Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Értem, szóval "sunyik" vagyunk. Hihetetlen ez az undorító mentalitás, hogy ha meglódulhatunk és gólt lőhetünk, akkor nem tesszük hátra Ikernek, és várjuk meg míg szépen rendeződik az ellen - úriember ugyebár csak ilyenkor támad. Bezzeg a Barcában soha fel sem merülne egy kontra lehetősége, hisz az már nem őszinte játék lenne.Mindegyik ebbe a hibába esik bele: próbálnak őszintén játszani, ezek a sunyi fővárosiak meg lekontrázzák őket.
Persze, semmi az égvilágon. Tulajdonképpen mezeket is cserélhetnénk.Az eredmény nevetséges, nincs semmi különbség a két csapat között.
Ezt meg úgy írod, mintha olyan gyakran kéne azt olvasnod a sajtóban hogy a Real mekkora ászDe tudom, hogy holnap az újságok ömlengeni fognak a kontra királyokról.
Értem én, de akkor is túlzás egy vereség után ennyire felfújni a helyzetet. Tudtuk, hogy ki fogunk kapni előbb-utóbb, fájó, hogy 2-0ról, de ettől függetlenül benne volt. De a csapat jól játszik, éhes a sikerre. A Realnál belső gondok... Az ördög nem alszik, de semmi nem utal arra, hogy van félni valónk.csababarca írta:nem kell félni. de úgy tartja a mondás is,hogy jobb félni,mint megijedni.
annyi a lényeg,hogy észnél kell lenni a továbbiakban, jobb szeretnék tisztes távolságban tudni a madridot, 10 kívül.
nem kell félni. de úgy tartja a mondás is,hogy jobb félni,mint megijedni.looka írta:máris félnünk kéne?![]()
Ugyanmár,ez a bajnokság lefutott,a hátralévő 18 meccsből 6szor kéne nulláznunk,ami azt jelenti,hogy a meccseink harmadát el kéne veszítenünk ahhoz,hogy a Realnak egyáltalán esélye legyen(arról nem is beszélve,hogy 18meccset kéne nyerniük ehhez zsinórban).Ez a Barca mentálisan sokkal,de sokkal erősebb mint ami a Capello-s Madrid ellen veszített(játéktudásban is jobb) míg ez a Madrid sokkal gyengébb legalábbis fejben,mint az akkori!csababarca írta:
Mivel csak 15 pont lesz a különbség,és van még 54 megszerezhető pont okkal el is hihetik...elég még 1-2szer bealudnunk mint tegnap,és lerontani a klasszikust,már bajban is lehetünk.
ezért is zavar a tegnap 0-2ről elbukott meccs.
#David Villa# írta:Azért ennyire ne legyél már elfogultMikaos írta:A csapatok miért nem jönnek rá, hogy nem szabad focizni a Madrid ellen? Mindegyik ebbe a hibába esik bele: próbálnak őszintén játszani, ezek a sunyi fővárosiak meg lekontrázzák őket.
Az eredmény nevetséges, nincs semmi különbség a két csapat között. De tudom, hogy holnap az újságok ömlengeni fognak a kontra királyokról.![]()
Madrid szépen kihasználta a Valencia védelem nélküli játékát. Ma beverték a ziccerek nagy részét, míg a hazaiak kapu előtt teljesen impotensek.
Te most egy kuparendszerben lebonyolított meccset említesz, mi pedig egy egész bajnokságot. Azért a kettő nagyon nem ugyanaz. 1 meccsen bármi megtörténhet, még az is, hogy a ZTE Koplárovics góljával legyőzze a későbbi BL-győztest. Egy hosszú sorozat alatt, ahol a kiegyensúlyozott jó teljesítmény a fontos, ott megengedhető (sőt, elkerülhetetlen) 1-2 bolás. A lényeg viszont az, hogy nem kell rendszert csinálni a botlásokból.PannaCotta írta:A fociban bármi megtörténhet (Barcelona - Chelsea 2-2) 2012. április?
Még az is megtörténhet, hogy a világ legjobb csapata kikapjon attól a lesajnált Chelseatől, amelyet a Napoli elleni meccsen már a szimpatizánsok nagy része is temetett (én is).
Soha nem lehet százszázalékosan biztos a győzelem, se egy meccsen, se egy bajnokságban. Csak akkor, ha már az utolsó hármas sípszó is elhangzott....
Azért ennyire ne legyél már elfogultMikaos írta:A csapatok miért nem jönnek rá, hogy nem szabad focizni a Madrid ellen? Mindegyik ebbe a hibába esik bele: próbálnak őszintén játszani, ezek a sunyi fővárosiak meg lekontrázzák őket.
Az eredmény nevetséges, nincs semmi különbség a két csapat között. De tudom, hogy holnap az újságok ömlengeni fognak a kontra királyokról.
fehér balett...Mikaos írta: De tudom, hogy holnap az újságok ömlengeni fognak a kontra királyokról.
herlius írta:Azért a mi botlásaink mellett még egy hibátlan tavaszi mérleg is kellene a Real-tól. Erre a két dologra így együtt azért elég kicsi az esély. Vannak ugyan meglepik a fociban, de ez már valóban földöntúli csoda kategória lenne. A mi srácaink sem felejtettek el focizni 1-2 hét alatt.csababarca írta:Mivel csak 15 pont lesz a különbség,és van még 54 megszerezhető pont okkal el is hihetik...elég még 1-2szer bealudnunk mint tegnap,és lerontani a klasszikust,már bajban is lehetünk.Zolee23 írta: 3 ponttal közelebb jöttek a Madridiak, még ezek után talán azt is elhiszik hogy közük van a bajnoksághoz.
JogosCsacsMate írta:Az az egy góljuk, ami nem kontra volt?Scumy írta:Azért ez a 0-5 az elég csúnyaRáadásul volt pár RM gól, ami elég szépre is sikeredett.
Azért a mi botlásaink mellett még egy hibátlan tavaszi mérleg is kellene a Real-tól. Erre a két dologra így együtt azért elég kicsi az esély. Vannak ugyan meglepik a fociban, de ez már valóban földöntúli csoda kategória lenne. A mi srácaink sem felejtettek el focizni 1-2 hét alatt.csababarca írta:Mivel csak 15 pont lesz a különbség,és van még 54 megszerezhető pont okkal el is hihetik...elég még 1-2szer bealudnunk mint tegnap,és lerontani a klasszikust,már bajban is lehetünk.Zolee23 írta: 3 ponttal közelebb jöttek a Madridiak, még ezek után talán azt is elhiszik hogy közük van a bajnoksághoz.
Nana... mindenkinek más, lesz aki Real ellen játszik majd nagyot mi meg lövünk nekik vagy 5-t.nyalesz írta:szajko írta:Ellenünk meg majd a szezon meccsét produkálják szokás szerint.
ez természetes, ugyanaz mint az atlético meg a többi...
Szerintem arra utal, hogy esetleg megindulnak felfelé. Remélem, hogy nem bár az ilyen győzelmek esetén.. plusz még látják hogy mi is tudunk hibázni..[/quote]18Barca99 írta:Csigalom és nyugavér. Ezért is csak 3 pont jár.
tegnap is esélytelennek tűnt,hogy bukunk 0-2ről egy sociedad ellen (istenem...), erre tessék.REMY írta:azért be ne szarjatokbajnokságot ti nyertétek, esélytelen, hogy 15 pontot elszórjatok...
az ilyenkor elmaradhatatlan hozzászólás.lui1698 írta:A Valencia-tól nem tudom mit vártatok, mikor Gago kezdőben alkot, meg még azért gondolom, hogy van más "zseni" is mellette a csapatban.
Sima spanyol középcsapat, mi is szoktunk az ilyeneknek oda-vissza 4-5 gólt verni nem kell hanyatt esni most se.
Nem kell szerénykedni. +18-ról, jelenleg már "csak" +15-ről egy Barca/Madrid kalibernek meg kell nyernie a bajnokságot.csababarca írta:
Mivel csak 15 pont lesz a különbség,és van még 54 megszerezhető pont okkal el is hihetik...elég még 1-2szer bealudnunk mint tegnap,és lerontani a klasszikust,már bajban is lehetünk.
Azért nem kéne túlozni. Ez a "középcsapat" a BL-ben ugyanannyi pontot gyűjtott, mint a "gyengécske" Bayern, ráadásul ősszel igencsak megszenvedtünk ellenük mi is a bajnokságban. Lehet, hogy nem olyan kiegyensúlyozottak, mint 2-3 éve, de bármikor képesek elkapni a nagyobb halakat is. A Real elleni taktikájuk viszont értelmezhetetlen, már a kupameccsen sem volt világos, hogy mit is akarnak ezzel a fejetlen játékkal.lui1698 írta:A Valencia-tól nem tudom mit vártatok, mikor Gago kezdőben alkot, meg még azért gondolom, hogy van más "zseni" is mellette a csapatban.
Sima spanyol középcsapat, mi is szoktunk az ilyeneknek oda-vissza 4-5 gólt verni nem kell hanyatt esni most se.
Tudod azok után, amit tegnap alkottunk, mindenkinek megfordul a fejébenREMY írta:azért be ne szarjatokbajnokságot ti nyertétek, esélytelen, hogy 15 pontot elszórjatok...