Nos, egy kicsit én is hozzáteszek a dolgokhoz, így meló után igyekszem összerakni még a háromból megmaradt kettő agysejtemet
Sajnos vagy nem sajnos igazat kell adnom néhány dologban, a felvetéseitek egy része ül.
Igazából több szálon is futnak most a cselekmények, azaz mi magunk között is egyeztetésben vagyunk néhány ügyben, ez az esti terefere pedig még hozzátett, illetve felgyorsítja vélhetően a folyamatot.
Mondjuk igaz, ami igaz, annyiban hálátlan a modisors, h mindig vannak egyszerre a két végletről érdekők, azaz akik szerint túl kemények vagyunk meg akik szerint túl lazák. Így kielégíteni mindenkit nem fogunk tudni, de igyekezni fogunk megtalálni az arany középutat. Tehát egy olyan keménységi szintet megtalálni, ami azért eléggé visszatartó erő, de mégsem megyünk át rendőrállamba, h ha vki nem nagy betűvel kezdi a mondatot, már strigula (
hmmm, bár ez nem is rossz ötlet
).
Ennek a tárgyalása ahogy Ozsi is írta, a színfalak mögött fog lezajlani, ahogy a létszám, jelenlét kérdése is. Hamarosan értesülni fogtok róla ti is sztem.
Még így csipegetve kicsit.
A madridistás dologhoz annyit, h a fórumról való idézet van tiltva odaátról, az nem, h nem lehet beszélni az ottani dolgokról, cikkekről. Bár általában ennek jó vége nincs, de ugye abban a topicban ritka az idill
A Kitiltások rovatba én szoktam beírkálni a neveket gyakran, de ugye Ozsi pl magának írja, azonban így is ha összefutunk, akkor jelzi és beírom. De volt, h akár én, akár más elfelejtette, h x vagy y pihenőre vonult, így nem került be (utólag) . Az meg, h éppen mikor hányan kerülnek be, függ a meglévő egységeiktől is. Volt, aki úgy gyűjtött be hármat gyorsan, h mégse kerül fel, másoknak meg már csak egy kellett és így gyorsan többen is pihire mentek. Mondjuk ezt mindenképpen szeretném a továbbiakban is menetrend szerint frissíteni, uh látni fogjátok, ha vkinek bejött az élet
Az offok meg egyéb ilyen kaliberű dolgok meg ugye előfordulnak és van, hmár rég lezajlott a terefere, mire odaérünk, uh akkor már feleslegesnek érzem a beszólást. Ugyanakkor az igaz, h előfordul, h bent marad. Azonban a jövőben ez is azok közé tartozik, amiket csírájában el fogunk fojtani (bár ez most sincs engedve am), uh előre is kérek mindenkit, h fokozottabban figyeljünk oda, h melyik topicban vagyunk. Ha elkanyarodik a beszélgetés, nem nagy kunszt átvinni és a helyén folytatni.
Ehhez kapcsolódóan a csillagozott, cenzúrás szavak jelenléte is olyan, h valóban érezhetően több fordul elő mostanában. Így név nélkül annyit elárulhatok, h volt olyan, aki alig ért vissza pihiről és cirka másfél nap alatt igen közel került a következőhöz. Nyilván 24 óra minden percében nem vagyunk jelen, így ezek is utólag is moderálva vannak, akár egy nap múltán is, csak azt már nem látjátok, mert addigra jött a többi post. Viszont ebben is van, ami átesik a rostán, az tuti, ezt most majd megerősítve talán tényleg minimalizálni tudjuk. (Bár olyan is volt, ami egyszerűen nem ütötte meg a szemem futtában. Többször is előfordult, h akár kétszeri olvasás után sem tűnt fel egy-egy ilyen szó. De hát az én koromban már örülök, ha a színeket ki tudom venni az avákon, sigeken, nemhogy az ilyen apró betűket

)
Tim felvetéséhez csatlakozom így előre is. Ha nem tudjuk gördülékenyen biztosítani a rendet eztán, akkor kéz a kézben fogunk lemondani a jelenlegi pozíciónkról.