Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
gondolom Cuenca azért nem, mert neki azért elég sok idő esett ki, kell még az erősítés. Montoyát nem értem, jó lenne kipróbálni Alves helyén újfent, hogy mit nyújt. Számomra sokkal labdabiztosabb, és ha úgy érzi, inkább hátul marad, mintsem fent ragadjon, mint Alves. Kellenének neki is a percek.salas9 írta:Ennek azért örülökmessideco írta:A Malaganal Isco és Toulalan ezúttal is kimaradtak a hazai csapatból.
Sajnálom, és remélem hétvégén majd játszhat az Osasuna ellen.messideco írta:Malagára, Bartra, Montoya, dos Santos és Cuenca nem fog a csapattal tartani
Ennek azért örülökmessideco írta:A Malaganal Isco és Toulalan ezúttal is kimaradtak a hazai csapatból.
Sajnálom, és remélem hétvégén majd játszhat az Osasuna ellen.messideco írta:Malagára, Bartra, Montoya, dos Santos és Cuenca nem fog a csapattal tartani

Valamilyen gomba támadta meg a füvet, de megpróbálnak kezdeni vele valamit. A hétvégi bajnoki után Pellegrini is bosszankodott egy sort miatta.Barcaman1993 írta:Na már jön is a hír, hogy a pálya nem éppen megfelelő a labdarúgásra... Már meg sem lepődök...

Nagyon remélem hogy igazad vanshutterisland írta: fogd fel másképp.
Barcaman1993 írta:Na már jön is a hír, hogy a pálya nem éppen megfelelő a labdarúgásra... Már meg sem lepődök...

fogd fel másképp.Deus írta:Király kupa visszavágóval nálam para van. Ilyen játékkal nem tudom hogy meglesz -e a továbbjutás... Először is fejben szétestek a játékosok a második félidőben. Fáradtak voltak.
Én azért ennyire nem írnám le a Real Madridot. Nagyon nem játszanak jól idén, az Osasuna ellen már-már direkt csinálták. Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy az utóbbi összecsapásokon az ő akaratuk érvényesült. A tavalyi tavaszi bajnokin eldöntötték végérvényesen a bajnoki címet, a szuperkupában a Bernabeú-ban az első fél órában eldöntötték a kupa sorsát, míg az őszi bajnokin a Camp Nou-ban sem sikerült őket legyőzni. Tehát ha az utóbbi egy évet nézzük, csak a kupában sikerült őket legyőzni (összesítésben). Nagyon nem vagyok benne biztos, hogy mi jönnénk ki jól ebből az összecsapásból. A kupavisszavágó előtti hangulat olyan volt, hogy "romokban vannak, most kell nekik egy 5öst verni", a bajnoki előtt " meg kell fogni őket, sima meccs lesz a Camp Nou-ban", a szuperkupa visszavágó előtt "mi fogjuk megszerezni a kupát,mert ennyivel meg annyival jobbak vagyunk".#David Villa# írta:Kár a tegnapi eredményért. Malagának nem sok köze volt a meccshez. Ezt bizony mi rontottuk el. Most, hogy romokban hever a Real adunk nekik ajándékba egy kupát?
Ki kell őket csapni a kupából, BL-ből meg lehet már a MU kiejti. Ezzel alázva lennének.Ehelyett hagyni akarunk nekik kupát nyerni?
NEM! Oda kell tenni magát mindenkinek és egy hasonló eredményt elérni, mint a bajnokin!
Visca el Barca!
Én konkrétan emlékszem 2 orbitális hibára Song esetében, amikből csak szerencsével nem lett nagyobb baj. Technikailag mindenképpen jó a srác, de a sebessége nagyon nagy hátrány azon a poszton és ami még nagyobb baj, hogy főleg fejben lassú. Labdaszerzésben kezdi már felvenni a ritmust, de a kis háromszögelésekbe látványosan belezavarodik sokszor, amiből vagy labdavesztés lesz, vagy a tuti hátrapasszt választja, amivel megint nem leszünk előrébb. Ami megnyugtató talán, hogy elsősorban Keita pótlására igazoltuk és azt a szintet valószínűleg el fogja érni. Bár egyelőre még ahhoz is nagyon sokat kell melózzon.Castiel írta:Egyetértek az elöttem szólóval, viszont Creus tanár úr puszta jelenléte már "pánikot" kelt az ellenfelekben -ellentétben a fiatal Brazil-Spanyollal-akitől annyira nem tartanak még. MÉG![]()
![]()
A lényeg ebben ott van, hogy amikor Xavi a pályán van a köz.pályás sor szororsabban a védők elé húzódik az ellenfélnél. S íly módon kevesebb lehetőség van a Mezner által felhozott Thiago féle passzokra. Az kétségtelen hogy Alcantara sokkal dinamikusabb. Viszont sokkal nagyobb a hibaszázalék benne.
Mezner, írtad még hogy mindenképp Sergio vissza kell kerüljön a keretbe a Rosalledában Piqué-vel egyetemben. Én azt hiszem hogy Song játékával nem volt semmi probléma. Rengeteget szerelt passzai 95 %-ban jó helyre mentek, fellépett a támadásokkal, s szinte mindig megjátszható volt. Busi annyival "jobb" tőle, hogy ő ebben a stílusban-rendszerben nőt fel, még a Kameruninak bele kell tanulnia, amire eddig nem kapott túl sok lehetőséget, élesben.
Amúgy kb 50 %-on ha pörögtek, s így is csak 2 orbitális hibából tudtak gólt szerezni. ez mond valamit! El kellett volna dönteni tegnap.
lehet csűrni csavarni így is, én nem vagyok vevő erre. félreértés ne essék: Guardiola szive joga, hogy bármi mást csináljon, minhogy a Barcelona szekerét tolja csak ne ömlengjen nekem senki a klub iránti lojalitásról, szeretetről meg otthonlétről.... mitől is lenne ez?? hogy a világ egyik legerősebb klubját a Barcelona ellen vezeti?!Cseri írta:Nem tisztem védeni a Mestert,de amennyiben végig gondolod egyáltalán nem marhaság. Pep azt mondta addig marad a Klubnál,amíg tud adni valamit,mikor a váltás mellett döntött úgy érezte most volt elég. Igen,otthon volt és azért köthetett egy éves szerződéseket mert nem akart kellemetlenséget sem magának sem a Klubnak,ha nem fut a szekér és esetleg felállítják. A bőrgatyásoknál más a helyzet, nem ismeri még behatóan a körülményeket és az is előfordulhat,hogy három éves koncepcióban gondolkodnak a bajorok(nem ismerem a szerződés részleteit).mess2009 írta:ezuttal érthető Tito kiállása a két "lúzer" mellett, na de amit Guardioláról mondott?! ".....három évre szerződött... korábban csak egy-egy évre akart mert itthon van?????!!!!!!!" ekkora marhaságot(bocs) már rég olvastam.

Nem tisztem védeni a Mestert,de amennyiben végig gondolod egyáltalán nem marhaság. Pep azt mondta addig marad a Klubnál,amíg tud adni valamit,mikor a váltás mellett döntött úgy érezte most volt elég. Igen,otthon volt és azért köthetett egy éves szerződéseket mert nem akart kellemetlenséget sem magának sem a Klubnak,ha nem fut a szekér és esetleg felállítják. A bőrgatyásoknál más a helyzet, nem ismeri még behatóan a körülményeket és az is előfordulhat,hogy három éves koncepcióban gondolkodnak a bajorok(nem ismerem a szerződés részleteit).mess2009 írta:ezuttal érthető Tito kiállása a két "lúzer" mellett, na de amit Guardioláról mondott?! ".....három évre szerződött... korábban csak egy-egy évre akart mert itthon van?????!!!!!!!" ekkora marhaságot(bocs) már rég olvastam.