Nincs túl jó előérzetem a mai meccsel kapcsolatban. Ebben az évben tényleg ez lesz az első igazán "életre-halálra" meccse a Tito-csapatnak és nem túl pozitív, hogy Tito nem lehet majd a csapattal. Roura bizonyosan meg tudja oldani, de mégiscsak Tito az 1. számú személy a csapatná és szerintem igenis számíthat a hiánya, pl az ilyen fontos meccseken. Persze természetesen az egészség mindennél fontosabb!
Plusz ez a Valdés-ügy is itt lógott a levegőben az utóbbi pár napban és a csapat formája sem a legtökéletesebb.
De ezzel a kerettel hiba lenne feladni a kupát, simán képes a csapat az összes kupáért küzdeni. Remélem ennek szellemében lépünk ma pályára és mindent megteszünk a továbbjutásért.
A legerősebb kezdőre lesz szükség, amibe jelenleg nálam nem fér be Alves, annál inkább Adriano. A többi pedig egyértelmű szerintem. Jó lenne ha mi rúgnánk az első gólt, ellenkező esetben pokolian nehéz dolgunk lesz.
Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***