Zlatan Ibrahimovic
-
- Az Év fórumozója 2013
Kampó edzésen lazul:
http://www.youtube.com/watch?v=qBskk3nzikE
http://www.youtube.com/watch?v=qBskk3nzikE
-
- Llegenda del Barça
Igen, sajnos igazat kell adnom neked.sjd írta: Bocsáss meg, de akkor sztem naiv vagy. A könyv is egy termék, amit el kell adni, és ez nem csak a szerző érdeke, hanem a kiadóé is. Nézd meg, egy önéletrajzi filmet hány helyen színeznek ki (imdb-n fel van sorolva az összes ilyen), ugyanígy van a könyvvel is.
De attól még sztem a saját életével is eltudja adni azt. Mert a Pep vonal valós vt és azzal reklámozta.
Örülnék (örültem volna?) ha egy életrajzi könyvben igazságok lennének és nem csak a pénz motiválná az embereket.
- miihii
- KHAL
Mondjuk ezt most leszűkíted a Pepes témára, de én nem kifejezett részletekről beszéltem, hanem magáról Zlatanról. Igen, bevallottan rühellem, így megvan bennem egy ilyen előítélet vele szemben, de tett érte bőven. Ugyanis ő már a könyve előtt is létező személy volt és bőven megvoltak az ügyesbajos dolgai, tettei, megnyilvánulásai.recrea írta:Én nem veszem készpénznek, amit ír, de hidd el nekem, h közelebb kerülsz ahhoz, h megértsd a Guardiolával való viszonyát, ha elolvasod a könyvét, anélkül, h igazságot tennél kettejük között. Más kérdés, h én egyértelműen hiszem, h az egész hercehurca elsősorban Pep hibája volt, aztán Zlatan, végül a vezetőség. A sorrend a mértékre is utal. Guardioláról is tudnék írni olyan véleményt (és nem a könyv hatására), előbb-utóbb fogok is, h az itt sok emberben nemtetszést váltana ki.miihii írta:Személyisége: nagyképű, egoista, pökhendi stílussal, aki hajlamos minden(ki)be belerúgni, aki/ami nem tetszik neki, mindezt megspékelve nyilvánvaló túlzásokkal, ferdítésekkel.
Nagyjából...
Persze nem teljes kép, ezek csak a negatívumok, amik arra indíttatnak, h kevésbé adjak a szavára és ne fogadjam el feltétel nélkül azokat, amiket mond illetve leír.
Pont azért hozom fel csipkelődős példaként a szentírást, mert olyan szinten a nagy igazságnak van feltüntetve, mint a nagykönyvben leírtakat. És igen, elméletileg ugyanolyan leírt, ezek szerint megtörtént dolgokat tartalmaz a jelek szerint, így mégis jó példának érzem.
És sztem meg pont ellenkezőleg van. Mióta kijött a könyve, sokat minden szavát készpénznek veszik. Nem véletlenül gondolom ezt, látva h a legtöbb ilyen utalás úgy kezdődik, h "sokan el vannak tévedve" meg "az nem is úgy van" , stb... , "mert leírta a könyvében...". Tehát megkérdőjelezhetetlen, mert leírta...
És ugyan megjelentek róla olyan dolgok, amikről később kiderült, h nem is tőle származnak, ugyanakkor éppen az a lényeg, h simán hihetőek voltak, mert belőle simán kinézhetőek az ilyen megnyilvánulások.
Nekem is ez jön le a pályáról, csakhogy ezekből a tulajdonságokból nem következnek ezek: hazug, kétszínű, kamuzós, sőt...neked előítéleted van, én megtanultam, h az előítélet elvakítja az embert, ezáltal később ismer fel dolgokat.
Mi neked a fontosabb? Ha valaki kimondja amit gondol és ahogy gondolja, a véleményéhez igazított stílusban (ez igen ritka emberi tulajdonság), vagy kétszínűen, szendén, nem észrevéve a dolgot elhallgatja, nem a lényegről beszél?
Ami meg leírt, az még mindig nem feltétlenül történt meg. Legyen az bármilyen írott anyag.
Ezek a "megint erről vitatkoztok, de minek" hozzászólások meg értelmetlenebbek, mint maga a vita tárgya, mert ilyen alapon pár topikot megszüntethetnénk.
Paraszt dolgokat művel időnként a pályán, az egoizmusa, nagyképűsége süt róla, amiket alá is támasztott nem egyszer különböző megnyilvánulásaiban, amikre nem jött cáfolat, illetve olyan felületen tette, ami biztosítja, h tőle ered.
És nem használtam egyszer sem a hazug, stb jelzőt, mindössze azt mondom, h nem veszem készpénznek, h amit mond, az abban a formában a nagy igazság. Előfordulnak ferdítések, túlzások, amik minimum megkérdőjelezik a dolgait. Hogy csak így egy példát mondjak: A BARCA egy középszerű csapat.
Ugye h mekkora baromság ez. Ha leírja a könyvébe és kifejti akármilyen formában is, akkor igaz lesz? Sztem nem.
Én ilyesmikre gondolok. És ezzel szemben van a leírt rész, h neki semmi baja a klubbal, csak Peppel.
De akkor még egy:
Khm... kevesen tisztelik úgy a társaikat, h alkalmanként hátba vagy fejbe rugdossa őket...Mezner2 írta:-" Tisztelem a futballt, a csapatom, a csapattársaimat és az ellenfeleimet, és ez mindig így is lesz" .
Tehát én ilyen jellegű dolgokra gondolok és ezek kérdőjelezik meg nálam azt, h feltétlen hitelt érdemlően ír.
Egy kicsit itt megszépítem, h jobb színben tűnjek fel, ott meg egy kicsit felturbózom, h én legyek a vagány gyerek...
Szóval na, én fenntartásokkal kezelem minden szavát, de ebben benne van, h utálom a csókát és a stílusát és ezen a könyve sem tudna változtatni. (Mint ahogy pl ha Jo5é is kiadna egyet, amiben szépen 300 oldalon kifejti, h ő márpedig mennyire nem is utál minket és tök szépen hangzik, attól még nem érdemelne hitelt nálam... Lehet, h rossz a példa, de a lényeg lejön belőle

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- "Csak pozitív dolgokat tudok Cristianóról és Messiről mondani. Soha nem adtam negatív hangvételű vagy becsmérlő interjút róluk, akiket teljes mértékben tisztelek. Dühös vagyok, és idegesítenek az ilyen dolgok. Tisztelem a futballt, a csapatom, a csapattársaimat és az ellenfeleimet, és ez mindig így is lesz" - nyilatkozta Ibrahimovic.
Bocsáss meg, de akkor sztem naiv vagy. A könyv is egy termék, amit el kell adni, és ez nem csak a szerző érdeke, hanem a kiadóé is. Nézd meg, egy önéletrajzi filmet hány helyen színeznek ki (imdb-n fel van sorolva az összes ilyen), ugyanígy van a könyvvel is.bence-barca írta: Aztán lehet csak én vagyok ilyen jóhiszemű, de szerintem a legalapvetőbb elvárás egy önéletrajzi könyvnél, h őszinte legyen.
-
- Llegenda del Barça
Persze, ezt az okot én is megtaláltam, de akkor is ugyanúgy azzal az érvvel szálltam szembe, h egy önéletrajzi könyvel csak megtiszteli annyira a rajongóit, hogy nem hazugságokat ír bele.sjd írta:Mondjuk hogy megvegyék a könyvétbence-barca írta:Persze lehet mondani, h ettől még kitalált meg hozzátett dolgokat, de miért csinálná?
Kíváncsi vagyok innen hányan olvasták volna el, ha nem azzal hirdették volna már hónapokkal előre, hogy jól kitálal Pepről meg a Barcáról...
Aztán lehet csak én vagyok ilyen jóhiszemű, de szerintem a legalapvetőbb elvárás egy önéletrajzi könyvnél, h őszinte legyen.
Az életének voltak olyan részei szerintem, amivel el lehet adni a könyvet, mint például a Pepes rész, ezért is hirdették azzal.
De valószínű sose tudjuk meg mennyi az igazság benne, én nem olvastam, de szeretném azt hinni, h azért tiszteli annyira az olvasókat, h őszinte.
Mondjuk hogy megvegyék a könyvétbence-barca írta:Persze lehet mondani, h ettől még kitalált meg hozzátett dolgokat, de miért csinálná?
Kíváncsi vagyok innen hányan olvasták volna el, ha nem azzal hirdették volna már hónapokkal előre, hogy jól kitálal Pepről meg a Barcáról...
-
- Llegenda del Barça
Azért ha már írt egy életrajzi könyvet, az a legkevesebb, h ő teljesen őszintén írja le (nyilván saját szempontjából) és nem másítja meg vagy találja ki az eseteket.
Egy önéletrajzi könyvnek semmi értelme nincs, ha nem igaz. Persze lehet mondani, h ettől még kitalált meg hozzátett dolgokat, de miért csinálná? Akkor nem is volt értelme az egésznek.
Szóval azt mondom, amíg a könyvben olvasol (amit saját maga írt) sokkal jobban elhinni a dolgokat, mintha cask a sajtó írná.
Egy önéletrajzi könyvnek semmi értelme nincs, ha nem igaz. Persze lehet mondani, h ettől még kitalált meg hozzátett dolgokat, de miért csinálná? Akkor nem is volt értelme az egésznek.
Szóval azt mondom, amíg a könyvben olvasol (amit saját maga írt) sokkal jobban elhinni a dolgokat, mintha cask a sajtó írná.
Én nem veszem készpénznek, amit ír, de hidd el nekem, h közelebb kerülsz ahhoz, h megértsd a Guardiolával való viszonyát, ha elolvasod a könyvét, anélkül, h igazságot tennél kettejük között. Más kérdés, h én egyértelműen hiszem, h az egész hercehurca elsősorban Pep hibája volt, aztán Zlatan, végül a vezetőség. A sorrend a mértékre is utal. Guardioláról is tudnék írni olyan véleményt (és nem a könyv hatására), előbb-utóbb fogok is, h az itt sok emberben nemtetszést váltana ki.miihii írta:Személyisége: nagyképű, egoista, pökhendi stílussal, aki hajlamos minden(ki)be belerúgni, aki/ami nem tetszik neki, mindezt megspékelve nyilvánvaló túlzásokkal, ferdítésekkel.
Nagyjából...
Persze nem teljes kép, ezek csak a negatívumok, amik arra indíttatnak, h kevésbé adjak a szavára és ne fogadjam el feltétel nélkül azokat, amiket mond illetve leír.
Pont azért hozom fel csipkelődős példaként a szentírást, mert olyan szinten a nagy igazságnak van feltüntetve, mint a nagykönyvben leírtakat. És igen, elméletileg ugyanolyan leírt, ezek szerint megtörtént dolgokat tartalmaz a jelek szerint, így mégis jó példának érzem.
És sztem meg pont ellenkezőleg van. Mióta kijött a könyve, sokat minden szavát készpénznek veszik. Nem véletlenül gondolom ezt, látva h a legtöbb ilyen utalás úgy kezdődik, h "sokan el vannak tévedve" meg "az nem is úgy van" , stb... , "mert leírta a könyvében...". Tehát megkérdőjelezhetetlen, mert leírta...
És ugyan megjelentek róla olyan dolgok, amikről később kiderült, h nem is tőle származnak, ugyanakkor éppen az a lényeg, h simán hihetőek voltak, mert belőle simán kinézhetőek az ilyen megnyilvánulások.
Nekem is ez jön le a pályáról, csakhogy ezekből a tulajdonságokból nem következnek ezek: hazug, kétszínű, kamuzós, sőt...neked előítéleted van, én megtanultam, h az előítélet elvakítja az embert, ezáltal később ismer fel dolgokat.
Mi neked a fontosabb? Ha valaki kimondja amit gondol és ahogy gondolja, a véleményéhez igazított stílusban (ez igen ritka emberi tulajdonság), vagy kétszínűen, szendén, nem észrevéve a dolgot elhallgatja, nem a lényegről beszél?
Ami meg leírt, az még mindig nem feltétlenül történt meg. Legyen az bármilyen írott anyag.
Ezek a "megint erről vitatkoztok, de minek" hozzászólások meg értelmetlenebbek, mint maga a vita tárgya, mert ilyen alapon pár topikot megszüntethetnénk.
-
- aka Game90
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi SándorSanama írta:A lényeg, hogy megint elindult a flame vele kapcsolatban, egy olyan nyilatkozat miatt, amit nem is mondott
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Egyébként korábban nyilatkozta ha jól emlékszem, hogy 33-34 éves korában fog visszavonulni. Jelenleg 31 éves és szerintem még a következő idényt is Párizsban tölti. Viszont bármibe le merem fogadni, hogy a PL-ben fog kikötni előbb vagy utóbb és nem lennék meglepve, ha a City-t vagy a Chelsea-t választaná.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Capitá del Barça
Még a shitty sincs megérve a BL-re.Ennek a csapatnak is kell 2-3 év hogy eljussanak a negyed döntő közelébe.Kár hogy addigra Ibra nem lesz ott.Ha követi a sormintát akkor valszeg' a Marseillebe vagy a Lyonba megy.
Fene, épp le akartalak ugatni.StickyFingaz írta:A videó alatt befigyel a "The Balkan temperament" komment.
Viccből írhatta vagy szimplán ilyen hülye?
Edit:Most esett le...

Vicces jelenet, egyébként kíváncsi vagyok meddig pötyögnek majd a BL-ben.
-
- Capitá del Barça
A videó alatt befigyel a "The Balkan temperament" komment.

Viccből írhatta vagy szimplán ilyen hülye?
Edit:Most esett le...
Abszolút megéri elolvasni.House írta:Na igy mar minden stimmel.recrea írta:Tartalomjegyzék -> Barca Háttér - Múlt és JövőEgyebkent a konyvere kiterve: nem tudom mennyire van koze, esetleg a sajtobol lett osszevalogatva, meg velemenyeket irnak rola, vagy maga irja le a torteneteit? Emellett, megeri-e elolvasni? Erettsegi es barca meccsek mellet megfer-e?
Na es egy kimondottan fontos dolog, hogy akik nem hordozzak szivukon azoknak is megfelelo olvasmany volt?
Elbeszélés formában megírt önéletrajz és vallomások tömkelege,csak ő beszél benne,mindenről részletesen,érdekes és jó könyv.
Elmondja benne azt is,hogy az volt az álma,hogy nálunk játsszon,de a sok egyforma között számára nem volt hely,ennek ellenére tiszteli és csodálja Ini-t Xavi-t Messi-t és a többieket,azért amilyenek,és amiket elértek,egyszerűen ő nem illik ilyen közegbe.
Pepről keményen ír,de ha csak a tizede igaz annak amit leír róla már akkor is változott vmilyen szinten a véleményem Guardioláról!
- miihii
- KHAL
Okérendben, nyugodtanrecrea írta: Miihii, még neked is válaszolok.Szeretek róla beszélni, na!

Én annyira nem, de ennek ellenére sokszor szoktam belemenni Zlatanos trécselésbe

-
- Entrenador del Barça
Na igy mar minden stimmel.recrea írta:Tartalomjegyzék -> Barca Háttér - Múlt és Jövő

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

Tartalomjegyzék -> Barca Háttér - Múlt és JövőHouse írta:Nezegettem a temak kozott, kivancsi voltam mi zajlik le mas culek fejeben. De ez a tema valahogy erdekes erzessel toltott el. Nem azzal kapcsolatban kivanok szolni, hogy mit gondolok zlatanrol. Jo focista, (kivulrol megitelve) borzalmas ember.
DE! Ibrahimovic, mint Barca sztar? Megerdemli ezt a titulust? Mert szerintem nagyon nem. Egy evet kibirt nalunk, kozben fel akarta forgatni a csapatot, egyszeruen nem volt idevalo. Es megis itt van ezen a teman belul. Na mindegy, csak gondoltam megosztom a velemenyem.
Peace!
Miihii, még neked is válaszolok.

-
- Entrenador del Barça
Nezegettem a temak kozott, kivancsi voltam mi zajlik le mas culek fejeben. De ez a tema valahogy erdekes erzessel toltott el. Nem azzal kapcsolatban kivanok szolni, hogy mit gondolok zlatanrol. Jo focista, (kivulrol megitelve) borzalmas ember.
DE! Ibrahimovic, mint Barca sztar? Megerdemli ezt a titulust? Mert szerintem nagyon nem. Egy evet kibirt nalunk, kozben fel akarta forgatni a csapatot, egyszeruen nem volt idevalo. Es megis itt van ezen a teman belul. Na mindegy, csak gondoltam megosztom a velemenyem.
Peace!
Peace!
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

A lényeg, hogy megint elindult a flame vele kapcsolatban, egy olyan nyilatkozat miatt, amit nem is mondott 

- miihii
- KHAL
Személyisége: nagyképű, egoista, pökhendi stílussal, aki hajlamos minden(ki)be belerúgni, aki/ami nem tetszik neki, mindezt megspékelve nyilvánvaló túlzásokkal, ferdítésekkel.recrea írta:
Nem hinném, h ismered az ő személyiségét. Egyébként mióta kijött a könyv, az emberek minden szavát hazugságnak veszik. A szentírást - mint leírt dolgot, ami biztosan megtörtént - ez esetben felhozni nem hinném, h jó példa.
Nem kötözködni akarok Veled, és Ibrát sem kenyerem védeni, csak úgy mondasz a dologról véleményt, h látszólag nem is olvastad. Sokan meg azt gondolják, ha leírunk valamit a könyvéből, akkor azt készpénznek vesszük. abban meg mindenki biztos lehet, h nem Ibrán múlt az ő maradása a klubnál.
Nagyjából...
Azért nem olyan bonyolult: magasztalja Messiék tudását, elismeri őket, csodálja, h ilyen szerények tudtak maradni, de furcsállja és nem tetszik neki a rendszer, ami a klubnál van. Nálam ez nem ugyanaz.miihii írta:Nem akarom nagyon ragozni, le lettek futva a körök rengetegszer, de egy apró részlet csak:
még a könyv kampányában jelent meg néhány dolog róla, belőle, a BARCÁval kapcsolatban. Mint pölö az, h mennyire idegesítette az a "kisiskolás mentalitás", ami itt uralkodik. Pep a tanárbácsi, Iniék meg az eminens tanulók. Ebbe kellett volna becsatlakoznia neki is, de már a gondolata is elborzasztotta. Namármost, akkor most idegesítette és zavarta ez az eminens, szerény viselkedés, vagy csodálta? Nem mindegy és végképp nem ugyanaz a kettőMárpedig ezek szerint mindkettő igaz elmondása szerint
![]()
De tényleg tökmindegy... Csak én még mindig fogom a fejem, h mióta kijött az a könyv, tényleg mintha a szentírásból idézgetnének az emberek. Én meg továbbra is fenntartásokkal kezelem a szavait, ismerve a karvalyorrú csodás személyiségét...
Nem hinném, h ismered az ő személyiségét. Egyébként mióta kijött a könyv, az emberek minden szavát hazugságnak veszik. A szentírást - mint leírt dolgot, ami biztosan megtörtént - ez esetben felhozni nem hinném, h jó példa.
Nem kötözködni akarok Veled, és Ibrát sem kenyerem védeni, csak úgy mondasz a dologról véleményt, h látszólag nem is olvastad. Sokan meg azt gondolják, ha leírunk valamit a könyvéből, akkor azt készpénznek vesszük. abban meg mindenki biztos lehet, h nem Ibrán múlt az ő maradása a klubnál.
- miihii
- KHAL
Nem tudom, tőle kérdezdMezner2 írta:Az oké,hogy bizonyos tényeket ferdít mondjuk az átigazolásával kapcsolatban,de a saját véleményét mi értelme lenne elferdíteni,ráadásul pozitív irányba???miihii írta:
Hja, ha a Szentírásban ez van...Ha negatív irányba teszi még csak-csak mert növeli az eladás számot 1-1 plusz szaftos sztori....

Nem akarom nagyon ragozni, le lettek futva a körök rengetegszer, de egy apró részlet csak:
még a könyv kampányában jelent meg néhány dolog róla, belőle, a BARCÁval kapcsolatban. Mint pölö az, h mennyire idegesítette az a "kisiskolás mentalitás", ami itt uralkodik. Pep a tanárbácsi, Iniék meg az eminens tanulók. Ebbe kellett volna becsatlakoznia neki is, de már a gondolata is elborzasztotta. Namármost, akkor most idegesítette és zavarta ez az eminens, szerény viselkedés, vagy csodálta? Nem mindegy és végképp nem ugyanaz a kettő

De tényleg tökmindegy... Csak én még mindig fogom a fejem, h mióta kijött az a könyv, tényleg mintha a szentírásból idézgetnének az emberek. Én meg továbbra is fenntartásokkal kezelem a szavait, ismerve a karvalyorrú csodás személyiségét...
Az oké,hogy bizonyos tényeket ferdít mondjuk az átigazolásával kapcsolatban,de a saját véleményét mi értelme lenne elferdíteni,ráadásul pozitív irányba???miihii írta:Mezner2 írta:a könyvében is leírja.
Hja, ha a Szentírásban ez van...