Folyamatosan jössz itt a magvas gondolataiddal, de semmit nem támasztasz alá
mert aki azzal dobálózik, hogy a világ legjobbja 1v1-ben, az mivel tudja alátámasztani ?
Attól, hogy te úgy gondolod, hogy lehet nem a legjobb 1vs1-ben, attól engedd meg, hogy sokan mások láthassák így.
attól, hogy van aki szerint ebben a legjobb a világon, engedd meg, hogy kételkedhessek benne.
szerintem (és ez főleg az utóbbi időkre vonatkozik) semmivel nem mutat többet 1v1-ekben, mint az ebben a skill-ben az átlagosnál jobb kapusok.
Javaslom, hogy kezeltesd magad, ha remegsz tényleg.
nyilván lírai túlzás volt, ha nem értetted, milyen értelemben írtam, akkor mindegy.
de azért normális stílusban véleményt tudok formálni róla
mert én köpködtem, vagy anyáztam ? semmivel sem vagyok trágárabb vagy bunkóbb a megfogalmazásokban, mint az átlag.
akik ugyanazokat a gondolatokat fújják
már nem azért, de akik védik, azok is ugyanazt a pár érvet hozzák fel mindig, mint azok, akik "ellene" vannak.
Hihetetlen, hogy még mindig fel tud húzni, ez a shutterisland gyerek...
egyrészt skippelheted a hozzászólásaim (mert nem írok túl sokat) másrészt semmi nagy dolgot nem írtam le, amin fel kéne pörögnie bárkinek is.
Állításod szerint Valdes 37,5%, Cesar meg 30%osan véd
most így randomra bedobtam két értéket, a lényege az, hogy a kisebb csapatok kapusainak sokkal több ziccerrel, vagy 1v1-el van dolga, ezért nyilván több gólt is kapnak belőle, de többet is védenek.
csak ha valdes egy meccsen kettőből megfog egyet, az feltűnőbb, mintha másnak 6-8 megy, és abból fog meg párat.
Már azt várom, hogy kihozod, hogy Deulofeu kéne a kapuba holnaptól Valdes helyett, mert hát még ott is jobban tolja a srác.
egyrészt nyilván szó nem volt ilyenről, másrészt nagyon gyenge provokáció
+
emberek, értsétek már meg, hogy valdesről több féle kép van kialakulva.
én nem szállok bele páros lábbal abba, aki szerint topkapus, maximum reflektálok rá, hogy szerintem miért nem az.
elmegy, ez most már biztos, majd valakit igazol az idő.
szerintem minket (mármint akik szerint egyrészt bőven pótolható, másrészt lehet hozni helyette jobb kapust is), ha meg jön valaki, és csak fogjuk miatta a fejünket, akkor ÉN leszek az első, aki beírja a topicba, hogy igazatok volt, alábecsültük victort.

ezt most itt írásban is adom.