Atlético Madrid 20 meccs 18 bekapott gól
Real Madrid 20 meccs 20 bekapott gól
Nekünk meg 23 bekapott gólunk van 20 meccs alatt

Tehát szerintem Courtois lenne a legjobb választás. De természetesen közre játszik a védelem is, meg a 11esek is.
A kijöveteleiről messzeföldön híres VV az ívelgetős Premier League-ben.salas9 írta:Folytatódik a spekuláció. A The Times szerint Fergusson nyáron elcserélné Valdést és De Gea-t.
Bocs, de ilyen alapon kb. 20-asával igazolhatnánk a kapusokat Javi Varastól Diego Alvesig. Az utóbbi időben nem egy ember játszotta ellenünk élete meccsét a kapuban, ebből hosszú távú következtetéseket levonni nem lehet.hau30 írta:Gondolom sokan látták a Celtic meccset,ahol Fraser Forster kivédte a szemünket is. Szerintem nem is lenne,olyan drága,fiatal is és remek képességekkel rendelkezik.
Nálam is Courtios van az első helyen, ám ha nem sikerülne őt elhozni akkor Guita-nak is örülnék.Deus írta:A felsorolt négyen kívül TALÁN még a Ter Stegen és Neuer is szóba jöhetnek nálam. De eddig nálam a TOP1 a Courtois.
Sztem De Gea jövetelére kevés az esély. Ha csak a united nem akar megint új kapust, és hát gondolom nem akar. V akkr jöhetne ha kipengetnénk érte akkora összeget, amely magasan értéke felett van. Mivel csak tavaly igazolták. Ez megint ki van zárva. Valamint elég jól beilleszkedett a Unitedbe. Tuti kezdő 1 elég nívós klubnál. Szal kizárva. Guaita esete lényegesebben más. 1xűbb volna megvenni.salas9 írta:Volt a sport.es-en egy szurkolói szavazás. Reinát elég rendesen leszavazták, viszont meglepő, hogy az első helyen Neuer végzett...messideco írta:Édes Istenem, csak Reinát ne... Csöbörből vödörbe...![]()
Szerk.: Reina fel sem fért
Nem bizony, de talán a vezetők sem fogyatákosok. Amúgy imádom ezt fél évig minden héten jöhetnek az újabb és újabb pletykák. Ugysem fog már most eldőlni.messideco írta:Édes Istenem, csak Reinát ne... Csöbörből vödörbe...![]()
Volt a sport.es-en egy szurkolói szavazás. Reinát elég rendesen leszavazták, viszont meglepő, hogy az első helyen Neuer végzett...messideco írta:Édes Istenem, csak Reinát ne... Csöbörből vödörbe...![]()
az a baj, hogy ilyen pár perces összeállítást bárkiről lehetne készíteni (Valdesről is), ez alapján bárkit megvehetnénk. egész meccseket kell nézni, lehetőleg hosszabb sorozatban, a bravúrok mellett mennyit bakizik és mennyire vehető be a játékba? ezen kívűl az sem utolsó, ha spanyol nyelvterületről érkezik...blupatrik írta:Kapusposzton annyi név felmerült, de könnyen lehet hogy húznak valami váratlant, valaki olyat igazolnak (???) akire senki nem számít. Fraser Forster neve ismerős valakinek? Elárulom: a Celtic kapusa, 24 éves, egy-két dologban megüti egy top kapus szintjét , a celtic elleni meccseken a bl-ben hatalmas bravúrokat mutatott be, és szemtelenül olcsó! Ha nagyon el lennénk eresztve pénzzel,( de nem vagyunk ) vagy ha merne egy nagyot kockáztatni a vezetőség, simán el lehetne hozni cserekapusnak hogy aztán meglássuk mi sül ki belőle, vagy esetleg a b-be,ha vállalná persze, hogy 1 / fél próbaévre ott védjen , edzéseken meg a lejátszott meccseken játszhatna a nagyokkal.1-2 éven belül bl szintű csapatban fog védeni, fogadni mernék rá rá.
És ha valaki elfelejtette volna a bl csoportmeccseket a celtic ellen : http://www.youtube.com/watch?v=Z6sSyDNbqq0
A sport.es szerint már tettünk egy 12 millios ajánlatot Courtois-ra.LM10 írta:Valdés biztos már, hogy távozik, a helyére kell megfelelő kapus, kíváncsian várom Zubi kit hoz a helyére.
Transfermarkt szerint 26 millio az ára, ha 20-ért eltudjuk adni szerintem jó. Bár várjuk meg milyen teljesítményt nyújt a továbbiakban.LM10 írta:Daniból meg pénzt kell csinálni.
Kapus, talán egy középhátvéd (ameddig Puyol így tolja nem végszükség) illetve egy szélső támadó.LM10 írta:A csapat alapgerince tökéletes és fiatal még, de 1-2 igazolás el kell a nyáron.
Nekem mégis valami rémlik. Mivel múltkor is volt hercehurca valdes ügyben, gyorsan összekotortak vésztervet kapus nevekkel, ha lelép valdes. Csak nem emlékszem, hogy milyen nevek voltak.visca el barca írta:
évek óta nem érdeklődünk kapus után.
amugy én nem hinnépm h 20-30 milliot kifizetnének valami 20 éves hiper tehetségért. aki sztárkapus után képzeleg nagyot fog csalódni
Ennyi erővel Pinto vehetné át az első számú kapusposztot (és Pinto mögé igazolnak 2. számú kapust). El tudom képzelni, hogy ezt fogják tenni, de szerintem nem így lesz.visca el barca írta:sztem megoldjuk spanyolhonból, ilyen diego alves szinttel.
Lehet jól is járnánk. Azért ő nem egy olyan nagyon rossz kapus.visca el barca írta:évek óta nem érdeklődünk kapus után.
amugy én nem hinnépm h 20-30 milliot kifizetnének valami 20 éves hiper tehetségért. aki sztárkapus után képzeleg nagyot fog csalódni, sztem megoldjuk spanyolhonból, ilyen diego alves szinttel.
évek óta nem érdeklődünk kapus után.Deus írta: Most hogy Valdes lelécel innen, mostantól az első számú célkitűzés: kell egy új kapus. Tegnap óta a Valdes topicban mentek a találgatások. Legalább 10+ nevet dobtak be. Engem csak azok érdekelnek, amelyek Barca korábban is érdeklődött. Melyek voltak azok?
Ter Stegen? Nem emlékszem, hogy szóba hozták vele kapcsolatban.