Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Uhh, a cím alapján elsőre arra gondoltam, hogy melyik Oláh vagy Kolompár gyereket veszi meg a Barca.Deus írta:Gondolom Alves posztjahoz akarjak igazolni.
http://barcanoticias.blog.hu/2013/01/22 ... _barcelona
Amúgy én tényleg nem tudom mi értelme. Jobbhátvéd nem kell Montoya és Adriano mellé (ha Alves helyett jönne, bár ezt nem hiszem), középhátvédből is van elég, ráadásul Bartra így sem játszik, hogy Fontásról meg Muniesáról már ne is beszéljünk. Van egy nagyon rossz érzésem, hogy Henrique 2 lesz ebből a srácból.Deus írta:Gondolom Alves posztjahoz akarjak igazolni.
http://barcanoticias.blog.hu/2013/01/22 ... _barcelona
Pont tegnap olvastam én isDeus írta:Gondolom Alves posztjahoz akarjak igazolni.
salas9 írta:Olaszországban pedig arról írtak, hogy a Barcelona megfigyelőket küldött a Fiorentina-Roma kupamérkőzésre Marquinhos miatt. A híreket most már a mundodeportivo és a sport.es is "megerősítette".
Nézegetve, h idén milyen védései voltak a belgának, sztem ezt a szezont nézve messze többet tett hozzá az Atletico védekezéséhez, mint Valdes a Barcáéhoz.Deus írta:Tehát szerintem Courtois lenne a legjobb választás. De természetesen közre játszik a védelem is, meg a 11esek is.
A kijöveteleiről messzeföldön híres VV az ívelgetős Premier League-ben.salas9 írta:Folytatódik a spekuláció. A The Times szerint Fergusson nyáron elcserélné Valdést és De Gea-t.
Bocs, de ilyen alapon kb. 20-asával igazolhatnánk a kapusokat Javi Varastól Diego Alvesig. Az utóbbi időben nem egy ember játszotta ellenünk élete meccsét a kapuban, ebből hosszú távú következtetéseket levonni nem lehet.hau30 írta:Gondolom sokan látták a Celtic meccset,ahol Fraser Forster kivédte a szemünket is. Szerintem nem is lenne,olyan drága,fiatal is és remek képességekkel rendelkezik.
Nálam is Courtios van az első helyen, ám ha nem sikerülne őt elhozni akkor Guita-nak is örülnék.Deus írta:A felsorolt négyen kívül TALÁN még a Ter Stegen és Neuer is szóba jöhetnek nálam. De eddig nálam a TOP1 a Courtois.
Sztem De Gea jövetelére kevés az esély. Ha csak a united nem akar megint új kapust, és hát gondolom nem akar. V akkr jöhetne ha kipengetnénk érte akkora összeget, amely magasan értéke felett van. Mivel csak tavaly igazolták. Ez megint ki van zárva. Valamint elég jól beilleszkedett a Unitedbe. Tuti kezdő 1 elég nívós klubnál. Szal kizárva. Guaita esete lényegesebben más. 1xűbb volna megvenni.salas9 írta:Volt a sport.es-en egy szurkolói szavazás. Reinát elég rendesen leszavazták, viszont meglepő, hogy az első helyen Neuer végzett...messideco írta:Édes Istenem, csak Reinát ne... Csöbörből vödörbe...![]()
Szerk.: Reina fel sem fért
Nem bizony, de talán a vezetők sem fogyatákosok. Amúgy imádom ezt fél évig minden héten jöhetnek az újabb és újabb pletykák. Ugysem fog már most eldőlni.messideco írta:Édes Istenem, csak Reinát ne... Csöbörből vödörbe...![]()
Volt a sport.es-en egy szurkolói szavazás. Reinát elég rendesen leszavazták, viszont meglepő, hogy az első helyen Neuer végzett...messideco írta:Édes Istenem, csak Reinát ne... Csöbörből vödörbe...![]()