Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
cr kihagyása azért meglep. 34 real meccsén lőtt 33 gólt. kiessling helyére betettem volna cuncit. van persi se fukarkodik a gólokkal. de ez van,nem én írtam a listátmessideco írta: A whoscored.com-nál a szezon álomcsapata eddig:
Pedig sok választásuk nem lesz. Vagy eladják ennyiért -ha igaz a hír- vagy nyáron teljesen ingyen megy Torinóba.Barcaman14 írta:Vele kapcsolatban ennél jóval nagyobb összegek röpködtek, ha jól emlékszem, meg lennék lepve ha a Bilbao ennyiért elengedné.
és hol van még a:Messidona10 írta: Ja, félreértés ne essék, én se gondoltamCsak felháborított, hogy ilyen cikk egyáltalán megjelenhet...
"Guardiola viszont sosem a nagy költekezésről volt híres..."Boixos írta:pep lassan összeírja a bevásárlólistát
Ja, félreértés ne essék, én se gondoltammessideco írta:Boixos ironizált egyet most, túl vén róka ahhoz, hogy elhiggyen ilyeneket![]()
Ki hiszi azt el, hogy a Bayern elengedi Neuert?Boixos írta:pep lassan összeírja a bevásárlólistát
Szerintem ebben több a kacsa,mint a Kacsamesékben. Valdés minek? Az összes közül ez a legviccesebb. Összejöttek a dolgok, hogy Valdés pont el akar menni, Pepnek pont van csapata,de ezen kívül mi van még? Neuer személyében egy tehetséges fiatal és nem mellékesen német kapusa van a Bayernnek,nem fogják engedni,hogy lecserélje egy Valdésre,akinél még lehet hogy jobb is a kis fésült hajú szépfiú.Boixos írta:pep lassan összeírja a bevásárlólistát
Vele kapcsolatban ennél jóval nagyobb összegek röpködtek, ha jól emlékszem, meg lennék lepve ha a Bilbao ennyiért elengedné.salas9 írta:Az is megeshet, hogy már most csatlakozik, ugyanis tettek egy 3-4 millio euro körüli ajánlatot a Bilbaonak. Kíváncsian várom a fejleményeket!
Ennek a Pardewnek is francia fétise van...csakúgy mint Wengernek.Szinte az egész 'Castlet franciák alkotják.salas9 írta:Szinte már hivatalos, hogy az U20-as francia válogatott balhátvéd Massadio Haidara a Newcastle csapatába igazol. Várhatóan holnap megy orvosi vizsgálatra. Az átigazolás ára egyenlőre kérdéses.
Ezen kívül a Newcastle megegyezett a Montpellier-el a szintén francia, ám nagy válogatott 23 éves Yanga-Mbiwa átigazolásáról. Már csak a játékossal kell megegyezni, és a héten nyélbe is üthetik az üzletet.
Jogos. Mondjuk ha jól tudom tavasszal így játszhat a BL-ben is. Ha tényleg összetudja magát szedni Törököknél, akkor van esély rá, hogy egy top csapat elhozza majd onnan. De ezt úgyis az idő és a teljesítménye dönti elkanty írta:Szerintem vagy top csapatba akart menni, ahol kupákért küzd és Európában is van esélye valami maradandót alkotni. Ha ez nem jön össze, akkor választja a könnyebbet.
Én nem mondanám, hogy egyértelműen vége a karrierjének. Egy-két jobb év és még van esély, hogy egy erős bajnokság, elit csapatában lássuk. Fiatal meg.
Nem tudom. Lehet, hogy egy BL győztes játékosnak az angol bajnokságban a 4. helyért küzdeni nem olyan nagy kihívás.salas9 írta:Ha nem is top csapatba, de decemberben például a Tottenhamról is volt szó. Véleményem szerint az angol csapat és bajnokság jobb mint a Galatasaray és a török liga...kanty írta:Mégis milyen európai top csapatba igazolt volna? Nem nagyon olvastam róla, hogy sorban álltak érte.
Ha nem is top csapatba, de decemberben például a Tottenhamról is volt szó. Véleményem szerint az angol csapat és bajnokság jobb mint a Galatasaray és a török liga...kanty írta:Mégis milyen európai top csapatba igazolt volna? Nem nagyon olvastam róla, hogy sorban álltak érte.
Erre lehetne mondani, hogy sajnos a pénz nagy úr...messideco írta:De ettől függetlenül a holland válogatott csapatkapitánya... Hejj, régen rá sem néztek pl. egy török ligában játszó játékosra, s erre fel európa- és világbajnokok igazolnak oda, nem karrierjük végén (nem Sneijderre gondolok...)
Az biztos, hogy elég meglepő döntést hozott. Mindenesetre sok siker neki.messideco írta:Hát nem fogok galatasarayos Sneijder-mezt venni. Mennyire vártam, hogy egy nagy európai csapatba igazoljon, erre a könnyebb utat választja