Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem tudom, sztem ha valaki egy ilyen brigádban játszik atom biztosan, mint a barca, akkor elkövet mindent, h bent is maradjon, de lehet, h túl oldszkúl módon állok ezekhez a dolgokhoz...ab1daL írta:Én valahol megértem. 31 éves (ami tény, hogy kapusként még bőven jó), de többszörös BL győztes, spanyolban mindent megnyert többször, vonzó lehet számára mondjuk egy angol, vagy olasz bajnokságban védeni, egy más csapat, más kultúrát megismerni. Nekem ezek a dolgok teljesen elfogadhatók, hogy ha valaki egész egyszerűen egy adott helyen rengeteg mindent nyer, hosszú évekig ő a betonbiztos kezdő stb, és akkor új kihívásra vágyik, védeni egy másik ország, valamely csapatában.Boixos írta:...
ferninho írta: szerintem az elmond mindent, hogy még engem is, csak engem máshogy.
ezzel a Barca járhat a legjobban, ez egyértelmű.
így is jó a Barca, de ha még lesz egy értelmes kapusotok is... abba már bele se merek gondolni, ha igazoltok még 1-2 értelmes középhátvédet is.
Én valahol megértem. 31 éves (ami tény, hogy kapusként még bőven jó), de többszörös BL győztes, spanyolban mindent megnyert többször, vonzó lehet számára mondjuk egy angol, vagy olasz bajnokságban védeni, egy más csapat, más kultúrát megismerni. Nekem ezek a dolgok teljesen elfogadhatók, hogy ha valaki egész egyszerűen egy adott helyen rengeteg mindent nyer, hosszú évekig ő a betonbiztos kezdő stb, és akkor új kihívásra vágyik, védeni egy másik ország, valamely csapatában.Boixos írta:hát nem lettek szívzörejeim a hírtől, pedig csípem, mint általában mindenkit a barcából, de nem értem a gyereket... fix kezdő a világ legjobb csapatában, akkor milyen új kihívások kellenek neki, új kultúrákkal? meg akar tanulni sumérul? esetleg tényleg a bayern lehet a célja, de azt meg azért nem értem, mert ők meg egy csomó pénzt kifizettek najrerért...
hozzuk el casillast, ő most úgyis padozik.
szerintem az elmond mindent, hogy még engem is, csak engem máshogy.Yaya(07-10) írta:bakker, nem kicsit letaglózott a hír...
garancia semmire sincs, csak jóslatok, megérzések.És mi erre a garancia
Inkább pénzügyi dolgok. Érdekes lenne ha Guardiola magával vinné a Bayernhez, német honban már megszokták a kissé fura kapusokat. (Lehmann tett ezért az ügyért). Mellesleg szerintem valamelyik olajgazdag gárdához kerül, de nem hiszem hogy a PSG-hez, ott van Sirigu, ő elég jó kis hálóőr.Yaya(07-10) írta:bakker, nem kicsit letaglózott a hír...ezek szerint nem a pénzen múlik a dolog, mert még el sem kezdődtek a tárgyalások...magánjellegű dolgok lehetnek a döntés hátterében.
ő lesz a nyerő VV helyett, ha jók a megérzéseimab1daL írta: Vicente Guaita.
Mondjuk egy PSG, vagy Macskahalál szintű dolog. Ami nem a pénzről szól természetesen.Yaya(07-10) írta:bakker, nem kicsit letaglózott a hír...ezek szerint nem a pénzen múlik a dolog, mert még el sem kezdődtek a tárgyalások...magánjellegű dolgok lehetnek a döntés hátterében.
És mi erre a garancia, hogy majd a leendő kapusunk nem hoz össze hasonló bakikat? Mert, hogy bárki is lesz az, lesz neki, az ziher. Nem örülök ennek az egésznek, de természetesen megértem, hogy ilyen elvárások mellett, amilyet követel Valdés (vagy inkább az ügynöke?), nem akarnak vele hosszabbítani. Így lehet hozni egy kapust 20-25 millákért... Remek.. Amúgy, hogy én is bedobjak egy nevet: Vicente Guaita.shutterisland írta:attól nem kell berezelni, hogy vélhetően lábbal gyengébb kapus lesz, akit hozunk.
egyrészt ilyen szinten már vannak annyira labdaügyesek a jobb kapusok, hogy egy idő után sokat fog fejlődni ez a skilljük, ha itt edzenek.
másrészt lehet, hogy pár százalékkal kevesebb lesz a labdabirtoklás, de legalább nem kapunk olyan buta gólokat, mint amiket valdes hozott össze a madridnak, amikor haza lett adva neki, vagy legfrissebb példaként olyat, mint amilyet tegnap pintoék hoztak össze.
harmadrészt lehet, hogy ebben gyengébbet találunk, de simán visszahozzák bravúrokban, kevesebb bakiban, jobb kirúgásokban, jobb rögzített szitus kijöveteleknél, vagy akármi.
tehát amit ezzel veszíthetünk, azt máson vissza fogjuk nyerni.
Annyira nem fiatal már, 27 lesz nemsokára.sjay írta:És a fiatal orosz tehetséggel, Akinfeev-vel mi van? EB-n sem ő védett azt hiszem, anno a Barcával is hírbe hozták, de nem igazán pompázik mostanság.
Az egy dolog, de ugye a klubot is meg kell győzni arról, hogy engedje el normális áron a kiszemeltet. És ugye a kapus nem éppen az a poszt, ahol csak úgy megfelelő helyettest tud találni egy csapat. Azért egy komolyabb kapusnak már megkérnék az árát.daffy írta:egy barca azért majdnem bárki számára csábító lehet. egyedül casillasra és neuerre mondanám azt,hogy esélytelen. és a kapusokat nem aranyárba mérik. sokkal jobban izgulnék a szélső támadó kérdésen,mint a kapus dolgonsjd írta: Sérülés miatt kihagyta gyakorlatilag az egész előző idényt, nyáron meg a Hamburghoz került, ingyen. Sztem ezek ismeretében nem a legtutibb megoldás.