Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavaly volt tehetsége, idén már nincs? Tavaly Messi után az egyetlen valamire való támadónk volt, sorra lőtte a bajnokikon is a gólokat, meg a klasszikusokon is. Nem képesség problémája van, ez számomra a napnál is világosabb.connor írta:Pont az a gond, mint Oleguernél. Hiába jó a hozzáállás, ha egyszer technikailag és fejben nem üti meg azt a szintet, ami ide kell. Ezen már nem sokat lehet javítani. Vagy van tehetség vagy nincs. Kinek kevesebb, kinek több. Sáncheznek kevesebb. Azt sem lehet már mondani, hogy fiatal, mert 24 elmúlt. Bőven túl van a fiatal tehetség életkoron.
Ne haragudj, de egyáltalán nem értek ezzel egyet. Egy fontos gólja volt tavaly, a Real Madrid ellen idegenben az egyenlítés. Talán még a Leverkusen elleni gólja említhető meg, bár a németeket nélküle is simán lemostuk volna a pályáról. A Madrid ellen betalált a hazai meccsen is, de igazából azon kívül jó labdaérintése nem volt a hajrában. Ezen kívül nulla. Jó, betalált a bajnokságban is párszor, de még így is gyenge a teljesítménye a sokak szerint itt betliző csatárelődökhöz képest. Elég ha az ember a statisztikáira ránéz.socio66 írta:tavaly, amikor fontos gólokat tudott lőni a rangadókon, és sok meccsen ki tudott emelkedni a csapatból az aktivitásával, akkor nem volt kevés.
az a baj, hogy a többi támadó is ugyanilyen szerencsétlen-villa most épp feltalálja magát a kapu előtt, de első évében ő is miket művelt- , viszont ő legalább a mezőnymunkájával hasznossá tudja tenni magát egy rossz meccsén is, és még mindig benne érzem leginkább, hogy előrébb léphetne.
tudva, hogy milyen kaliberű támadók nem állták meg a helyüket nálunk, én nem szívesen kezdenék el nézelődni a piacon, és sánchez-nél jobbat nehezen is találnánk.[/color]
Korrekt hozzászólás, teljesen egyetértek.socio66 írta:tavaly, amikor fontos gólokat tudott lőni a rangadókon, és sok meccsen ki tudott emelkedni a csapatból az aktivitásával, akkor nem volt kevés.
az a baj, hogy a többi támadó is ugyanilyen szerencsétlen-villa most épp feltalálja magát a kapu előtt, de első évében ő is miket művelt- , viszont ő legalább a mezőnymunkájával hasznossá tudja tenni magát egy rossz meccsén is, és még mindig benne érzem leginkább, hogy előrébb léphetne.
tudva, hogy milyen kaliberű támadók nem állták meg a helyüket nálunk, én nem szívesen kezdenék el nézelődni a piacon, és sánchez-nél jobbat nehezen is találnánk.[/color]
és még egy lényeges (szerintem) : azért ő olyan kiélezett helyzeteket puskázott el amibe mondjuk Villa nem is kerülhetett volna, mert közelsem olyan gyors és mert be sem vállalná!Messa írta:Nem képességbeli problémák vannak nála, szerintem ezzel mindenki tisztában van. És nem is játszik rosszul, minden meccsen képes több 100%-os ziccerbe kerülni, de annyira rágörcsöl hogyha odakerül, összepisili magát.
Tito, vagy a társak beszélgethetnének vele, vagy fogalmam sincs. De az ahogy küzd az még mindig szimpatikus.
+1socio66 írta:tavaly, amikor fontos gólokat tudott lőni a rangadókon, és sok meccsen ki tudott emelkedni a csapatból az aktivitásával, akkor nem volt kevés.
tudva, hogy milyen kaliberű támadók nem állták meg a helyüket nálunk, én nem szívesen kezdenék el nézelődni a piacon, és sánchez-nél jobbat nehezen is találnánk.
socio66 írta:tavaly, amikor fontos gólokat tudott lőni a rangadókon, és sok meccsen ki tudott emelkedni a csapatból az aktivitásával, akkor nem volt kevés.recrea írta:Nem kell túlragozni: kevés ide.
socio66 írta:az a baj, hogy a többi támadó is ugyanilyen szerencsétlen-villa most épp feltalálja magát a kapu előtt, de első évében ő is miket művelt- , viszont ő legalább a mezőnymunkájával hasznossá tudja tenni magát egy rossz meccsén is, és még mindig benne érzem leginkább, hogy előrébb léphetne.
A dolog érdekessége az, h nem is kell igazolni, hidd el, nekem is fáj, de vidáman meglennénk most is Alexis nélkül, mert semmit nem tett hozzá idén.socio66 írta:tudva, hogy milyen kaliberű támadók nem állták meg a helyüket nálunk, én nem szívesen kezdenék el nézelődni a piacon, és sánchez-nél jobbat nehezen is találnánk.
Ezek azok a helyzetek, amiket egy ilyen szintű játékosnak álmából felkeltve is be kell tudni fejeznie.Gareth Tello írta:A tegnapi Benny Hill-show két legszebb jelenete:
http://www.youtube.com/watch?v=7RJb6r4osOE
http://www.youtube.com/watch?v=kCwL5PK5RYA
tavaly, amikor fontos gólokat tudott lőni a rangadókon, és sok meccsen ki tudott emelkedni a csapatból az aktivitásával, akkor nem volt kevés.recrea írta:Nem kell túlragozni: kevés ide.
1. Több hasznát vennénk, az biztos, Sociedad ellen mehet is Alves helyére a kezdőbe, csak aztán jól magyarázza el neki Tito, hogy inkább ne menjen fel a támadásokkal.shutterisland írta:pár napja én is bedobtam az "ötletet", szóval egyet is értek vele ezáltal, hogy mehetne szélsőhátvédnek, több hasznát vennénk.
még abban bízok, hogy torres szindróma van, és ahogy lesz 2-3 szerencsés és jó meccse egymás után, rálel a helyes útra.
amúgy meg...DEULOFEU
Thank you, captain obvious.recrea írta:Nem kell túlragozni: kevés ide.
Ugyanerre gondoltam én is. Ki kéne belőle nevelni Alves utódját. Most mondom, az egyik legnagyobb edzői húzás lenne Titotól, azóta, h Egervári belső védőt csinált Juhászból.Pavel írta:Könyörgöm csináljanak belőle védőt, mert csatárnak nagyon rossz.
Ma is védekezésben ragyogó munkát végzett, de a gólszerzés...
Ez igaz,de mindenki más is tehet róla,hogy ez a párharc egyáltalán élessé válhatott,a második félidőben 11en alibiztek a pályán,ennek ellenére nem okozhat gondot a továbbjutás,játszottunk egy X-et na bumm,és akkor mi van?? Nemhogy a Malága,de szerintem semelyik csapat nem lehet képes 3ból 2szer megfogni minket!shutterisland írta:mindig is kedveltem a srácot, de ha kiesünk a kupából, akkor nagyon pipa leszek rá, két olyan ziccert hagyott ki, amit ilyen éles párharcban nem szabad.
Ettől még Alexis nem lesz kevésbé rossz, és itt most nem csak rossz játékról beszélünk, hanem olyan ziccereket hagy ki tucatjával amiket mamám is berúgna, ha adnak neki egy járókeretet.[/quote]Lolyta írta:
Ettől még Alexis nem lesz kevésbé rossz, és itt most nem csak rossz játékról beszélünk, hanem olyan ziccereket hagy ki tucatjával amiket mamám is berúgna, ha adnak neki egy járókeretet.18Barca99 írta:Akkor nyugodtan olvass vissza mert még Keitát meg Dos Santost is a csapatba követelte mindenki csak ne Fabregas játszon. Thiagóról nem is beszélve, Fabregas volt a legnagyobb "isten barma" mert mi az hogy ő játszik a fiataljaink helyett.Lolyta írta:Ennyire azért nem volt szerintem akkor anyázás, meg azért neki nem a gólszerzés a fő feladata, és nem is foglalta a helyet senki elől, de azért Alexis helyett játszhatna Villa, Pedro , Ini, Fabregas, de akár még Adriano is. ( Nem a mai meccsről beszélek, hanem úgy általában)
Alexisnél még csak az utóbbi pár hónapba kezdődött az "anyázás" Fabrénél már az elejénél voltak, mert hogy drága volt és meg se érte, ráadásul még nem is volt formában.