Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Csak tudod a nagy többség már nagyon hozzászokott a jóhoz. Egyeseknek bármennyire is hihetetlen, de volt olyan időszak is, amikor nem a Barca volt a legjobb csapat.Zolee23 írta:Megmondom őszintén, itt bármi lesz, egy pillanatig nem tudom magam felidegesíteni. 20 meccsből sikerül egyszer leikszelni, 10 emberrel, hatalmas tragédia.
Zolee23 írta:Megmondom őszintén, itt bármi lesz, egy pillanatig nem tudom magam felidegesíteni. 20 meccsből sikerül egyszer leikszelni, 10 emberrel, hatalmas tragédia.
Teljesen igazad van, simán belefér, a riválisok folyamatosan hullajtják a pontokat, mi meg 10 meccsenként egyszerZolee23 írta:Megmondom őszintén, itt bármi lesz, egy pillanatig nem tudom magam felidegesíteni. 20 meccsből sikerül egyszer leikszelni, 10 emberrel, hatalmas tragédia.
Osztom én is! Csak húzzuk ki az X-el... Kár lenne ezt a szép veretlenségi sorozatot megszakítani...Zolee23 írta:Megmondom őszintén, itt bármi lesz, egy pillanatig nem tudom magam felidegesíteni. 20 meccsből sikerül egyszer leikszelni, 10 emberrel, hatalmas tragédia.
Egyébként nem mondasz hülyeséget...Zolee23 írta:Megmondom őszintén, itt bármi lesz, egy pillanatig nem tudom magam felidegesíteni. 20 meccsből sikerül egyszer leikszelni, 10 emberrel, hatalmas tragédia.
Én már konkrétan rosszul vagyok tőle. A játékától, a stílusától, attól, h nincs egy darab szabályos szerelése, emellett magyaráz és rohadt nagyképű. Így hirtelen.Deus írta:Komolyan mondom, rohadtul fel tud idegesiteni Alves.