Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen ez is tény,hogy hogy Alexis és Villa ha egyszerre megy az veszélyes...Alexis távozását csak pluszban vetettem fel,hogy benne van...Lehet hogy lejár a türelem nála a szezon végén...De nem bánnám ha maradna,és tény lehetőség az nagyon sok van benne...De jelenleg eléggé nulla...De örülnék ha magára találna...18Barca99 írta:Azért az a vezetőségtől és Titotól is óriási nagy hiba lenne ha egyszerre elengednék Villát meg Sanchez-t is. Sanchez még fiatal és beérhet, ha van türelme mind2 félnek. Rá még lehet építeni. Villa már inkább a Larson féle szerephez közeledik és nem véletlen mondta azt Tito, hogy rá még szükség lesz méghozzá amikor necces meccsünk lesz a Bl egyenes kieséses szakaszában, nagyon jó tud lenni egy tapasztalt friss láb.
Ugyanakkor lehet, hogy Messinek nem fog tetszeni, hogy néha elvállalja és mint Ibra óta tudjuk 2 dudás nem fér meg egy csárdában. Hangzásra nagyon szép a Neymar - Messi - Pedro/Sanchez trio de nem biztos, hogy a valóságban is jól jön ki, mert fifában jó.. ()
Szóval kissé tartok is tőle azért.
Mert Sánchez aztán nem csinált hülyét bármelyik védőből, amíg nem jött ide...pep71 írta:Neymar nagyon jó lenne, örülnék neki nagyon. Ő tud gólokat lőni és a passzjátékhoz is több köze lenne mint Alexis mesternek ez biztos.
Amúgy szerintem akivel egy óriásit léphetne előre a Barca az Ribery lenne, tudom, hogy lehetetlen a megszerzése és nem is akarja a Barca, de én nagyon megnézném itt. Egy az egybe bárkit megver bármikor, Messivel annyi gólt rugatna, hogy számolni nem lehetne.
Ezen gondolkodtam én is, jó, hogy említed, mert Abidalt most el is felejtettem. Ha ő nem lesz 100%-os, akkor én is igazolnék a közepére. Nincs róla valami infó, múltkor már talán majdnem teljes edzést végzett, de azóta semmi hír róla, pedig titkon reméltem, h "bemutatkozik" itthon a hétvégén.Barcaman1993 írta:Egyenlőre nem érzem égetően a szükségét. Piqué-Puyol-Mascherano alap, Abidal marha jó volt és remélhetőleg az is lesz, ráadásul ott van Bartra is, aki elég ügyesen és lelkesen szokott játszani. Vész esetén is úgy néz ki Adriano és Sergio is bevethető. Fölöslegesen nem kell sok védő, mert úgy járunk, mint most a csatárokkal...connor írta:Én egy középhátvédet is igazolnék a nyáron,mert hiába ígéretes Bartra, még elég kérdőjel kategória, Puyol-t pedig nem lehet tudni meddig bírja. De lehet a KH-ből 2014 nyara lesz.
Egyenlőre nem érzem égetően a szükségét. Piqué-Puyol-Mascherano alap, Abidal marha jó volt és remélhetőleg az is lesz, ráadásul ott van Bartra is, aki elég ügyesen és lelkesen szokott játszani. Vész esetén is úgy néz ki Adriano és Sergio is bevethető. Fölöslegesen nem kell sok védő, mert úgy járunk, mint most a csatárokkal...connor írta:Én egy középhátvédet is igazolnék a nyáron,mert hiába ígéretes Bartra, még elég kérdőjel kategória, Puyol-t pedig nem lehet tudni meddig bírja. De lehet a KH-ből 2014 nyara lesz.
Nem panaszkodhatunk a játékosok nagy részére az biztos.sura írta:Átigazolási időszak van. Úgy látszik, senki se szeretne új embereket, inkább van, aki a meglévőkből küldene el.
a szintet úgy értelmezd,hogy mindkettő reális eséllyel indul hazája bajnoki és kupagyőztes címéért,illetve a bl-ben is egyaránt nagy halnak számítanak.LG írta: Csak simán nem egyezik a véleményünk. Szerinted a Barca nem más szint, csak más stílus, mint a Juve. Szerintem meg igen, sőt, hatalmas erőkülönbség van a két csapat között, és nem az olaszok javára. Szerinted Vidal nem rosszabb, mint Busquets, csak más. Szerintem meg rosszabb, vagy legalábbis annyit nem tett még le az asztalra, mint a katalán.
Csak simán nem egyezik a véleményünk. Szerinted a Barca nem más szint, csak más stílus, mint a Juve. Szerintem meg igen, sőt, hatalmas erőkülönbség van a két csapat között, és nem az olaszok javára. Szerinted Vidal nem rosszabb, mint Busquets, csak más. Szerintem meg rosszabb, vagy legalábbis annyit nem tett még le az asztalra, mint a katalán.daffy írta:úgy érzem,hogy szerettél volna ellent mondani az állításomnak,de vagy nem sikerült vagy nem értettem meg. vidal tökéletes ott,ahol van. jobb helyen nem is lehetne. a stílusa illik a juvéba,ezt a meccsek és a számok is alátámasztják. a barca nem más szint,hanem más stílus. ide nem kell vidal,mert teljesen más a "vkp" szerepe. azért írtam összehasonlításnak busi-t,mert mégis csak helyben van és vele azért képben van az itteni közeg. vidal nem rosszabb,hanem más
Jelenleg a Liverpool kezd átalakulni minden szempontból. Rogers kombinatív játékot akar bevezetni és azért valamelyest kezd is működni a dolog. Idő kell, míg a játékosok ezt megszokják, így jelenleg várni kell. Télen egy középcsatyár kéne max, a többiek nyárig még bizonyíthatnak.tatesz1990 írta:Mit szóltok a Liverpoolhoz? Szerintetek a közeljövőben ismét nagy csapat lehet? BL indulás, verseny a bajnoki címért, esetleg FA kupa győzelem? Ti hol erősítenétek meg a csapatot, és kikkel a télen?
A poén, hogy én Juvés vagyok.MichaaBee írta: Ha most Juve-szurkoló lennék, akkor ezt nem hagynám.
Ha most Juve-szurkoló lennék, akkor ezt nem hagynám.Stalkyard írta:Nálatok egyértelműen telitalálat lenne, nem szeretném, hogy odamenjen, de idővel úgyis valamelyik gigaklubban fog kikötni.
szerintem a más stílus miatt,de ezt hozzá nem értőként nehéz megtippelni. khedira a real kontráinál hajlamos az ellenfél kapuja előtt kolbászolni. de tényleg nem tudom,én a taktikára tippelek.Lego írta: Daffy! Khedirával kapcsolatban lenne egy kérdésem. Miért játszik sokkal jobban a német válogatottban? Nem akarom felsztárolni a németet, de ez akkor is érdekes (mondjuk Özil is jobban teljesít). Na persze lehet csak én vagyok így ezzel errefelé...
Daffy! Khedirával kapcsolatban lenne egy kérdésem. Miért játszik sokkal jobban a német válogatottban? Nem akarom felsztárolni a németet, de ez akkor is érdekes (mondjuk Özil is jobban teljesít). Na persze lehet csak én vagyok így ezzel errefelé...akkor itt térjünk vissza az eredeti felvetésre. khediránál mennyivel jobb?
Nem is mondtam, hogy nem jobb Khediránál, és azt sem, hogy nem lenne jó vétel a realnak. Csak a túlzott istenítést érzem még alaptalannak, ami körülötte folyik. A kettő nem zárja ki egymást. Az viszont kétségtelen, hogy ha nem lesznek gondok a fejében, akkor az egyik legjobb vkp válhat belőle rövid időn belül, sőt. Nálatok egyértelműen telitalálat lenne, nem szeretném, hogy odamenjen, de idővel úgyis valamelyik gigaklubban fog kikötni.daffy írta:akkor itt térjünk vissza az eredeti felvetésre. khediránál mennyivel jobb?nincs miről beszélni azt hiszem
akkor itt térjünk vissza az eredeti felvetésre. khediránál mennyivel jobb?Stalkyard írta: Remek játékos, benne van a fejlődés lehetősége, de jelenleg még nem látom akkora hűdenagy klasszisnak, mint sokan.
Az, hogy hasznosabb, megint csak relatív. A Barca számára nyilvánvalóan hasznosabb Busi, ő ebbe a játékrendszerbe passzol, ezt senki sem tudná jobban csinálni jelenleg nála, viszont a Juve és Vidal esetében is ugyanez fennáll. Én kedvelem a Chileit, de nem tartom én se akkora eresztésnek, mint sokan, sokszor hajlamos eltűnni, vannak kifejezetten gyenge meccsei, és úgy összességében elég hullámzónak látom a teljesítményét. Ráadásul elég heves vérmérsékletű, könnyen elborul az agya.Taibi írta: Összességében szerintem Busquets hasznosabb játékos, mint Vidal,
ezért remélem h még sokáig jo5é lesz az edzőTaibi írta: Összességében szerintem Busquets hasznosabb játékos, mint Vidal, ennek ellenére a Realnak jó vétel volna, mert Khediránál biztos jobb megoldás.