Európai játékospiac
- lui1698
- Llegenda del Barça
Amúgy még Adler is érdekes, hogy ott van. Neuer kapta a legkevesebb gólt a Bundesliga-ban, és ráadásul a múltkori meccsen mondta a kommentátor, hogy a kapujára tartó lövések 85%-át fogja. Szóval még csak azt se lehet mondani, hogy csak a védelemnek köszönheti.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
cr kihagyása azért meglep. 34 real meccsén lőtt 33 gólt. kiessling helyére betettem volna cuncit. van persi se fukarkodik a gólokkal. de ez van,nem én írtam a listátmessideco írta: A whoscored.com-nál a szezon álomcsapata eddig:
Akartam írni egy hosszabb posztot,erre véletlenül megnyomom az x-et véletlenül 
Soriano 19 meccsen 14 gólt lőtt az osztrák Bundesligában, ez azért jó teljesítmény. Legnagyobb hátránya, hogy már 27 éves
Nolito kilenc millió eurót ér a transfermarkt.de szerint.
Érdemes figyelni Henrikh Mkhitaryan (Shakhtar D.), a 24 éves örmény csatár 17 meccsen 18 gólt szerzett, 17 milliós árat ír az oldal.
Wilfred Bonyról nem régen írtam, Dario Cvitanich Ibrahimovic mögött második a francia góllövőlistán 12/18-as mutatóval rendelkezik.
A whoscored.com-nál a szezon álomcsapata eddig:

Adler teljesítményét figyelemmel fogom kísérni, ugye az ő neve is felmerült nálunk.
Carlos Martinezről mit érdemes tudni? Meglepetés számomra a jelenléte, de elég gyenge a piac jobbhátvédek tekintetében.
Vertonghenre meg nagyon le kellett volna a nyáron csapni
Diegon meg simán látszik, hogy csak középcsapatban tud vezéralak lenni.
Kiessling helye meglepetés számomra, szerintem van Persie simán lehoz olyan szezont, mint ő.

Soriano 19 meccsen 14 gólt lőtt az osztrák Bundesligában, ez azért jó teljesítmény. Legnagyobb hátránya, hogy már 27 éves

Nolito kilenc millió eurót ér a transfermarkt.de szerint.
Érdemes figyelni Henrikh Mkhitaryan (Shakhtar D.), a 24 éves örmény csatár 17 meccsen 18 gólt szerzett, 17 milliós árat ír az oldal.
Wilfred Bonyról nem régen írtam, Dario Cvitanich Ibrahimovic mögött második a francia góllövőlistán 12/18-as mutatóval rendelkezik.
A whoscored.com-nál a szezon álomcsapata eddig:

Adler teljesítményét figyelemmel fogom kísérni, ugye az ő neve is felmerült nálunk.
Carlos Martinezről mit érdemes tudni? Meglepetés számomra a jelenléte, de elég gyenge a piac jobbhátvédek tekintetében.
Vertonghenre meg nagyon le kellett volna a nyáron csapni

Diegon meg simán látszik, hogy csak középcsapatban tud vezéralak lenni.
Kiessling helye meglepetés számomra, szerintem van Persie simán lehoz olyan szezont, mint ő.
- salas9
- Entrenador del Barça
A spanyol oldalak szerint A Zaragoza és a Cleta Vigo is megszeretné szerezni a Barcelona B egykori játékosát a Salzburgot erősítő Jonathan Sorianot. A Zaragoza érdeklődött a Benficánál Nolito miatt, ám nincs fejlemény.
Pedig sok választásuk nem lesz. Vagy eladják ennyiért -ha igaz a hír- vagy nyáron teljesen ingyen megy Torinóba.Barcaman14 írta:Vele kapcsolatban ennél jóval nagyobb összegek röpködtek, ha jól emlékszem, meg lennék lepve ha a Bilbao ennyiért elengedné.

-
- Capitá del Barça
Nagyon jól igazol Pardew.8 millió euróért sikerült megszereznie Yanga-Mbiwát akiért szerintem ez aprópénz.A másik igazolás pedig még nem hivatalos,de nagyon úgy néz ki hogy Yoan Gouffran is csatlakozik a szarkákhoz 2 millió euróért.(7,5M euró a piaci értéke.)
-
- Llegenda del Barça
persze, ez hülyeség, a b. monaco-közeli oldalakon egy szó sincs ezekről...
azon filóztam, h hová férnének be ezek a gyerekek, ha frankón összeszednék őket? padozna a gomez v a najjer? vicc.
majd megy a csigrinszkij.
azon filóztam, h hová férnének be ezek a gyerekek, ha frankón összeszednék őket? padozna a gomez v a najjer? vicc.
majd megy a csigrinszkij.

PUYOL-XAVI-INIESTA
és hol van még a:Messidona10 írta: Ja, félreértés ne essék, én se gondoltamCsak felháborított, hogy ilyen cikk egyáltalán megjelenhet...
"pep messit akarja"
"guardiola a barcelona b sztárjával erősítene"
"a mester a barcelonában csak a helyét kereső alexis,alves,xy leigazolásában látja a siker kulcsát"
de dzeko,valdes,hát behugyozok. nyilván kidobnak egy top3-as kapust,aki német és veszélyeztetik a gomez-müller duó helyét(akik szintén németek). kicsit erőlködhetett volna a sajtó,mert ez kevés..
- lui1698
- Llegenda del Barça
"Guardiola viszont sosem a nagy költekezésről volt híres..."Boixos írta:pep lassan összeírja a bevásárlólistát
Nem bizony, ő mindig jól bevált igazolásokat vitt véghez.

Amúgy magában az összegben lehet valami, München-ben van lóvé, csak kérdés kell-e, mert a keret olyan bika, hogy max. 1-2 emberre lehet neki szüksége az esetleges távozók helyére.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Ja, félreértés ne essék, én se gondoltammessideco írta:Boixos ironizált egyet most, túl vén róka ahhoz, hogy elhiggyen ilyeneket![]()

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Ki hiszi azt el, hogy a Bayern elengedi Neuert?Boixos írta:pep lassan összeírja a bevásárlólistát

Megkockáztatom, hogy ezekből az átigazolásokból semmi nem lesz

- Forcabarca8
- Capitá del Barça
Szerintem ebben több a kacsa,mint a Kacsamesékben. Valdés minek? Az összes közül ez a legviccesebb. Összejöttek a dolgok, hogy Valdés pont el akar menni, Pepnek pont van csapata,de ezen kívül mi van még? Neuer személyében egy tehetséges fiatal és nem mellékesen német kapusa van a Bayernnek,nem fogják engedni,hogy lecserélje egy Valdésre,akinél még lehet hogy jobb is a kis fésült hajú szépfiú.Boixos írta:pep lassan összeírja a bevásárlólistát
Annak viszont örülnék,ha Neymar ott kötne ki. Elég nagy kihívás a München,hogy kiderüljön,mire is képes valójában,de nem akkora ott a nyomás rajta mintha ide vagy a Realba menne. En támogatnám akár 200 (!!!) forinttal is a transzfert.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Vele kapcsolatban ennél jóval nagyobb összegek röpködtek, ha jól emlékszem, meg lennék lepve ha a Bilbao ennyiért elengedné.salas9 írta:Az is megeshet, hogy már most csatlakozik, ugyanis tettek egy 3-4 millio euro körüli ajánlatot a Bilbaonak. Kíváncsian várom a fejleményeket!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Capitá del Barça
Ennek a Pardewnek is francia fétise van...csakúgy mint Wengernek.Szinte az egész 'Castlet franciák alkotják.salas9 írta:Szinte már hivatalos, hogy az U20-as francia válogatott balhátvéd Massadio Haidara a Newcastle csapatába igazol. Várhatóan holnap megy orvosi vizsgálatra. Az átigazolás ára egyenlőre kérdéses.
Ezen kívül a Newcastle megegyezett a Montpellier-el a szintén francia, ám nagy válogatott 23 éves Yanga-Mbiwa átigazolásáról. Már csak a játékossal kell megegyezni, és a héten nyélbe is üthetik az üzletet.
Arsenal hírek
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere elmondta, hogy a hírek ellenére az Arsenal nem tesz ajánlatot Wilfried Zaháért, a Crystal Palace húszéves angol válogatott támadójáért.
Az angol sajtó egy ideje felkapta a hírt, hogy a télen nagy igazolásokra készülő Arsenal kiszemelte magának Wilfried Zahát, a Crystal Palace fiatal csatárát.
Nem sokkal később a Manchester United is beszállt a licitbe, ma pedig Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere elmondta a sajtónak, hogy tőle nyugodtan mehet a játékos az Old Traffordra, mert őt sosem érdekelte igazán.
"Ha Zaha a Manchester Unitedhez megy, akkor sok szerencsét neki - mondta a tréner. - Mi soha nem tárgyaltunk vele. Soha." A klubnak nem újabb fiatalokra, hanem komoly erősítésekre van szüksége.
"Nem mondok neveket, de keményen dolgozunk." A tréner egy játékost árult csak el, Mohamed Diame-ét, a West Ham United középpályásáét.
Ez pedig a Diamés átigazolásról:
Mohamed Diamé lehet az Arsenal első igazolása a téli átigazolási piacon. A West Ham United szenegáli labdaszerzőjének 3,5 millió fontos kivásárlási ár szerepel a szerződésében, amit az Ágyúsok menedzsere, Arsene Wenger szívfájdalom nélkül kifizethet még a napokban. A játékos szerda este az Arsenal ellen lép pályára, és a szakvezető még vetni akar rá akkor egy utolsó pillantást, mielőtt a zsebébe nyúlna. Ezt azért is tartja szükségszerűnek, mert Diamé csak a közelmúltban épült fel sérüléséből, de a QPR elleni hétvégi bajnokin már kilencven percet kapott. Wenger kedden maga nyilatkozott arról, milyen remek labdarúgónak tartja a középpályást, de a tárgyalás részleteibe nem bocsátkozott.
- tatesz1990
- Jugador del Barça
A PSG uruguayi hátvédjét, Diego Luganót kölcsönvette a BL-nyolcaddöntőre készülő Málaga csapata.
- salas9
- Entrenador del Barça
Jogos. Mondjuk ha jól tudom tavasszal így játszhat a BL-ben is. Ha tényleg összetudja magát szedni Törököknél, akkor van esély rá, hogy egy top csapat elhozza majd onnan. De ezt úgyis az idő és a teljesítménye dönti elkanty írta:Szerintem vagy top csapatba akart menni, ahol kupákért küzd és Európában is van esélye valami maradandót alkotni. Ha ez nem jön össze, akkor választja a könnyebbet.
Én nem mondanám, hogy egyértelműen vége a karrierjének. Egy-két jobb év és még van esély, hogy egy erős bajnokság, elit csapatában lássuk. Fiatal meg.

Nem tudom. Lehet, hogy egy BL győztes játékosnak az angol bajnokságban a 4. helyért küzdeni nem olyan nagy kihívás.salas9 írta:Ha nem is top csapatba, de decemberben például a Tottenhamról is volt szó. Véleményem szerint az angol csapat és bajnokság jobb mint a Galatasaray és a török liga...kanty írta:Mégis milyen európai top csapatba igazolt volna? Nem nagyon olvastam róla, hogy sorban álltak érte.
Szerintem vagy top csapatba akart menni, ahol kupákért küzd és Európában is van esélye valami maradandót alkotni. Ha ez nem jön össze, akkor választja a könnyebbet.
Én nem mondanám, hogy egyértelműen vége a karrierjének. Egy-két jobb év és még van esély, hogy egy erős bajnokság, elit csapatában lássuk. Fiatal meg.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- salas9
- Entrenador del Barça
Szinte már hivatalos, hogy az U20-as francia válogatott balhátvéd Massadio Haidara a Newcastle csapatába igazol. Várhatóan holnap megy orvosi vizsgálatra. Az átigazolás ára egyenlőre kérdéses.
Ezen kívül a Newcastle megegyezett a Montpellier-el a szintén francia, ám nagy válogatott 23 éves Yanga-Mbiwa átigazolásáról. Már csak a játékossal kell megegyezni, és a héten nyélbe is üthetik az üzletet.

- salas9
- Entrenador del Barça
Ha nem is top csapatba, de decemberben például a Tottenhamról is volt szó. Véleményem szerint az angol csapat és bajnokság jobb mint a Galatasaray és a török liga...kanty írta:Mégis milyen európai top csapatba igazolt volna? Nem nagyon olvastam róla, hogy sorban álltak érte.

Mégis milyen európai top csapatba igazolt volna? Nem nagyon olvastam róla, hogy sorban álltak érte. Lejártak azok az idők, amikor Sir Alex a Unitedben akarta látni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- salas9
- Entrenador del Barça
Erre lehetne mondani, hogy sajnos a pénz nagy úr...messideco írta:De ettől függetlenül a holland válogatott csapatkapitánya... Hejj, régen rá sem néztek pl. egy török ligában játszó játékosra, s erre fel európa- és világbajnokok igazolnak oda, nem karrierjük végén (nem Sneijderre gondolok...)

- salas9
- Entrenador del Barça
A Milan és a Real között megszakadtak a tárgyalások, mivel adózási problémák lépnének fel Kaká átigazolásánál(kölcsönvételénél). Sanszos, hogy megint nem lesz belőle üzlet...

Az biztos, hogy elég meglepő döntést hozott. Mindenesetre sok siker neki.messideco írta:Hát nem fogok galatasarayos Sneijder-mezt venni. Mennyire vártam, hogy egy nagy európai csapatba igazoljon, erre a könnyebb utat választja