imádom, hogy ahogy szóba kerül a pali, és tényleg nem írunk semmi különöset (mint jelen esetben) akkor is jönnek sorban a fórumozók, mintha csak erre vártak volna.

rúgott megint egy szép gólt, illetve játszott egy jó meccset a b csapat, erről volt szó.
belinkelték, hogy valdes az ügynöke az övé is, szóval nehogy ebből gáz legyen, odaírtam, hogy csalódott lennék, ha kénytelen lenne úgy elmenni, hogy meg sem kapta a lehetőséget az A csapatnál, mint a többiek.
erre idejövök, és ez fogad.
egyrészt nem értem,hogy deu seggét miért nyalja mindenki.
senki nem nyalja, csak nagyon sokat látunk benne, joggal.
mondj nála a mostani mezőnyből 3 tehetségesebb 19 év alatti támadót, vagy aki eddig többet mutatott.
nem könnyű.
Ráér még játszani a srác. 17 éves kis taknyos, Villa és Sanchez is alig kap lehetőséget, mert sokan vannak a támadószekcióban, majd pont Deulofeut kellene játszatni...
egyrészt nem 17 éves már, másrészt pedig villa és sanchez azért nem kap lehetőséget, mert nem élnek vele, és meg sem közelítik az utóbbi időkben azt a minőséget, amit elvárnak tőlük, főleg az áruk függvényében.
eljön az ő ideje is majd, 3-4 év múlva.
ja, még dekkoljon 3-4 évet a másodosztályban úgy, hogy az egész bajnokság egyik, ha nem a legtehetségesebb játékosa, és ennyi idősen a hátán viszi a b csapatot.
1-2 év, és a nagy csapatnál a helye, vagy jogosan leléphetne.
mert ez a folyamatos siránkozás érte már komikus.
most speciel senki sem siránkozott, csak leírtam, hogy nagyon csalódott lennék, ha úgy menne el, hogy nem kapott lehetőséget az A-nál.
Majd ha 2-3év múlva nem fog eltűnni mint társai, akkor beszélhetünk arról, hogy állandó tagja legyen-e az 1. csapatnak, vagy sem. Addig viszont teljesen felesleges.
ez igaz, de ha tello, cuenca, jonathan dos santos esetében beszélhetünk arról, hogy jó e az A csapatba, vagy megérdemli e, hogy ott van, akkor nála is.
Nyilván az utolsó 10 tét nélküli bajnokin ( ) alap kezdő lesz Deulofeu is
nem hiszem, max 1-2 meccsen fel lesz hozva, de biztos, hogy rekordokra fogunk hajtani, meg titonál a tello-cuenca fogat fog játszani, ha tétnélküli téma van.