Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem mondtam különösebben, hogy mennyit találkozom velük (jó, a minden hsz talán túlzás volt), azt láttam csak, hogy meg vannak hagyva duplák, piramisok, offolások (amit le is írtam). Politizálás, cigányozás stb. nincs büntetve (precedens: Kitiltások topik, egy éve Drigo Tivornyát "cigányozásért" rakta ki), sőt, néha maguk a moderátorok is beszállnak egy-egy ilyen vitába. És ez nem tegnap kezdődött. És lehet, hogy most még nincs annyi, de hidd el, így napról-napra csak egyre több lesz. És sztem ha csak 2 piramis is van az egész fórumon, afölött se fusson át a moderátorok tekintete.csababarca írta:Most visszaolvastam az alap hsz-d, amiben leírod,hogy mik zavarnak.
Annak jó részével egyet is értek,de kevésbé találkozok velük valamiért mint Te, pedig napi szinten olvasom a topic majdnem mindegyik topicját.
(ok, mindenki tudja, h a Mozi topikról van szó, nevezzük nevén)csababarca írta: Jó, a torrentezéses dolog igen napi szinten van,és ez egybekötődik azzal,amit én írtam a klikkesedéssel,mert pont abban a topicban vettem ezt észre legjobban,hogy lassan nem írhat senki oda azon a 6-7 állandó tagon kívül.
Akkor ne írd úgy.csababarca írta:Nem kell egyből támadásnak venni,amit írok,nem bántásból,vagy támadásból írtam amit írtam.
csababarca írta:szóval mindenki a saját portáján sepregessen,aztán,ha ő már betart mindent,meg normálisan fórumozik,akkor lehet tovább menni, bővíteni a kört.
sjd írta: "Egyelőre nincs semmi durva." Esetleg az nem fordulhat elő, hogy van egy egyelőre jelentéktelennek tűnő probléma, ami egyre inkább kezd elharapózni, és szeretnénk elejét venni, mielőtt nso színvonalra süllyed a fórumunk?
És ezt azért jelenleg olyan emberek mondják, akik nem kevés időt töltenek itt, szóval nem az ujjunkból sz.optuk (ez most nem kéne h autocenzúra legyen) négyen is, hogy itt rossz irányba mennek a dolgok.
Bocsánat,félreérthető voltam. Azokra a fórumozókra gondoltam akik panaszkodnak a szigor miatt. "De nem tudtam.." "Most tényleg egy piramis miatt bannoltok?(az ötödik dobása volt egyébként),"De már az is baj ha elmondom a véleményem?" "Az öcsém/haverom szórakozott a nevemben"sjd írta:Ezt szerintem beszéljétek meg egymás közöttTim írta:Vannak viszont akik úgy gondolják túlzottan szigorúak vagyunk.![]()
Pontosan, ezt én is adom, az egy dolog, hogy mondjuk Ozsi következetes önmagához képest, de sztem a társaság egymáshoz képest nem az.kanty írta:Az egész lényege a folyamatosság és a következetesség kell legyen. Ha egy időben kiszórják az embereket bizonyos dolgok miatt, akkor pár hónap múlva is így legyen, és ne lazuljanak a szabályok.
Vagy, akkor az egész szabályzatot át kell szerkeszteni, kicsit lazábban kel venni a dolgokat. Az sem akkora probléma, az is jobb, minthogy vannak szabályok, de sokan nem tartják be.
ozsimiki írta: Tudatosan 1000%,hogy nem akarjuk nem betartatni a dolgokat.
Ezt szerintem beszéljétek meg egymás közöttTim írta:Vannak viszont akik úgy gondolják túlzottan szigorúak vagyunk.
Ezért a gyökérségért (bocs, Bob_Marley) tényleg kár volt kinyitni a szádat, még jó hogy nem írtad oda kanty-t, messideco-t, Bob-ot, daffy-t, ők is nyilvánvalóan mind moderátorok akarnak lenni, mert foglalkoznak ezekkel a dolgokkalcsababarca írta:sjd!
Miért nem mondod ki,hogy moderátor akarsz lenni?
Számomra ez az egyik legidegesítőbb. Az ilyent azonnali kitiltással ajándékoznám.ozsimiki írta:üdv all!
másik dolog,h a madridistáról is jóval több szó esik, mint kellene. erre lehet, hogy összerántom a staff még aktív tagjait,és jobban fogunk figyelni. felesleges hülyeségekről nem kell felesleges hszeket írni, főleg,hogy ezek megint felesleges reakciókat szülnek.
Admin is van közte, moderátor is, moderátor is admini hatalommal:Dmessideco írta:Nem kötekedésből írom, de akkor most hány moderátor van? mihii, ozsimiki és Tim megvan eddig
Tudatosan 1000%,hogy nem akarjuk nem betartatni a dolgokat.sjd írta:
Inkább tényleg arról beszéljünk, hogy szerintetek (szerinted) az rendben van-e, hogy vagy hanyagságból vagy tudatosan lassan már egy szabály nincs betartatva, egy-két időszakot leszámítva, amikor ad hoc 4-5 embert bannoltok? Illetve hogy ezt tervezitek-e megoldani úgy, hogy kijelöltök új moderátorokat?
Én azért ebben nem lennék annyira biztos, nézd meg a Kitiltások között, ki mikor dobott ki utoljára embert, és előtte ezt milyen gyakorisággal tette. De arra sem emlékszem már mikor láttam javított/törölt hsz-t, ami nem "mihii"-vel vagy "Tim"-mel volt aláírva.Bob_Marley írta:biztos dolgozik azért a csapat a háttérben
(A mennyiség csökkenése bőven a minőség javára válna, de ezt csak így mellesleg mondom)messideco írta:Ha elkezdnek gyomlálni, akkor alig marad majd pár aktív fórumozó...
Az biztos, hogy nem két napja kezdődött, csak most látom azt, hogy minden hsz-ben van valami, amire én egyébként kínosan vigyázok, hogy ne legyen, mert 2-3 éve belém rögzült, hogy ezért büntetnek.daffy írta:szerintem egy éve pedzegetem a dolgot és a hosszabb táv már megvalósultsjd írta: És szerintem ezeknek hosszabb távon komoly következményei lehetnek a fórum színvonalára nézve.
szerintem egy éve pedzegetem a dolgot és a hosszabb táv már megvalósultsjd írta: És szerintem ezeknek hosszabb távon komoly következményei lehetnek a fórum színvonalára nézve.