Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
tegnap is esélytelennek tűnt,hogy bukunk 0-2ről egy sociedad ellen (istenem...), erre tessék.REMY írta:azért be ne szarjatokbajnokságot ti nyertétek, esélytelen, hogy 15 pontot elszórjatok...
az ilyenkor elmaradhatatlan hozzászólás.lui1698 írta:A Valencia-tól nem tudom mit vártatok, mikor Gago kezdőben alkot, meg még azért gondolom, hogy van más "zseni" is mellette a csapatban.
Sima spanyol középcsapat, mi is szoktunk az ilyeneknek oda-vissza 4-5 gólt verni nem kell hanyatt esni most se.
Nem kell szerénykedni. +18-ról, jelenleg már "csak" +15-ről egy Barca/Madrid kalibernek meg kell nyernie a bajnokságot.csababarca írta:
Mivel csak 15 pont lesz a különbség,és van még 54 megszerezhető pont okkal el is hihetik...elég még 1-2szer bealudnunk mint tegnap,és lerontani a klasszikust,már bajban is lehetünk.
ezért is zavar a tegnap 0-2ről elbukott meccs.
Azért nem kéne túlozni. Ez a "középcsapat" a BL-ben ugyanannyi pontot gyűjtott, mint a "gyengécske" Bayern, ráadásul ősszel igencsak megszenvedtünk ellenük mi is a bajnokságban. Lehet, hogy nem olyan kiegyensúlyozottak, mint 2-3 éve, de bármikor képesek elkapni a nagyobb halakat is. A Real elleni taktikájuk viszont értelmezhetetlen, már a kupameccsen sem volt világos, hogy mit is akarnak ezzel a fejetlen játékkal.lui1698 írta:A Valencia-tól nem tudom mit vártatok, mikor Gago kezdőben alkot, meg még azért gondolom, hogy van más "zseni" is mellette a csapatban.
Sima spanyol középcsapat, mi is szoktunk az ilyeneknek oda-vissza 4-5 gólt verni nem kell hanyatt esni most se.
Tudod azok után, amit tegnap alkottunk, mindenkinek megfordul a fejébenREMY írta:azért be ne szarjatokbajnokságot ti nyertétek, esélytelen, hogy 15 pontot elszórjatok...
Mivel csak 15 pont lesz a különbség,és van még 54 megszerezhető pont okkal el is hihetik...elég még 1-2szer bealudnunk mint tegnap,és lerontani a klasszikust,már bajban is lehetünk.Zolee23 írta: 3 ponttal közelebb jöttek a Madridiak, még ezek után talán azt is elhiszik hogy közük van a bajnoksághoz.
Hát ez akkor lehetséges, ha mi is hozzáteszünk. Ez most annyiban meg is történhet, ha jön a szokásos évi hullámvölgyünk, mert az utóbbi 2 meccsen mutatkoztak jelei. Bár 18 pontot aligha dolgoznak le pár hét alatt. Annyira nem eshetünk rossz passzba.18Barca99 írta:
Szerintem arra utal, hogy esetleg megindulnak felfelé. Remélem, hogy nem bár az ilyen győzelmek esetén.. plusz még látják hogy mi is tudunk hibázni..
szajko írta:Ellenünk meg majd a szezon meccsét produkálják szokás szerint.

Szerintem arra utal, hogy esetleg megindulnak felfelé. Remélem, hogy nem bár az ilyen győzelmek esetén.. plusz még látják hogy mi is tudunk hibázni..Primitive írta:Csigalom és nyugavér. Ezért is csak 3 pont jár.Scumy írta:Azért ez a 0-5 az elég csúnyaRáadásul volt pár RM gól, ami elég szépre is sikeredett.
Csigalom és nyugavér. Ezért is csak 3 pont jár.Scumy írta:Azért ez a 0-5 az elég csúnyaRáadásul volt pár RM gól, ami elég szépre is sikeredett.
mivel nincs is ilyen mezgarnitúra elméletileg.bence-barca írta:Realnal mi ez az új mez?
Nem emlékszem, h láttam volna rajtuk.