értékrend, egy erősorrend. Az összeállítások ezt tükrözik is. Ha egy fiatal játékos nem kap elég lehetőséget, úgy érzi, hogy alulértékelik, máshol meg hívják...Meg kell(ene) érteni, hogy a junior és a profi szerződés közötti különbségtevés és a rögzített kivásárlási ár változtatott a feltételeken. Már nem lehet erőszakosan vezetni egy clubot és csak papolni a klubhűségről. Ezt jó szerződésekkel kell alátámasztani mind az idősebbeknél, mind azoknál a fiataloknál, akikben nagy perspektívát látnak. A kiegészítő embereknél meg bátorítani kell a kölcsönzést, klubváltást.
- miihii
- KHAL
Nos, nem volt könnyű szülés, de megoldottuk azért.
Csalóka a 3:1-es végeredmény, mert ha nincs a kiállítás, sokkal nehezebb diót kellett volna feltörnünk. Viszont a kisblankók meg maguknak köszönhetik. Rengeteg kemény belépőt, direkt faltot követtek el, kicsit hasonlított a nehéz helyzetben lévő nagyok stílusára. Plusz ugye az a kisebb ütés, ami miatt megfogyatkoztak... tényleg megvan már az arculata a királyi gárdának...
Nagyjából ők is a kontrákból érvényesültek, mi meg próbáltuk a saját játékunkat tolni, ami elég nyögvenyelős volt azért sokáig. Aztán a fór után már simábban ment a bugi, meg is fordítottuk a meccset.
Szép volt srácok, szép győzelem volt a telt ház előtt!
Csalóka a 3:1-es végeredmény, mert ha nincs a kiállítás, sokkal nehezebb diót kellett volna feltörnünk. Viszont a kisblankók meg maguknak köszönhetik. Rengeteg kemény belépőt, direkt faltot követtek el, kicsit hasonlított a nehéz helyzetben lévő nagyok stílusára. Plusz ugye az a kisebb ütés, ami miatt megfogyatkoztak... tényleg megvan már az arculata a királyi gárdának...

Szép volt srácok, szép győzelem volt a telt ház előtt!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- ab1daL
- Director del Fútbol
Remélem Rafinha-ról sem feledkezünk meg, hatalmas kincs ő is, akár csak Thiago. 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- Az Év fórumozója 2013
Kezdődik!
Luis Albertóban bízom leginkább, szerintem ő fogja eldönteni a meccset.
Visca el Barça!

Luis Albertóban bízom leginkább, szerintem ő fogja eldönteni a meccset.
Visca el Barça!
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Kösz-kösz. Remélem megnyerik a fiatalok. Csak hátul legyünk rendben. Oier eltiltása miatt kicsit aggódom.
Legyen egy sok gólos mérkőzés, hazai győzelemmel!
Legyen egy sok gólos mérkőzés, hazai győzelemmel!
- ab1daL
- Director del Fútbol
Sopcaston: Channel - 140155#David Villa# írta:Tudsz valami jó linket a meccshez?salas9 írta: Már csak fél óra, és FC Barcelona B - Real Madrid Castilla![]()
Előre is köszi.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- salas9
- Entrenador del Barça
Ez talán jó lesz, legalábbis remélem#David Villa# írta:Tudsz valami jó linket a meccshez?
Előre is köszi.

http://www.rojadirecta.me/goto/arenavis ... /avv1.html

- #David Villa#
- Capitá del Barça
Tudsz valami jó linket a meccshez?salas9 írta: Már csak fél óra, és FC Barcelona B - Real Madrid Castilla![]()
Előre is köszi.
- salas9
- Entrenador del Barça
Majdnem sikerült eltalálnom a kezdőket 
Barcelona: Masip - Balliu, Lomban, Planas, Grimaldo - Gustavo, Lobato, Rafinha - Deulofeu, Araujo, L.Alberto
Real Madrid:Mejías - Fabinho, González, Casado, Nacho - Alex, Mosquera - Juanfran, Cheryshev, B.Garcia - Morata

Barcelona: Masip - Balliu, Lomban, Planas, Grimaldo - Gustavo, Lobato, Rafinha - Deulofeu, Araujo, L.Alberto
Real Madrid:Mejías - Fabinho, González, Casado, Nacho - Alex, Mosquera - Juanfran, Cheryshev, B.Garcia - Morata
Már csak fél óra, és FC Barcelona B - Real Madrid Castillasalas9 írta:Várható kezdőcsapatok:
Barcelona: Masip - Balliu, Lomban, Planas, Grimaldo - L. Gustavo, Ilie, Lobato - Deulofeu, Araujo, L.Alberto
Real Madrid: Jesús - Fabinho, Mateos, González, Casado - Mosquera, Alex - Juanfran, B. Garcia, Chersyhev - Jese

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Na még ez kéne nekünk. Ez kb. olyan lenne, mintha Messitől 18 évesen megváltunk volna. Remélhetőleg ez is csak egy kacsa.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
2014.06.30-ig van szerződése ami még 1év 5hónap és 4nap, ennyi idő van ég meghosszabbítani a szerződését.
Tudtommal a juniorszerződés abban a pillanatban érvényét veszti, ha a játékos valahol profiszerződést kap.
Tudtommal a juniorszerződés abban a pillanatban érvényét veszti, ha a játékos valahol profiszerződést kap.
- Gerard Deulofeu
- Barça C
2014.06.30-ig van szerződése ami még 1év 5hónap és 4nap, ennyi idő van ég meghosszabbítani a szerződését.sura írta: És történt valami december óta? Aláírt hozzánk? Vagy már a kutya se akarja vinni sehová és boldogan marad a B-ben?
És amúgy a cikk óta eltelt 2 hónap és nincsenek újabb pletykák, a citynek meg egyáltalán minek? megvan a kellő játékoskeretük, Deunak meg ha van egy kis esze akkor nem megy el padozni (vagy még padozni se).
Légyszíves a piramisokra figyelj oda, azaz maximum kettőt idézz! Köszi. m.
Sempre Junts!
[quote="Gerard Deulofeu"][quote="sura"]Nagyon vinni akarják Deulofeut:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... lofeu.html[/quote]
2012 decemberi cikk
[/quote]
És történt valami december óta? Aláírt hozzánk? Vagy már a kutya se akarja vinni sehová és boldogan marad a B-ben?
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... lofeu.html[/quote]
2012 decemberi cikk

És történt valami december óta? Aláírt hozzánk? Vagy már a kutya se akarja vinni sehová és boldogan marad a B-ben?
- ab1daL
- Director del Fútbol
A Sport szerint Oier, a B csapat kapusa szerződésében van egy pont, ami szerint ezen a nyáron automatikusan az első keret tagja lesz. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy majd Pinto távozása után, ő lesz a második számú kapus. Addig talán majd kölcsönadják valahova esetleg.
- Gerard Deulofeu
- Barça C
2012 decemberi cikk

Sempre Junts!
- salas9
- Entrenador del Barça
Tegnap délután Olaszország-Spanyolország U17-es felkészülési mérkőzés volt. A spanyolok 1-0-ra nyerni tudtak. A gólt a csapatkapitány, a Barcelona Jugend játékosa Rodrigo Tarin szerezte. Tarin végigjátszotta a találkozót, míg egy másik Barcelonai Juanma García csereként állt be az utolsó pár percre.
A keretnek tagja volt szintén a Barcelona Jugendből Adama Traore, Mohamed El Ouirachi, Xavier Quintillá, ám ők nem léptek pályára.
A keretnek tagja volt szintén a Barcelona Jugendből Adama Traore, Mohamed El Ouirachi, Xavier Quintillá, ám ők nem léptek pályára.

- 18Barca99
- Capitá del Barça
Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy nem tenne jót egy esetleges olyan elkövetkező generáció ahol nincsen Messi. A valaha volt legnagyobbnak tartom és még csak gondolni sem akarok arra, hogy megkérdőjelezzem a képességeit, meg egyszerűen imádom is. DE! Ennek a Barcának egyetlen fogható eleme az ő. Ha nincs jó napja vagy rá van állítva 3 ember akkor meg vagyunk fogva. De ha esetleg olyan játékosok alkotják már a jövő Barcáját akik úgynevezett "szürke eminenciások" lehet, hogy a váratlant bárki elő tudja húzni. Így nem egy emberre lenne kiélezve a játék, mert valljuk csak Messire játszunk (de amég 91 rugdal addig kell is!)
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
ez nem is lehet kérdés,de ezt inkább a rendszer számlájára írom,amit 5-6 éves koruktól kezdve tanulnak,így lehet belőlük "töltelék" és 1-1 kiemelkedőbb játékos simán kezdőig is viheti,de a mostani társaság példa nélküli és ezt nem szabad várni,elvárni a jövőtől.socio66 írta: az akadémiánk jelentőségét én inkább abban látom, hogy folyamatosan fel tudja tölteni az első csapat padját, illetve néhány helyen a kezdőt is, és ehhez nem kellenek feltétlenül csodagyerekek.
nyilván nem az új messi-t, meg az új iniesta-t kell keresni, azt szerintem senki nem is gondolja, hogy innentől folyamatosan halásszuk majd elő a zseniket.
persze ha valaki végigjárja a korosztályos válogatottakat, és folyamatosan kiemelkedőt nyújt, mint mondjuk thiago, vagy deulofeu, akkor azért joggal bizakodik az ember, és nem azt mondja, hogy statisztika alapján valószínűleg semmi nem lesz belőle.
de egyébként azzal én sem értek egyet, hogy valakit 17-18 évesen már játszatni kellene a nagyoknál, minden tehetséges fiatal számára megvan a perspektíva, előttük a példa, hogy alázattal, szorgalommal el lehet jutni a felnőtt keretbe.
deulofeunál kellő önfegyelemmel,megfelelő edzővel és nagyon-nagyon sok plusz alázattal mondanám azt,hogy "focista" lesz belőle. egyelőre ígéret és rengeteg kérdőjel. thiago kevesebb kérdőjel,de neki is van mit tanulnia. és ezt nem a játékrendszerre értem,hiszen ebbe nőttek fel
ebben néha nem vagyok biztosazt szerintem senki nem is gondolja, hogy innentől folyamatosan halásszuk majd elő a zseniket.

[quote="daffy"][/quote]
az akadémiánk jelentőségét én inkább abban látom, hogy folyamatosan fel tudja tölteni az első csapat padját, illetve néhány helyen a kezdőt is, és ehhez nem kellenek feltétlenül csodagyerekek.
nyilván nem az új messi-t, meg az új iniesta-t kell keresni, azt szerintem senki nem is gondolja, hogy innentől folyamatosan halásszuk majd elő a zseniket.
persze ha valaki végigjárja a korosztályos válogatottakat, és folyamatosan kiemelkedőt nyújt, mint mondjuk thiago, vagy deulofeu, akkor azért joggal bizakodik az ember, és nem azt mondja, hogy statisztika alapján valószínűleg semmi nem lesz belőle.
de egyébként azzal én sem értek egyet, hogy valakit 17-18 évesen már játszatni kellene a nagyoknál, minden tehetséges fiatal számára megvan a perspektíva, előttük a példa, hogy alázattal, szorgalommal el lehet jutni a felnőtt keretbe.
az akadémiánk jelentőségét én inkább abban látom, hogy folyamatosan fel tudja tölteni az első csapat padját, illetve néhány helyen a kezdőt is, és ehhez nem kellenek feltétlenül csodagyerekek.