Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.01.17. 22:50:15

azért az itteni fizetése elég kirívó. ne felejtsük el, hogy mi költjük a legtöbbet fizetésre a top csapatok közül. legalább is az átlag fizu a legmagasabb nálunk
úgy tudom. szakmailag a barca a csúcs, ha minden igaz hamarosan megszületik a kicsi valdes is, erre lelépne barcelonából? harmadik számú kapitánya a csapatnak, tehát a társak is bíznak benne, gyakorlatilag minden happy...azon kívül, hogy a sok magyar barcadrukker nem ismeri el.:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yaya(07-10) 2013.01.17. 22:53:19-kor.
ab1daL
Director del Fútbol

2013.01.17. 22:49:11

Mindenesetre akárki jön a helyére, nagyítóval fogom nézni minden egyes megmozdulását. :D :twisted: Bár engem jobban érdekel a csapat sikere, mintsem egy-egy játékos teljesítménye..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Boixos
Llegenda del Barça

2013.01.17. 22:48:34

ab1daL írta:
Boixos írta:...
Én valahol megértem. 31 éves (ami tény, hogy kapusként még bőven jó), de többszörös BL győztes, spanyolban mindent megnyert többször, vonzó lehet számára mondjuk egy angol, vagy olasz bajnokságban védeni, egy más csapat, más kultúrát megismerni. Nekem ezek a dolgok teljesen elfogadhatók, hogy ha valaki egész egyszerűen egy adott helyen rengeteg mindent nyer, hosszú évekig ő a betonbiztos kezdő stb, és akkor új kihívásra vágyik, védeni egy másik ország, valamely csapatában.
nem tudom, sztem ha valaki egy ilyen brigádban játszik atom biztosan, mint a barca, akkor elkövet mindent, h bent is maradjon, de lehet, h túl oldszkúl módon állok ezekhez a dolgokhoz...

lehet, h vmelyik arab szedettvedett brigádnál belengettek neki egy nagyon kerek összeget, aztán innen jött az új kultúra iránti igény...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2013.01.17. 22:50:48-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lego
Jugador del Barça

2013.01.17. 22:47:00

Egyik szemem sír, a másik üveg.
Nagy kár érte, de vhol megtudom érteni...van az a szint ahol már nem motiválnak a sikerek (persze a pénz igen :roll: ).
Vki tud vmit Courtois-ról? Én azt hallottam, hogy megy vissza a Chelsea-be, de padoztatni kár lenne. A Valencia mindkét kapusa jó lenne ide (sztem), más már nem annyira (Neuer lenne még jó, de ő mozdíthatatlan).
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.17. 22:46:17

ferninho írta: szerintem az elmond mindent, hogy még engem is, csak engem máshogy.
ezzel a Barca járhat a legjobban, ez egyértelmű.

így is jó a Barca, de ha még lesz egy értelmes kapusotok is... abba már bele se merek gondolni, ha igazoltok még 1-2 értelmes középhátvédet is.

Respect Ferni!

ugyan így gondolom én is. plusz megkönnyebbültem, mert féltem attól,hogy a klub megalázza magát,és belemegy egy aránytalanul nagy fizujú szerződéshosszabbításba. de erre nem volt szükség szerencsére.
El kell valahova paterolni nyáron, mert nem szerencsés egy félig távozót plusz 1 évig még a csapatban tudni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.17. 22:45:59

Vajon mit akar? Egy zsák pénzt.... Mintha itt nem azért balhézott volna korábban is. Egy City vagy hasonló csapatban megdobják 1,5x ekkora fizuval mint itt, és él mint egy kiskirály.
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.17. 22:44:19

Meglep Valdes döntése. Én mindig is azt gondoltam, hogy ő innen fog visszavonulni.
A hibái ellenére én mindig kedveltem és ez a jövőben sem lesz másképp.
Az eligazolása szerintem kicsit mindenkinek jó lesz. Ő ugye világot akar látni, most lesz rá lehetősége. A szurkolók egy részének most egy álma válik valóra :P .

Akárki jön a helyére, azért nem vennék rá mérget, hogy Valdesnél jobb lesz, bármennyire is divat jelenleg szidni a spanyolt (nagyon sok esetben joggal). A Barcelona kapus szempontból is egy különleges klub, a játék teljesen más. Könnyebb itt egy kapusnak, mert nincs annyi dolga, de ez egyben hátrány is, hiszen, ha meccsenként vagy egy-két helyzet és abból gól születik, akkor az blama.

Valdesre visszatérve, én egy olasz csapatban tudnám elképzelni, egy Lazio, Roma, Fiorentina kaliberű együttesben.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.01.17. 22:43:16

ezért meg kellene várni, merre veszi az irányt. nem is tárgyalt a barcával a hosszabbításról, így elég érdekes, hogy a pénz miatt megy el. persze ha a psg lesz a végállomás, csalódott leszek. nem olyan egyszerű hozzá hasonló szintű kapust igazolni. kíváncsi vagyok mit lépnek titoék. most évi 1-2 milla többért elmenne a barcából? katalánként, saját nevelésű játékosként? nekem nagyon nem tiszta ez az egész. lehet, hogy csak műbalhé az egész.
ab1daL
Director del Fútbol

2013.01.17. 22:43:14

Boixos írta:hát nem lettek szívzörejeim a hírtől, pedig csípem, mint általában mindenkit a barcából, de nem értem a gyereket... fix kezdő a világ legjobb csapatában, akkor milyen új kihívások kellenek neki, új kultúrákkal? meg akar tanulni sumérul? esetleg tényleg a bayern lehet a célja, de azt meg azért nem értem, mert ők meg egy csomó pénzt kifizettek najrerért...
hozzuk el casillast, ő most úgyis padozik.
Én valahol megértem. 31 éves (ami tény, hogy kapusként még bőven jó), de többszörös BL győztes, spanyolban mindent megnyert többször, vonzó lehet számára mondjuk egy angol, vagy olasz bajnokságban védeni, egy más csapat, más kultúrát megismerni. Nekem ezek a dolgok teljesen elfogadhatók, hogy ha valaki egész egyszerűen egy adott helyen rengeteg mindent nyer, hosszú évekig ő a betonbiztos kezdő stb, és akkor új kihívásra vágyik, védeni egy másik ország, valamely csapatában.

Victor_Valdes: Guatita-tól még olyan kirívó bakit nem láttam, nem úgy, mint az összes többi felsorolt embertől, akit leírtak már a kedves fórumozó kollégák.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ferninho
Madridista

2013.01.17. 22:43:08

Yaya(07-10) írta:bakker, nem kicsit letaglózott a hír...
szerintem az elmond mindent, hogy még engem is, csak engem máshogy.
ezzel a Barca járhat a legjobban, ez egyértelmű.

így is jó a Barca, de ha még lesz egy értelmes kapusotok is... abba már bele se merek gondolni, ha igazoltok még 1-2 értelmes középhátvédet is.
madridista
zolcsy
Barça B

2013.01.17. 22:42:08

vmi hir uj kapusról?:D nemtudtok semmit?:D
Messidona10
Entrenador del Barça

2013.01.17. 22:41:53

Mehet éntőlem isten hírével... csak miért kellett ezt bejelenteni ilyen hamar? Ebből semmi jó nem fog származni, a csapatnak jót biztos, hogy nem tesz vele. Nagyon remélem, hogy nem lesz ennek semmi lenyomata a pályán...

Egyébként meg én is azt gondolom, amit sokan: eltolja ezzel a pályafutását. Máshol az is lehet, hogy nem ő lesz az első számú, mert ha kifog megint egy potyaszériát, a padon találhatja magát. Itt amíg itt van, ő az első számú kapus, és az is lett volna, ez meggyőződésem. Nem hoztak volna a nyakára senkit. De hát ha ez nem jó?! :D

Nem lenne kár, ha Pinto több játéklehetőséget kaphatna, ami mondjuk ettől függetlenül is esélyes, mivel ha így halad a csapat, akkor már elég korán bebiztosítható a bajnoki cím, és akkor színre léphet az indián :D
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.01.17. 22:41:21

Mondjuk ez engem azért bosszant leginkább, mert most így a szezon felénél kell ezt bejelenteni.... Nem lehetett volna év végén mikor már letudtuk a dolgokat? Nem tudom hogy milyen hangulat lesz ezután az öltözőben, de azt igen hogy mentálisan erős mindenki ennél a csapatnál, és ennek ellenére is képesek lesznek ugyan olyan fegyelemmel játszani mint eddig.
Remélhetőleg Valdésben ott motoszkál majd, hogy nem csak az eddigi okok miatt kell jól védenie, hanem mert így több ajánlat is lehet.
Egyébként nagyon sajnálom hogy így döntött, és hogy ilyen kapzsi.
Nagyon szeretem, mert nagyon régóta Ő a Barca első számú kapusa és furcsa lesz majd mást látni a kapuban... de semmi sem tarthat örökké, sokan örülnek a döntésének amiket megértek, mert nem1 úgymond olcsóbb kapus van a piacon akik jobbak nála, de akkor is..
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.17. 22:41:16

Menjen ahová akar, Peppel lehet kezdeni Neuer lezsírozását :D :D
Deus
Boixos Nois

2013.01.17. 22:40:11

Én valahogy nem sajnálom, sőt... Sose bírtam Valdest. Sőt nem is emlékszem hogy kedveltem volna.

Voltak életmentő védései és ökörszerű bakijai is.

Pá, Valdes :!:
KépKép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.17. 22:39:39

És mi erre a garancia
garancia semmire sincs, csak jóslatok, megérzések.
majd látjuk, hogy alakul, de nehezen tudom elképzelni, hogy olyan kapust hoznánk, aki miatt visszasírjuk valdest.

az ár miatt nem kell aggódni, ha megkapta volna a fizuemelést, akkor lenne vagy 8 millás fizuja, ezzel szemben új kapus ennek a feléért is hozható.
ha hozzáadjuk, hogy fiatalabb hálóőr jön, akkor összességében simán lehet jó befektetés 20-25 milláért hozni valakit.
sjay
Entrenador del Barça

2013.01.17. 22:39:15

Yaya(07-10) írta:bakker, nem kicsit letaglózott a hír...ezek szerint nem a pénzen múlik a dolog, mert még el sem kezdődtek a tárgyalások...magánjellegű dolgok lehetnek a döntés hátterében.
Inkább pénzügyi dolgok. Érdekes lenne ha Guardiola magával vinné a Bayernhez, német honban már megszokták a kissé fura kapusokat. (Lehmann tett ezért az ügyért). Mellesleg szerintem valamelyik olajgazdag gárdához kerül, de nem hiszem hogy a PSG-hez, ott van Sirigu, ő elég jó kis hálóőr.
Boixos
Llegenda del Barça

2013.01.17. 22:38:23

hát nem lettek szívzörejeim a hírtől, pedig csípem, mint általában mindenkit a barcából, de nem értem a gyereket... fix kezdő a világ legjobb csapatában, akkor milyen új kihívások kellenek neki, új kultúrákkal? meg akar tanulni sumérul? esetleg tényleg a bayern lehet a célja, de azt meg azért nem értem, mert ők meg egy csomó pénzt kifizettek najrerért...
hozzuk el casillast, ő most úgyis padozik.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.01.17. 22:38:21

ab1daL írta: Vicente Guaita.
ő lesz a nyerő VV helyett, ha jók a megérzéseim :D én örülnék neki, tehetséges emberke, megmutatta már a valenciában. De azért egy kapust pótolni, nem olyan egyszerű dolog, mint látszik..Valdes meg idióta, a szezon közepén ilyet mondani?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.01.17. 22:36:26

Yaya(07-10) írta:bakker, nem kicsit letaglózott a hír...ezek szerint nem a pénzen múlik a dolog, mert még el sem kezdődtek a tárgyalások...magánjellegű dolgok lehetnek a döntés hátterében.
Mondjuk egy PSG, vagy Macskahalál szintű dolog. Ami nem a pénzről szól természetesen.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.01.17. 22:35:08

bakker, nem kicsit letaglózott a hír...ezek szerint nem a pénzen múlik a dolog, mert még el sem kezdődtek a tárgyalások...magánjellegű dolgok lehetnek a döntés hátterében.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2013.01.17. 22:34:25

Most b***ta el a pályafutása hátralévő részét, okleveles hülye. Csak a csapatmorált rontja ezzel a hozzáállással. Bőven pótolható, kérdés egy fiatal tehetségnek szavaznak majd bizalmat, vagy egy rutinosabb hálóőrnek majd.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ab1daL
Director del Fútbol

2013.01.17. 22:34:11

shutterisland írta:attól nem kell berezelni, hogy vélhetően lábbal gyengébb kapus lesz, akit hozunk.

egyrészt ilyen szinten már vannak annyira labdaügyesek a jobb kapusok, hogy egy idő után sokat fog fejlődni ez a skilljük, ha itt edzenek.

másrészt lehet, hogy pár százalékkal kevesebb lesz a labdabirtoklás, de legalább nem kapunk olyan buta gólokat, mint amiket valdes hozott össze a madridnak, amikor haza lett adva neki, vagy legfrissebb példaként olyat, mint amilyet tegnap pintoék hoztak össze.

harmadrészt lehet, hogy ebben gyengébbet találunk, de simán visszahozzák bravúrokban, kevesebb bakiban, jobb kirúgásokban, jobb rögzített szitus kijöveteleknél, vagy akármi.
tehát amit ezzel veszíthetünk, azt máson vissza fogjuk nyerni.
És mi erre a garancia, hogy majd a leendő kapusunk nem hoz össze hasonló bakikat? Mert, hogy bárki is lesz az, lesz neki, az ziher. Nem örülök ennek az egésznek, de természetesen megértem, hogy ilyen elvárások mellett, amilyet követel Valdés (vagy inkább az ügynöke?), nem akarnak vele hosszabbítani. Így lehet hozni egy kapust 20-25 millákért... Remek.. Amúgy, hogy én is bedobjak egy nevet: Vicente Guaita.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2013.01.17. 22:34:51-kor.

Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.01.17. 22:33:15

sjay írta:És a fiatal orosz tehetséggel, Akinfeev-vel mi van? EB-n sem ő védett azt hiszem, anno a Barcával is hírbe hozták, de nem igazán pompázik mostanság.
Annyira nem fiatal már, 27 lesz nemsokára.
Őt mindig csíptem egyébként, de a CSZKA-nál elég szépen meg van fizetve állítólag, meg csk is ott, jó kapus.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.17. 22:32:50

daffy írta:
sjd írta: Sérülés miatt kihagyta gyakorlatilag az egész előző idényt, nyáron meg a Hamburghoz került, ingyen. Sztem ezek ismeretében nem a legtutibb megoldás.
egy barca azért majdnem bárki számára csábító lehet. egyedül casillasra és neuerre mondanám azt,hogy esélytelen. és a kapusokat nem aranyárba mérik. sokkal jobban izgulnék a szélső támadó kérdésen,mint a kapus dolgon
Az egy dolog, de ugye a klubot is meg kell győzni arról, hogy engedje el normális áron a kiszemeltet. És ugye a kapus nem éppen az a poszt, ahol csak úgy megfelelő helyettest tud találni egy csapat. Azért egy komolyabb kapusnak már megkérnék az árát.
Szélső támadó kérdésen meg én is izgulok, de csak azóta, amióta tuti h Neymar jön. :P
Lezárt