Josep Guardiola
- ab1daL
- Director del Fútbol
Nem a szívem csücske a Bayern, és akkor finoman fogalmaztam, de szurkolok Pepnek. Így szerintem a bajor bajnoki címek garantáltak egy ideig. 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Twitteren lehozta a Bayern hivatalos oldala, hogy 2016-ig Guardiola aláírt.
Érdekes. Szerintem jól döntött, sokkal jobban mintha az angol bajnokságot választotta volna.
Korai még jósolgatni, de nem lepne meg, ha összerakna egy nagyon jó csapatot. Most kiderül majd, hogy mennyire sokoldalú, mennyire képes megújulni, ha a közeg megkívánja.
Sok sikert neki !
Érdekes. Szerintem jól döntött, sokkal jobban mintha az angol bajnokságot választotta volna.
Korai még jósolgatni, de nem lepne meg, ha összerakna egy nagyon jó csapatot. Most kiderül majd, hogy mennyire sokoldalú, mennyire képes megújulni, ha a közeg megkívánja.
Sok sikert neki !
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
szélső,mert robben problémás és el kell küldeniGame90 írta: Edit vagyok: na, úgy néz ki, hogy ebből Bayern lesz, jó választás!

fals kilencesnek müller nem lenne jó?
a bundásliga sima ügy,a bl-ben top3 esélyesek,a kupáról meg eldönthetik,hogy kell-e vagy sem. a keret és a lehetőségek bármire alkalmasak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2013.01.16. 17:04:08-kor.
9ponttal megy a Bayern a bajnokságban 7 kapott góllal.
Miért váltják le Jupp Heynckest?
Nem igazán értem.
Azért sok szerencsét neki, bár én annak örültem volna a legjobban, ha az Arsenalhoz megy.
Miért váltják le Jupp Heynckest?
Nem igazán értem.
Azért sok szerencsét neki, bár én annak örültem volna a legjobban, ha az Arsenalhoz megy.

Nekem sem a szívem csücske a Bayern, de közleményt is adtak ki... http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... /39379.php
-
- aka Game90
És lehetne még sorolni, Barry, Milner...Gareth Tello írta:Két rühellt csapatom, egyik jobb lenne, mint a másik...daffy írta:nahátbőrgatya vagy city?
![]()
![]()
Bár szerintem a City lesz a befutó. Ott van Begiristaín meg Ferran Soriano, valamint olyan játékosok, akik képesek lennének a tiki-takára. (Silva, Touré, Agüero.)
ManCity és vele együtt a Premier League nagyobb kihívás lenne neki, de a Bayern sem lenne rossz választás. Kérdés, hogy mi lenne Gomez-ből? Szélső vagy false 9?

Edit vagyok: na, úgy néz ki, hogy ebből Bayern lesz, jó választás!

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Talán bőrgatya lesz.daffy írta:nahátbőrgatya vagy city?

http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ir-2208291

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
- atek
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Guardiola a Bayernnél! utolsó bejegyzés: https://twitter.com/FCBayern
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
live fast, skate faster!
-
- Az Év fórumozója 2013
Két rühellt csapatom, egyik jobb lenne, mint a másik...daffy írta:nahátbőrgatya vagy city?

Bár szerintem a City lesz a befutó. Ott van Begiristaín meg Ferran Soriano, valamint olyan játékosok, akik képesek lennének a tiki-takára. (Silva, Touré, Agüero.)
nahát
bőrgatya vagy city?

http://au.sports.yahoo.com/football/new ... -city-job/
Logikus választás. Még nem a topon lévő csapat, kőgazdag, az edző munkájába bele nem szóló tulajdonos, baráti szakvezetés.
Logikus választás. Még nem a topon lévő csapat, kőgazdag, az edző munkájába bele nem szóló tulajdonos, baráti szakvezetés.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Cruyffos résszel egyet értek, Johan tett le nagyon sok alapot, Pep meg egy végtelenül intelligens ember, mikor játszott már akkor is egyértelmű volt hogy Cruyff jobbkeze.
Viszont a szentimentális résszel meg nem értek egyet, daffy álláspontját "képviselem", ez üzlet, itt nincs helye érzelmeknek, ráadásul anno Pep ott tudta hagyni szeretet csapatát, több játéklehetőségért, meg persze pénzért.
Rendben katalán, biztos hogy adott esetben más érzelmi állapotban lenne mondjuk egy esetleges City-Barca meccsen (már ha tényleg odamegy, van benne bőven ráció, de ezt is írtátok) de pl ha arról van szó, hogy kinéz egy embert, simán elfogja vinni.
Racionális gondolkozású embernek ismerem őt, ahogy anno is pl kitette a renitenseket, elmenne dettó az lenne, megpróbál csapatot csinálni, ha éppen olyan ember kell neki, aki Barcaban játszik, akkor megpróbálja megszerezni.Többek között ezért is edző, ezért is profi, adott helyen próbálja legjobban elvégezni a munkáját, s ez így helyes is.
Viszont a szentimentális résszel meg nem értek egyet, daffy álláspontját "képviselem", ez üzlet, itt nincs helye érzelmeknek, ráadásul anno Pep ott tudta hagyni szeretet csapatát, több játéklehetőségért, meg persze pénzért.
Rendben katalán, biztos hogy adott esetben más érzelmi állapotban lenne mondjuk egy esetleges City-Barca meccsen (már ha tényleg odamegy, van benne bőven ráció, de ezt is írtátok) de pl ha arról van szó, hogy kinéz egy embert, simán elfogja vinni.
Racionális gondolkozású embernek ismerem őt, ahogy anno is pl kitette a renitenseket, elmenne dettó az lenne, megpróbál csapatot csinálni, ha éppen olyan ember kell neki, aki Barcaban játszik, akkor megpróbálja megszerezni.Többek között ezért is edző, ezért is profi, adott helyen próbálja legjobban elvégezni a munkáját, s ez így helyes is.

[quote="SuperMessi"]Nem tudom hogy hol lesz edző Pep, lehetséges hogy a Citynél, de biztos hogy vinni fog játékost tőlünk. Nem azért elsősorban hogy minket gyengítsen, hanem hogy a saját csapatát erősítse. Senki sem pótolhatatlan, olyan jól kiépített a rendszer. Még Messi sem az. Megváltozna a játékunk, valószínűleg kevesebb gólt is lőnénk, de ugyanúgy címekért küzdhetnénk akkor is ha elveszítjük őt. Olyan alapot fektetett le Guardiola itt,, hogy abból még jó pár évig a topon leszünk, akkor is ha elveszítünk egy-két kulcsjátékost. Én így gondolom. Bár nem szeretném, de megérteném ha Pep elvinne egy két tehetséget.[/quote]
Számos okból kétlem, hogy Pep új csapatához tőlünk vinne meghatározó játékost. Olyat talán igen, akire a Barca nem tart igazán igényt.
Számos okból kétlem, hogy Pep új csapatához tőlünk vinne meghatározó játékost. Olyat talán igen, akire a Barca nem tart igazán igényt.
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Meglátjuk. Szerencsére Tito nem az, és motivációban most sincs hiány. Persze ebben közrejátszik nyilván az előző bajnokság elvesztése is.Mezner2 írta:Az igen,az az ő munkája és érdeme,viszont ebben az esetben pedig az nem igaz,hogy ezek a jövőbeni sikerességünk fő összetevőit ő rakta le,ő főleg fejben rakta össze a csapatot,ami nemhogy évek alatt,de hetek alatt képes romba dőlni: motiválatlanság,fegyelmezetlenség,ezek mind olyan dolgok melyek egy gyenge kezű edző irányításában mind előjöhetnének,ezért írtam,hogy ha továbbra is sikeresek leszünk,azt nem elsősorban neki köszönhetjük majd!
Az igen,az az ő munkája és érdeme,viszont ebben az esetben pedig az nem igaz,hogy ezek a jövőbeni sikerességünk fő összetevőit ő rakta le,ő főleg fejben rakta össze a csapatot,ami nemhogy évek alatt,de hetek alatt képes romba dőlni: motiválatlanság,fegyelmezetlenség,ezek mind olyan dolgok melyek egy gyenge kezű edző irányításában mind előjöhetnének,ezért írtam,hogy ha továbbra is sikeresek leszünk,azt nem elsősorban neki köszönhetjük majd!SuperMessi írta:Ez így ebben a formában nem igaz, és nem is ez volt a lényege a hozzászólásomnak. Pep minden megreformált itt amikor idejött, kezdve a B csapatnál, majd folytatta a nagyoknál. Igen, a játékrendszer valóban nem az ő találmánya, de a morál, a motiváció, a szerénység, a hozzáállás az egész szemlélet váltás az Ő munkája.Mezner2 írta:A rendszer/alapok megteremtéséhez neki vajmi kevés köze volt,azért egy bizonyos Johan Cruyff nevű úriember a "felelős" Pep ennek a munkának/filozófiának inkább a legfőbb haszonélvezője volt,és a megfelelő posztokra bepakolgatta a kész embereket!!!
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Ez így ebben a formában nem igaz, és nem is ez volt a lényege a hozzászólásomnak. Pep mindent megreformált itt amikor idejött, kezdve a B csapatnál, majd folytatta a nagyoknál. Igen, a játékrendszer valóban nem az ő találmánya, de a morál, a motiváció, a szerénység, a játékhoz való hozzáállás, az egész szemléletmód váltás az Ő keze munkája. Ezért akarja őt minden klubtulajdonos.Mezner2 írta:A rendszer/alapok megteremtéséhez neki vajmi kevés köze volt,azért egy bizonyos Johan Cruyff nevű úriember a "felelős" Pep ennek a munkának/filozófiának inkább a legfőbb haszonélvezője volt,és a megfelelő posztokra bepakolgatta a kész embereket!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SuperMessi 2013.01.13. 15:45:00-kor.
Ahhoz,amiből mi jelenleg táplálkozunk,neki nem sok köze van,hiszen ő is ennek a rendszernek köszönhetően került be a felnőttekhez anno, még fiatal korában,ez a rendszer akkor már létezett,ennek a tükrében folyt az utánpótlás nevelés,MÁR,akkor is,csak az akkori elnökök teljesen más filozófiai vonalat képviseltek/képzeltek el a csapat számára.sjay írta:Ez így nem igaz. Pep a nagy csapat dirigálása előtt a "B" keretnél dolgozott, ergo neki is igen nagy része van abban ,hogy ilyen sok tehetséges fiatal került a "felnőttekhez". Az meg pláne felelőtlen kijelentés, hogy kész embereket kellett ide-oda pakolgatnia, jól tudjuk, hogy egy tehetséges játékos önmagában még nem elég.Mezner2 írta:
A rendszer megteremtéséhez neki vajmi kevés köze volt,azért egy bizonyos Johan Cruyff nevű úriember a "felelős" Pep ennek a munkának/filozófiának inkább a legfőbb haszonélvezője volt,és a megfelelő posztokra bepakolgatta a kész embereket!!!
Nem akarom én kissebbíteni Pep érdemeit,sőt sokszor kardoskodtam is mellette abból a szempontból,hogy igenis sok köze van a sikerekhez. Beépített olyan embereket akiket más valószínűleg nem épített volna be (Piqué,Busi,Pedro) és mindenkit a helyén tudott játszatni,ami szintén nagy dolog.
DE,most jön a lényeg:
A jövőbeni sikerességünk alapjait nem ő fektette le,hanem már sokkal korábban Cruyff,ezeket a dolgokat mind neki köszönhetjük,aminek jelenleg Tito,korábban pedig Pep volt a haszonélvezője
- sjay
- Entrenador del Barça
Ez így nem igaz. Pep a nagy csapat dirigálása előtt a "B" keretnél dolgozott, ergo neki is igen nagy része van abban ,hogy ilyen sok tehetséges fiatal került a "felnőttekhez". Az meg pláne felelőtlen kijelentés, hogy kész embereket kellett ide-oda pakolgatnia, jól tudjuk, hogy egy tehetséges játékos önmagában még nem elég.Mezner2 írta:
A rendszer megteremtéséhez neki vajmi kevés köze volt,azért egy bizonyos Johan Cruyff nevű úriember a "felelős" Pep ennek a munkának/filozófiának inkább a legfőbb haszonélvezője volt,és a megfelelő posztokra bepakolgatta a kész embereket!!!
[quote="SuperMessi"]Nem tudom hogy hol lesz edző Pep, lehetséges hogy a Citynél, de biztos hogy vinni fog játékost tőlünk. Nem azért elsősorban hogy minket gyengítsen, hanem hogy a saját csapatát erősítse. Senki sem pótolhatatlan, olyan jól kiépített a rendszer. Még Messi sem az. Megváltozna a játékunk, valószínűleg kevesebb gólt is lőnénk, de ugyanúgy címekért küzdhetnénk akkor is ha elveszítjük őt. Olyan alapot fektetett le Guardiola itt,, hogy abból még jó pár évig a topon leszünk, akkor is ha elveszítünk egy-két kulcsjátékost. Én így gondolom. Bár nem szeretném, de megérteném ha Pep elvinne egy két tehetséget.["quote"]Nem
A rendszer/alapok megteremtéséhez neki vajmi kevés köze volt,azért egy bizonyos Johan Cruyff nevű úriember a "felelős" Pep ennek a munkának/filozófiának inkább a legfőbb haszonélvezője volt,és a megfelelő posztokra bepakolgatta a kész embereket!!!
A rendszer/alapok megteremtéséhez neki vajmi kevés köze volt,azért egy bizonyos Johan Cruyff nevű úriember a "felelős" Pep ennek a munkának/filozófiának inkább a legfőbb haszonélvezője volt,és a megfelelő posztokra bepakolgatta a kész embereket!!!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Még jó párszor meg fognak jelenni különböző hírek, hogy ide meg oda írt alá. Egészen addig nem szabad elhinni semmit amíg ténylegesen alá nem írta a szerződését és a saját szavaival ismeri el, hogy valóban azt a bizonyos klubot választotta.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Nem tudom hogy hol lesz edző Pep, lehetséges hogy a Citynél, de biztos hogy vinni fog játékost tőlünk. Nem azért elsősorban hogy minket gyengítsen, hanem hogy a saját csapatát erősítse. Senki sem pótolhatatlan, olyan jól kiépített a rendszer. Még Messi sem az. Megváltozna a játékunk, valószínűleg kevesebb gólt is lőnénk, de ugyanúgy címekért küzdhetnénk akkor is ha elveszítjük őt. Olyan alapot fektetett le Guardiola itt,, hogy abból még jó pár évig a topon leszünk, akkor is ha elveszítünk egy-két kulcsjátékost. Én így gondolom. Bár nem szeretném, de megérteném ha Pep elvinne egy két tehetséget.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SuperMessi 2013.01.13. 15:20:37-kor.
Írtam,Pep katalán,másképp működnek mint a legtöbb ember.sjay írta:Csak tudnám mitől alakult ki ilyen idealizált kép nálad Pepről. Szerintem ha igazán jó szakember (márpedig az előzmények alapján az) nem szabad, hogy egy másik csapat érdekeit lesse, csak is a saját keretét kell erősíteni, bármi áron.Mezner2 írta: Tudod,hogy ki az a Pep Guardiola ?
Ide a bökőt,hogy eszébe sem fog jutni senkit igazolni a Barcától.
Nem hiszem,hogy tőlünk kivánna erősíteni,persze ez csak játék a szavakkal egészen addig,amíg le nem ül egy másik csapat kispadjára,majd meglássuk mi lesz,addig én abban hiszek amit leírtam!
ha pep olyan jó lenne,mint amilyennek szeretnéd beállítani,akkor sehol máshol nem vállalna munkát. továbbra is tartom,túl sokat gondolsz róla. ez még mindig nem az érzelmekről szólMezner2 írta:...
- sjay
- Entrenador del Barça
Csak tudnám mitől alakult ki ilyen idealizált kép nálad Pepről. Szerintem ha igazán jó szakember (márpedig az előzmények alapján az) nem szabad, hogy egy másik csapat érdekeit lesse, csak is a saját keretét kell erősíteni, bármi áron.Mezner2 írta: Tudod,hogy ki az a Pep Guardiola ?
Én ezt mondtam?Ne forgassd ki a szavaimat kérlek. Azt mondtam,hogy a klubot tiszteletben fogja tartani,és,hogy ha ő kerül a cityhez,akkor nem fogja kizsákmányolni a csapatot,ennyit mondtam,se többet,se kevesebbet,daffy írta:akkor maradjon otthon pulóvert kötni. ezzel a hozzáállással hogy akarja megverni a barcát? ki ne találd még azt is,hogy gyengébb csapatot küld majd fel egy ilyen párharcban. hol élünk emberek? ez kőkemény biznisz,nem játszhatod az érzelgőset. túl sokat gondoltok a fociról és az emberekrőlMezner2 írta: Tudod,hogy ki az a Pep Guardiola ?
Megfogja próbálni megverni a Barcát,ha egybe kerülnek,de ezt úgy fogja tenni,hogy a saját csapatának próbál majd tudást/értéket adni,és nem úgy,hogy a Barca értékét csökkenti ezzel!!
persze,hogy biznisz,de Pep egy katalán ember,olyan a mentalitásuk nekik (legalábbis MINDENKI ezt mondja róluk) ami külső szemmel nem érthető,akkora az öntudatuk mint egy másik népnek sem,így tartom a véleményem.