Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, és az Aranylabda szavazáson ő lett 2012 legjobb jobbhátvédje...Mezner2 írta:Alves amúgy hogy lehet ennyire buta??
Én nem láttam a 2000es évek elejét, pedig így utólag utána keresve nagyon elkeserítő lehetett. A mostani helyzetet mégis megértem. Egyszerűen én nem tudok olyanokat írni a szeretett csapatom játékosairól mint itt egyesek. Iniesta így rossz úgy rossz. Ha ő nincs akkor ma még rosszabb. Hihetetlen.kanty írta:Csak tudod a nagy többség már nagyon hozzászokott a jóhoz. Egyeseknek bármennyire is hihetetlen, de volt olyan időszak is, amikor nem a Barca volt a legjobb csapat.
Csak tudod a nagy többség már nagyon hozzászokott a jóhoz. Egyeseknek bármennyire is hihetetlen, de volt olyan időszak is, amikor nem a Barca volt a legjobb csapat.Zolee23 írta:Megmondom őszintén, itt bármi lesz, egy pillanatig nem tudom magam felidegesíteni. 20 meccsből sikerül egyszer leikszelni, 10 emberrel, hatalmas tragédia.
Zolee23 írta:Megmondom őszintén, itt bármi lesz, egy pillanatig nem tudom magam felidegesíteni. 20 meccsből sikerül egyszer leikszelni, 10 emberrel, hatalmas tragédia.
Teljesen igazad van, simán belefér, a riválisok folyamatosan hullajtják a pontokat, mi meg 10 meccsenként egyszerZolee23 írta:Megmondom őszintén, itt bármi lesz, egy pillanatig nem tudom magam felidegesíteni. 20 meccsből sikerül egyszer leikszelni, 10 emberrel, hatalmas tragédia.
Osztom én is! Csak húzzuk ki az X-el... Kár lenne ezt a szép veretlenségi sorozatot megszakítani...Zolee23 írta:Megmondom őszintén, itt bármi lesz, egy pillanatig nem tudom magam felidegesíteni. 20 meccsből sikerül egyszer leikszelni, 10 emberrel, hatalmas tragédia.
Egyébként nem mondasz hülyeséget...Zolee23 írta:Megmondom őszintén, itt bármi lesz, egy pillanatig nem tudom magam felidegesíteni. 20 meccsből sikerül egyszer leikszelni, 10 emberrel, hatalmas tragédia.
Én már konkrétan rosszul vagyok tőle. A játékától, a stílusától, attól, h nincs egy darab szabályos szerelése, emellett magyaráz és rohadt nagyképű. Így hirtelen.Deus írta:Komolyan mondom, rohadtul fel tud idegesiteni Alves.