La Masia - Barça fiatalok
A technikás "cselgépek" ellen sosem értettem azt érvként, h majd itt eltörik a lábát. Kérdezem, pl. a spanyol első osztályban ki-mikor látott utoljára lábtörést, amit szabálytalanság előzött meg? Vagy ez csak költői túlzás, és azt akarja jelenteni, h gyorsan megállítják az illetőt?! Szerintem a spanyol másodosztályban is van pár sokat látott játékos, aki ezt ugyanúgy megteheti, mégsem történik meg.
Láthatjuk azt, h ezer játékos közül egy-kettőből válik első osztályú focista és szerintem millióból egy-egy Messi, Iniesta. Ez csak hasra ütés (lehet közel sem vagyok a valósághoz), de arra kíváncsi lennék, h egy Barcában mennyi játékost, gyereket foglalkoztatnak évről-évre?! Plusz mennyit nézhetnek meg, figyelhetnek?!
Nagyon vékony vonalon mozog, h kiből lesz elismert focista, sztár. Nekem mondjuk a világsztár fogalma széles intervallumban mozog, aki egy spanyol élcsapatban hosszútávon képes jó teljesítményre, nálam igenis klasszis. (példának okáért: Pedro, Busi, Alexis, Song és egyéb, mások által lenézett játékosaink)
Még egy dolog: elég sok Real nevelés teljesít jól a ligában, csak Madridban nem kellettek, különböző okból kifolyólag.
Láthatjuk azt, h ezer játékos közül egy-kettőből válik első osztályú focista és szerintem millióból egy-egy Messi, Iniesta. Ez csak hasra ütés (lehet közel sem vagyok a valósághoz), de arra kíváncsi lennék, h egy Barcában mennyi játékost, gyereket foglalkoztatnak évről-évre?! Plusz mennyit nézhetnek meg, figyelhetnek?!
Nagyon vékony vonalon mozog, h kiből lesz elismert focista, sztár. Nekem mondjuk a világsztár fogalma széles intervallumban mozog, aki egy spanyol élcsapatban hosszútávon képes jó teljesítményre, nálam igenis klasszis. (példának okáért: Pedro, Busi, Alexis, Song és egyéb, mások által lenézett játékosaink)
Még egy dolog: elég sok Real nevelés teljesít jól a ligában, csak Madridban nem kellettek, különböző okból kifolyólag.
- shutterisland
- Director del Fútbol
hogy jön ide egy el clasicó ? teljesen mást jelent az, hogy játszhatna kicsit többet is a nagyoknál, meg az, hogy a real ellen játszon.pepével szemben aztán ugrálhat a labda körül.
nem butaság, hanemebbe gondolj bele és rájössz,hogy mekkora butaság.
ez a butaság.air sanyit miért nem a real vette meg? azért,mert a magyar liga 0.
semmit nem jelent az, hogy a real madridnál (ahol az utóbbi időben fényévente jön fel a castillából a keretbe ember) mi a rendszer.a real tarcsi játékosai jól muzsikáltak a ligában,feljöttek és elhullottak.
mondhatsz te 20 millió példát is azokról, akik nem válnak be magasabb szinten, az akkor sem lesz érvényes minden szituációra.tudsz mondani 3 példát,én tudok 10milliót. melyik érv erősebb?
mivel az én "3 példám" pont az tükrözi, hogy akár a 3. osztályból is jöhet úgy játékos a felnőtt csapathoz, hogy a teljesítménye nem esik vissza az osztálykülönbségek ellenére sem.
épp ezért felesleges temetni gd-t.
majd ha megkapja azt a sok lehetőséget, és flop lesz, nem tud szintet lépni...majd akkor

nem a beilleszkedés a kérdés,hanem az ellenfelek erőssége. pepével szemben aztán ugrálhat a labda körül. ezért is írtam,hogy neymar helyzete ilyen. egy gyenge ligában királykodik,mégis mindenki azt mondja,majd ha erópában bizonyít. és nem a játékrendszer miatt fújják ezt,hanem az ellenfelek miatt. itt is ez a helyzet. szépen végigfutott a labdával,de a mai foci olyan,hogy kettétörik a lábát az első osztályban a 2. embernél.Mezner2 írta: Most szerintem te mondtál butaságot.
Hogy miért ??? Mert nálunk van egy kialakult rendszer,9éves koruk óta,amikor is kezdik a La Massía képzést ugyanazt tanulják mint a felnőtt csapat,nézzd meg,akármelyik fiatal megy fel a nagyokhoz sosem mozog idegen testként a gépezetben!
Van ilyen bárhol máshol??? egyet mondj...
Sokkal könnyebb beilleszkedni a Barca B-ből a nagycsapatba,mint akármelyik másik csapat tarcsijából felkerülve a felnőttekhez,ezért is válnak be nálunk sokkal jobb arányban a fiatalok,mint máshol!
nekem nem az szúrja a szemem,hogy itt sokat várnak tőle,mert elég idős vagyok ahhoz,hogy lássam,ez felesleges. üdítő kivétel lenne,ha beválna. ezért sem várok semmit a castillás jesé-től,mert sokkal nagyobb az esély arra,hogy a getaféban lesz kispados,mint a realban kezdő. ez simán statisztika és az a tény,hogy nem nagyon lehet bohóckodni a labda körül a jelen focijában. márpedig jesé is sokat épít erre és deu mellett az egyik legjobb játékosként tartják számom a b ligában
- shutterisland
- Director del Fútbol
ez lenne a legjobb döntés, ha egy erős spanyol középcsapathoz menne, ahol sokat játszana, vagy oda, ahol alapkezdő lehet.Egy ilyen szezon után, ha ide nem fér be, egy első osztályú csapathoz meg kell próbálni kölcsönadni, hogy magasabb szinten is tudjon bizonyítani.
rengeteget fejlődne, szokná a témát.
de attól félek, hogy a kölcsön nálunk szinte egyenlő azzal, hogy valaki távozik.
Most szerintem te mondtál butaságot.daffy írta:ebbe gondolj bele és rájössz,hogy mekkora butaság. neymar ügy rémlik? de úgy általánosságban,air sanyit miért nem a real vette meg? azért,mert a magyar liga 0.shutterisland írta: de az semmit nem jelent, hogy osztálykülönbség van az első és másodosztály között.
a real tarcsi játékosai jól muzsikáltak a ligában,feljöttek és elhullottak.
tudsz mondani 3 példát,én tudok 10milliót. melyik érv erősebb?
Hogy miért ??? Mert nálunk van egy kialakult rendszer,9éves koruk óta,amikor is kezdik a La Massía képzést ugyanazt tanulják mint a felnőtt csapat,nézzd meg,akármelyik fiatal megy fel a nagyokhoz sosem mozog idegen testként a gépezetben!
Van ilyen bárhol máshol??? egyet mondj...
Sokkal könnyebb beilleszkedni a Barca B-ből a nagycsapatba,mint akármelyik másik csapat tarcsijából felkerülve a felnőttekhez,ezért is válnak be nálunk sokkal jobb arányban a fiatalok,mint máshol!
ebbe gondolj bele és rájössz,hogy mekkora butaság. neymar ügy rémlik? de úgy általánosságban,air sanyit miért nem a real vette meg? azért,mert a magyar liga 0.shutterisland írta: de az semmit nem jelent, hogy osztálykülönbség van az első és másodosztály között.
a real tarcsi játékosai jól muzsikáltak a ligában,feljöttek és elhullottak.
tudsz mondani 3 példát,én tudok 10milliót. melyik érv erősebb?
egyelőre de,mert a másodosztály nem szint. thiagora nem kell legyinteni,mert már mutatott az "a"-ban is ezt-azt. a helyén kell kezelni a srácot és az nem az,hogy "miért nincs a felnőtt keretben". azért,mert kevés oda. én csak azt furcsállottam,hogy azért,mert bejött 1-2 fiatal srác,miért hiszi el az ember,hogy a többi is beválik? tudom,mert fiatalok és tapasztalatlanok. de annyit már láthattak,hogy titonak és pepnek van igaza és nem az itteni követelőzőknek. egy kivételes korban kezdtek el(gondolom...) szurkolni a barcának,de ez nem volt és nem is lesz mindig ígyAzért a realitásérzékünk is nyugodtan megmaradhat, 19 évesen a spanyol másodosztály egyik legjobb játékosa, ez egyáltalán nem az a szint, amire legyinteni kell.
Azért a realitásérzékünk is nyugodtan megmaradhat, 19 évesen a spanyol másodosztály egyik legjobb játékosa, ez egyáltalán nem az a szint, amire legyinteni kell. A védekezés dolog megint csak vicces téma, Maradon 86-ban lőtt gólja is mekkora vérciki már a kemény angolok között egy vb-döntőben, bezzeg az ilyet itthon a megyeháromban úgy fel rúgja az első szembenálló, hogy nyekken. Ugye.daffy írta:ha nem haragszol,ebben a témában nem veszlek komolyan,mert te vagy az első számú fan és ez eléggé elvakít.
a csóri játszik egy színvonaltalan ligában,ha a brazil bohóc liga,akkor ez is minimum az. a gólját láttam,hát,a téren az ilyen védekezésér megverjük a csapattársainkat... akkora tehetségnek van kikiáltva,mégis az edző mondja róla,hogy nagyon sokat kell még tanulnia és úgy tűnik,hogy csapatjátékot kell tanulnia. ez húzós,mert ahhoz nagyon idős már. a mély vízbe lesz dobva,mert hihetetlen éles a váltás a két liga és a két csapat között,így majd kiderül,hogy mit tud. én bármekkora összeggel fogadnék rá,hogy nem lesz a nagy barca húzóembere és a játékosok nagy részében ez be is jönne. vannak intő jelek. a tehetsége persze adott,de egy olyan ligába követelni,ahol thiago sem kezdő,aki jóval idősebb,többet látott és nem kevésbé tehetséges,hát... meggondolatlanságra ad okot és ezt bizonyítja a szakma véleménye is. kiszúrtátok magatoknak,mert belül hiányzik a dinho-i varázslat a passzolgatós rendszerből,ez természetes. ahogy thiagot is. csak míg utóbbi tett le értékelhetőt az asztalra,addig a taknyos még nem. tito biztos jobban tudja és többet is látja. türelem,de ne messiást várjatok
Mondom ezt úgy, hogy én sem látom benne a következő nagy ikont, de remélem tévedek. A vezetőség hosszabbítani akar, ő pedig maradni. Egy ilyen szezon után, ha ide nem fér be, egy első osztályú csapathoz meg kell próbálni kölcsönadni, hogy magasabb szinten is tudjon bizonyítani. Ha a Betis nem zuhan össze, és meglesz az európai indulás, oda esetleg mehetne, Pepe Mel támadófocit játszik, letámadnak az ellenfél térfelén, hasonló stílusban tudna játszani.
- shutterisland
- Director del Fútbol
majd az idő igazol valakit.
vagy minket, vagy titeket.
de az semmit nem jelent, hogy osztálykülönbség van az első és másodosztály között.
jó példa erre tello, aki az első osztályban sokkal jobb gól és gólpassz statot mutathat fel (főleg játékpercek alapján) mint a b csapatnál.
de említhetnék cuencát is, aki a harmadosztályú(!) sabadell csapatából (ahol egy szezon alatt 4 gólt rúgott) lett felhozva a barca nagy csapatához, és teljesített úgy, hogy elismerést váltott ki, és elég sokan megkedvelték.
nyilván rangosabb a liga, de ez kiegyenlítődhet, ha xavi, messi, iniesta, fabregas szintű csapattársaid vannak.
persze ők idősebbek 3 évvel, nyilván "készebb" játékosok, még ha 1-1-ben skillek na meg persze potenciál alapján egyiket sem tartom jobbnak gerardnál.
a lényeg az, hogy ha nekik nem lett rosszabb (sőt, számok alapján jobb) a teljesítményük egy, illetve két osztályt ugorva, akkor ne törjünk pálcát deulofeu felett addig (mármint, hogy megbukna), amíg nem játszik ő is a nagyoknál.
vagy minket, vagy titeket.
de az semmit nem jelent, hogy osztálykülönbség van az első és másodosztály között.
jó példa erre tello, aki az első osztályban sokkal jobb gól és gólpassz statot mutathat fel (főleg játékpercek alapján) mint a b csapatnál.
de említhetnék cuencát is, aki a harmadosztályú(!) sabadell csapatából (ahol egy szezon alatt 4 gólt rúgott) lett felhozva a barca nagy csapatához, és teljesített úgy, hogy elismerést váltott ki, és elég sokan megkedvelték.
nyilván rangosabb a liga, de ez kiegyenlítődhet, ha xavi, messi, iniesta, fabregas szintű csapattársaid vannak.
persze ők idősebbek 3 évvel, nyilván "készebb" játékosok, még ha 1-1-ben skillek na meg persze potenciál alapján egyiket sem tartom jobbnak gerardnál.
a lényeg az, hogy ha nekik nem lett rosszabb (sőt, számok alapján jobb) a teljesítményük egy, illetve két osztályt ugorva, akkor ne törjünk pálcát deulofeu felett addig (mármint, hogy megbukna), amíg nem játszik ő is a nagyoknál.
- noname
- Llegenda del Barça
Ha Deulofeu a földön jár, akkor sokra viheti. Fejlődik. Ez látható a statisztikáin is a B csapatból.
Ő egy olyan játékos, aki imád cselezni és ügyes is, de idő kell h a cseleit olyan szintre fejlessze h az első csapatban is tudja ezt a tehetségét kamatoztatni. Sokszor láttuk h amikor játszik, a cselei kevesebb, mint 50%-ban jönnek be. Ha van rajta 2-3 ember, már semmi esélye, ezért kell még fejlődjön. Ini és Messi(ide jönnek még Thiago, néha Xavi) nagyon gyakran áthámozzák magukat 2-3 ember közt.
Ha most jönne fel, akkor alig játszana, amikor meg pályára küldenék a túl erős ellenfelek miatt simán leszerelnék az esetek nagy többségében.
A másodosztályban viszont edződik. Jövőre sztem átlép abba az időszakba, amiben Thiago volt 2 éve(vagyis feljön rendszeresen).
A legjobb bizonyítéka annak h neki a másodosztály most nagy fejlődést jelent az a statisztikákban rejlik. Tavaly 34 meccsből összesen ötöt játszott végig és a 9 gól jó stat, de lehetne jobb. Párszor láttam és nagyon sok helyzetet egyszerűen elpocsékolt.
Idén már jobban áll: 12 gól és 3 gólpassz(tavaly egy gólpassza se volt).
Neki jelenleg ez a megfelelő szint. Ha rendszeresen felhoznák, akkor a nagyoknál keveset játszana, a kicsiknél úgyszintén. Ehhez hozzájön h elég nagy az egója, tehát ha rendszeresen játszana a nagyoknál, utána alighanem büdös lenne neki a munka a kicsiknél vagy követelné h még többet játsszon a nagyoknál.
A vezetőségünk az utóbbi években elég jól megítélte az ifiket:
Pedro beépítése tökéletes volt
Thiago: újabb iskolapélda, kb 2 szezon a B-ben, majd rendszeres feljárás az első csapathoz, utána csere az első csapatnál, idei szezon végére pedig már aktívan részt fog venni a rotációban.
Busquets: nála is jól meglátták h kész az első csapatra, pedig gyakorlatilag a Barca C-ből jött fel.
Hibák voltak, de nem feltétlen a vezetőség részéről. Montoya sérüléséről senki se tehetett, ahogy Fontaséról se. Barta pedig valszeg beválik. Montoya már bevált.
Szóval sztem bízzunk a vezetőségben.
Ő egy olyan játékos, aki imád cselezni és ügyes is, de idő kell h a cseleit olyan szintre fejlessze h az első csapatban is tudja ezt a tehetségét kamatoztatni. Sokszor láttuk h amikor játszik, a cselei kevesebb, mint 50%-ban jönnek be. Ha van rajta 2-3 ember, már semmi esélye, ezért kell még fejlődjön. Ini és Messi(ide jönnek még Thiago, néha Xavi) nagyon gyakran áthámozzák magukat 2-3 ember közt.
Ha most jönne fel, akkor alig játszana, amikor meg pályára küldenék a túl erős ellenfelek miatt simán leszerelnék az esetek nagy többségében.
A másodosztályban viszont edződik. Jövőre sztem átlép abba az időszakba, amiben Thiago volt 2 éve(vagyis feljön rendszeresen).
A legjobb bizonyítéka annak h neki a másodosztály most nagy fejlődést jelent az a statisztikákban rejlik. Tavaly 34 meccsből összesen ötöt játszott végig és a 9 gól jó stat, de lehetne jobb. Párszor láttam és nagyon sok helyzetet egyszerűen elpocsékolt.
Idén már jobban áll: 12 gól és 3 gólpassz(tavaly egy gólpassza se volt).
Neki jelenleg ez a megfelelő szint. Ha rendszeresen felhoznák, akkor a nagyoknál keveset játszana, a kicsiknél úgyszintén. Ehhez hozzájön h elég nagy az egója, tehát ha rendszeresen játszana a nagyoknál, utána alighanem büdös lenne neki a munka a kicsiknél vagy követelné h még többet játsszon a nagyoknál.
A vezetőségünk az utóbbi években elég jól megítélte az ifiket:
Pedro beépítése tökéletes volt
Thiago: újabb iskolapélda, kb 2 szezon a B-ben, majd rendszeres feljárás az első csapathoz, utána csere az első csapatnál, idei szezon végére pedig már aktívan részt fog venni a rotációban.
Busquets: nála is jól meglátták h kész az első csapatra, pedig gyakorlatilag a Barca C-ből jött fel.
Hibák voltak, de nem feltétlen a vezetőség részéről. Montoya sérüléséről senki se tehetett, ahogy Fontaséról se. Barta pedig valszeg beválik. Montoya már bevált.
Szóval sztem bízzunk a vezetőségben.

A Fifa egy szégyen
Ja, pl. valaki beírja h Deu-nak ugyanaz az ügynöke, mint Valdesnek, és erre ugranak egyből 3-an is, hogy nem kéne elvesztegetni a gyerek tehetségét, és itt az ideje, hogy bekerüljön az első csapatba....várjunk csak....shutterisland írta:imádom, hogy ahogy szóba kerül a pali, és tényleg nem írunk semmi különöset (mint jelen esetben) akkor is jönnek sorban a fórumozók, mintha csak erre vártak volna.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Daffy annyira jó hogy ezt így leírtad, kb ugyanez a véleményem a dologról.daffy írta:ha nem haragszol,ebben a témában nem veszlek komolyan,mert te vagy az első számú fan és ez eléggé elvakít.shutterisland írta:senki nem nyalja, csak nagyon sokat látunk benne, joggal.egyrészt nem értem,hogy deu seggét miért nyalja mindenki.
mondj nála a mostani mezőnyből 3 tehetségesebb 19 év alatti támadót, vagy aki eddig többet mutatott.
nem könnyű.
a csóri játszik egy színvonaltalan ligában,ha a brazil bohóc liga,akkor ez is minimum az. a gólját láttam,hát,a téren az ilyen védekezésér megverjük a csapattársainkat... akkora tehetségnek van kikiáltva,mégis az edző mondja róla,hogy nagyon sokat kell még tanulnia és úgy tűnik,hogy csapatjátékot kell tanulnia. ez húzós,mert ahhoz nagyon idős már. a mély vízbe lesz dobva,mert hihetetlen éles a váltás a két liga és a két csapat között,így majd kiderül,hogy mit tud. én bármekkora összeggel fogadnék rá,hogy nem lesz a nagy barca húzóembere és a játékosok nagy részében ez be is jönne. vannak intő jelek. a tehetsége persze adott,de egy olyan ligába követelni,ahol thiago sem kezdő,aki jóval idősebb,többet látott és nem kevésbé tehetséges,hát... meggondolatlanságra ad okot és ezt bizonyítja a szakma véleménye is. kiszúrtátok magatoknak,mert belül hiányzik a dinho-i varázslat a passzolgatós rendszerből,ez természetes. ahogy thiagot is. csak míg utóbbi tett le értékelhetőt az asztalra,addig a taknyos még nem. tito biztos jobban tudja és többet is látja. türelem,de ne messiást várjatok
Én is láttam a gyereket játszani, nagyon messze van még ő az A csapattól, s amúgy valóban sokan valamiféle Ronaldinho vágyban élnek, pedig azóta sok víz lefolyt a Dunán, s jóval erősebb a csapatjáték, állítom azt a csapatot a mostani "simán" megverné, s pont amiatt, hogy óramű pontosságú a játék, s ebben Gerardnak fejlődnie kell, méghozzá nem is kicsit.Szép gólokat lő, de sokszor az "önzősége" rámegy a csapatjátékra.
Thiago esetében szerencsére nem így van, pontos jó játékot hoz, néha flikkflakkozik, amitől páran "elalélnak", pedig nem erről szól a dolog, de szerencsére nem megy a csapatjáték kárára 1-2 csel nála.
Plusz a B osztály meg az A osztály között iramban is van különbség, nem lehet csak annyit mondani, hogy tegyük be pár "jelentéktelen" meccsre.Játszon a B csapatban, erősödjön, szerezzen rutint, majd jöhet az edzés az A-val esetlegesen 1-2 kupameccs, s így szép sorban a ranglétrán.

ha nem haragszol,ebben a témában nem veszlek komolyan,mert te vagy az első számú fan és ez eléggé elvakít.shutterisland írta:senki nem nyalja, csak nagyon sokat látunk benne, joggal.egyrészt nem értem,hogy deu seggét miért nyalja mindenki.
mondj nála a mostani mezőnyből 3 tehetségesebb 19 év alatti támadót, vagy aki eddig többet mutatott.
nem könnyű.
- shutterisland
- Director del Fútbol
imádom, hogy ahogy szóba kerül a pali, és tényleg nem írunk semmi különöset (mint jelen esetben) akkor is jönnek sorban a fórumozók, mintha csak erre vártak volna. 
rúgott megint egy szép gólt, illetve játszott egy jó meccset a b csapat, erről volt szó.
belinkelték, hogy valdes az ügynöke az övé is, szóval nehogy ebből gáz legyen, odaírtam, hogy csalódott lennék, ha kénytelen lenne úgy elmenni, hogy meg sem kapta a lehetőséget az A csapatnál, mint a többiek.
erre idejövök, és ez fogad.

nem könnyű.
1-2 év, és a nagy csapatnál a helye, vagy jogosan leléphetne.

rúgott megint egy szép gólt, illetve játszott egy jó meccset a b csapat, erről volt szó.
belinkelték, hogy valdes az ügynöke az övé is, szóval nehogy ebből gáz legyen, odaírtam, hogy csalódott lennék, ha kénytelen lenne úgy elmenni, hogy meg sem kapta a lehetőséget az A csapatnál, mint a többiek.
erre idejövök, és ez fogad.

senki nem nyalja, csak nagyon sokat látunk benne, joggal.egyrészt nem értem,hogy deu seggét miért nyalja mindenki.
nem könnyű.
egyrészt nem 17 éves már, másrészt pedig villa és sanchez azért nem kap lehetőséget, mert nem élnek vele, és meg sem közelítik az utóbbi időkben azt a minőséget, amit elvárnak tőlük, főleg az áruk függvényében.Ráér még játszani a srác. 17 éves kis taknyos, Villa és Sanchez is alig kap lehetőséget, mert sokan vannak a támadószekcióban, majd pont Deulofeut kellene játszatni...
ja, még dekkoljon 3-4 évet a másodosztályban úgy, hogy az egész bajnokság egyik, ha nem a legtehetségesebb játékosa, és ennyi idősen a hátán viszi a b csapatot.eljön az ő ideje is majd, 3-4 év múlva.
1-2 év, és a nagy csapatnál a helye, vagy jogosan leléphetne.
most speciel senki sem siránkozott, csak leírtam, hogy nagyon csalódott lennék, ha úgy menne el, hogy nem kapott lehetőséget az A-nál.mert ez a folyamatos siránkozás érte már komikus.
ez igaz, de ha tello, cuenca, jonathan dos santos esetében beszélhetünk arról, hogy jó e az A csapatba, vagy megérdemli e, hogy ott van, akkor nála is.Majd ha 2-3év múlva nem fog eltűnni mint társai, akkor beszélhetünk arról, hogy állandó tagja legyen-e az 1. csapatnak, vagy sem. Addig viszont teljesen felesleges.
nem hiszem, max 1-2 meccsen fel lesz hozva, de biztos, hogy rekordokra fogunk hajtani, meg titonál a tello-cuenca fogat fog játszani, ha tétnélküli téma van.Nyilván az utolsó 10 tét nélküli bajnokin ( ) alap kezdő lesz Deulofeu is
Nézd, két része van egy játékos beépítésének, hogy az adott fiatal milyen jó, és hogy hányan vannak előtte az adott poszton. Csak ez utóbbit mindenki elfelejti. Bojant be kellett dobni a mélyvízbe, mert gyakorlatilag ő volt a 2. számú középcsatárunk, ha akkor van egy normális kezdőnk, lehet h ő is most lenne beépítve. Deu-nak is most az első csapatban van szám szerint 4 alternatívája, akik jobbak (legalábbis Tito szerint, mert ellenkező esetben nem Tello kapna felnőtt szerződést). És addig sem vész nagy kárba, amíg a másodosztályban edződik.nzxtpo írta: Nem vagyok deu párti, de most meg kell, hogy védjem, mert te a másik végletet képviseled. Ez a 17 éves gyerek 19 éves, és folyamatosan szerzi a gólokat, a B csapatban. Elég nagy tehetségnek van titulálva, mint pl Messi és Bojan is volt, így elvárhatják a szurkolók, hogy ő is játszon többet a nagycsapatban, mint ahogy egy-két előd is tette. Én ellene vagyok ennek, nem szeretném, ha egy újabb játékost veszítenénk el a türelmetlenségünk miatt, de ettől függetlenük nem értem ezt a fajta felháborodást. Az meg, hogy Sanchez és Villa alig kap lehetőséget, az meg Tito döntése, szerintem Deu is képes lenne egy 0 gólos félszezonra, mint Sanchez, Villa az már bonyolultabb téma, és már off lenne. De ha x meg y játékos [auto_cenzúra] formában van, de világsztárok, az nem jelenti azt, hogy akkor a jó formában lévő fiatal nem lehet kezdő egy-két meccsen...
Az már megint más kérdés, hogy ő mennyire türelmetlen (sztem erről amúgy nem tudunk semmit), de az meg ne a klub hibája legyen, ha egy játékos nem tudja kivárni a sorát. Tessék megnézni Thiagot, ő volt az atyaúristen a B-ben, aztán szépen leült a fenekére a kispadra, és most néz ki úgy, hogy simán kezdő szint lesz.
Nyilván az utolsó 10 tét nélküli bajnokin (

Akkor 19, legyen. Lemaradtam 2 évvel, igaz, de a lényegen nem változtat. Ha türelmetlen, menjen. Ebbe a csapatba nem arrogáns, egoista és türelmetlen játékosokat keresnek. Azon idők már elmúltak. Meg fogja kapni a lehetőséget, minden okkal történik, Tito Vilanova az egyik legjobbja a szakmának, ha ő úgy látja, hogy ráér még, akkor Ti is fogadjátok el, hogy a srác ideje még nem jött el, fejlődnie kell még, nem érett meg jobban a nagycsapathoz. Ha így fogja folytatni, két év múlva már szerződése lesz, de ha nem bíra kivárni, menjen, dos Santosszal majd az angol másodosztályban elfogyasztgatják a fish&chips-et a borús angol vidékeken és egy üveg brandy mellett filóznak a türelemről és az alázatról.nzxtpo írta:Nem vagyok deu párti, de most meg kell, hogy védjem, mert te a másik végletet képviseled. Ez a 17 éves gyerek 19 éves, és folyamatosan szerzi a gólokat, a B csapatban. Elég nagy tehetségnek van titulálva, mint pl Messi és Bojan is volt, így elvárhatják a szurkolók, hogy ő is játszon többet a nagycsapatban, mint ahogy egy-két előd is tette. Én ellene vagyok ennek, nem szeretném, ha egy újabb játékost veszítenénk el a türelmetlenségünk miatt, de ettől függetlenük nem értem ezt a fajta felháborodást. Az meg, hogy Sanchez és Villa alig kap lehetőséget, az meg Tito döntése, szerintem Deu is képes lenne egy 0 gólos félszezonra, mint Sanchez, Villa az már bonyolultabb téma, és már off lenne. De ha x meg y játékos [auto_cenzúra] formában van, de világsztárok, az nem jelenti azt, hogy akkor a jó formában lévő fiatal nem lehet kezdő egy-két meccsen...
Football, bloody hell. /SAF/
Végre.Rinku írta:Köszönöm, hogy leírtad, hasonlót kívántam reagálni én is. A Barcelona drukkereknek rögeszméjük lett a fiatalok beépítése a keretbe, türelmük nincs, realitásérzékük fogyóban van... Azaz, beépítésről jelen helyzetben nincs szó, a "berúgdosás" találóbb szó az egészre...daffy írta:egyrészt nem értem,hogy deu seggét miért nyalja mindenki. másrészt nehéz lenne neki a nagy csapat meccsein IS játszani,tekintve hogy van bajnoki mérkőzése is a "b"-vel rendesen
Ráér még játszani a srác. 17 éves kis taknyos, Villa és Sanchez is alig kap lehetőséget, mert sokan vannak a támadószekcióban, majd pont Deulofeut kellene játszatni... Egy 17 éves gyerek örüljön, hogy a B kerettel edzhet, nem hogy néha még a nagy csapatba is kap meghívót. Várja ki a sorát. Fejlődjön, tanuljon, igyekezzen, eljön az ő ideje is majd, 3-4 év múlva. Addig meg nyugodjon meg mindenki, mert ez a folyamatos siránkozás érte már komikus.
Már nem akartam leírni megint, hogy én legyek az aki beszól, de én is így gondolom.
Villa-Sanchez kombó alig játszik, de az a legfontosabb, hogy Deul játszhasson. Majd ha 2-3év múlva nem fog eltűnni mint társai, akkor beszélhetünk arról, hogy állandó tagja legyen-e az 1. csapatnak, vagy sem. Addig viszont teljesen felesleges.
- nzxtpo
- Capitá del Barça
Nem vagyok deu párti, de most meg kell, hogy védjem, mert te a másik végletet képviseled. Ez a 17 éves gyerek 19 éves, és folyamatosan szerzi a gólokat, a B csapatban. Elég nagy tehetségnek van titulálva, mint pl Messi és Bojan is volt, így elvárhatják a szurkolók, hogy ő is játszon többet a nagycsapatban, mint ahogy egy-két előd is tette. Én ellene vagyok ennek, nem szeretném, ha egy újabb játékost veszítenénk el a türelmetlenségünk miatt, de ettől függetlenük nem értem ezt a fajta felháborodást. Az meg, hogy Sanchez és Villa alig kap lehetőséget, az meg Tito döntése, szerintem Deu is képes lenne egy 0 gólos félszezonra, mint Sanchez, Villa az már bonyolultabb téma, és már off lenne. De ha x meg y játékos [auto_cenzúra] formában van, de világsztárok, az nem jelenti azt, hogy akkor a jó formában lévő fiatal nem lehet kezdő egy-két meccsen...Rinku írta:Köszönöm, hogy leírtad, hasonlót kívántam reagálni én is. A Barcelona drukkereknek rögeszméjük lett a fiatalok beépítése a keretbe, türelmük nincs, realitásérzékük fogyóban van... Azaz, beépítésről jelen helyzetben nincs szó, a "berúgdosás" találóbb szó az egészre...daffy írta:egyrészt nem értem,hogy deu seggét miért nyalja mindenki. másrészt nehéz lenne neki a nagy csapat meccsein IS játszani,tekintve hogy van bajnoki mérkőzése is a "b"-vel rendesen
Ráér még játszani a srác. 17 éves kis taknyos, Villa és Sanchez is alig kap lehetőséget, mert sokan vannak a támadószekcióban, majd pont Deulofeut kellene játszatni... Egy 17 éves gyerek örüljön, hogy a B kerettel edzhet, nem hogy néha még a nagy csapatba is kap meghívót. Várja ki a sorát. Fejlődjön, tanuljon, igyekezzen, eljön az ő ideje is majd, 3-4 év múlva. Addig meg nyugodjon meg mindenki, mert ez a folyamatos siránkozás érte már komikus.
Edit: a türelmetlenkedőknek meg azt üzenem, hogy ne sírják tele a fórumokat, mert nem sok ilyen szakmai stáb van a világon, mint a Barcáé, úgyhogy ők tökéletesen tudják, hogy mikor fog eljönni Deu ideje, aki kételkedik a képességükben, az vessen egy pillantást az első keretre, hogy hány játékost sikerült fel- illetve beépíteni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nzxtpo 2013.01.14. 11:56:55-kor.

"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Köszönöm, hogy leírtad, hasonlót kívántam reagálni én is. A Barcelona drukkereknek rögeszméjük lett a fiatalok beépítése a keretbe, türelmük nincs, realitásérzékük fogyóban van... Azaz, beépítésről jelen helyzetben nincs szó, a "berúgdosás" találóbb szó az egészre...daffy írta:egyrészt nem értem,hogy deu seggét miért nyalja mindenki. másrészt nehéz lenne neki a nagy csapat meccsein IS játszani,tekintve hogy van bajnoki mérkőzése is a "b"-vel rendesen
Football, bloody hell. /SAF/
egyrészt nem értem,hogy deu seggét miért nyalja mindenki. másrészt nehéz lenne neki a nagy csapat meccsein IS játszani,tekintve hogy van bajnoki mérkőzése is a "b"-vel rendesensura írta: A bőség zavara van a csatársorban és Tito betegsége is elvonja a figyelmet Deu problémájától. Pedig nem szabadna, hogy így legyen. A bajnokságban ekkora előnynél többet lehetne kockáztatni az összeállításban egy-egy kisebb jelentőségű bajnokin. De Deut csak olyankor lenne érdemes játszatni, amikor Messi is a pályán van!
[quote="shutterisland"]ha elmenne deu a nélkül, hogy az első csapatnál hosszabb távon (értsd úgy, hogy nem 2-3 meccsen) szerencsét próbálhatott volna, elképesztően csalódott leszek.
ilyen képességű gyerek nem hogy nincs minden bokorban, hanem a la masiában is csak nagyon ritkán fordul elő.[/quote]
A bőség zavara van a csatársorban és Tito betegsége is elvonja a figyelmet Deu problémájától. Pedig nem szabadna, hogy így legyen. A bajnokságban ekkora előnynél többet lehetne kockáztatni az összeállításban egy-egy kisebb jelentőségű bajnokin. De Deut csak olyankor lenne érdemes játszatni, amikor Messi is a pályán van!
ilyen képességű gyerek nem hogy nincs minden bokorban, hanem a la masiában is csak nagyon ritkán fordul elő.[/quote]
A bőség zavara van a csatársorban és Tito betegsége is elvonja a figyelmet Deu problémájától. Pedig nem szabadna, hogy így legyen. A bajnokságban ekkora előnynél többet lehetne kockáztatni az összeállításban egy-egy kisebb jelentőségű bajnokin. De Deut csak olyankor lenne érdemes játszatni, amikor Messi is a pályán van!
-
- Az Év fórumozója 2013
Egyetértek, és szerintem ezt Titóék is tudják, úgy, mint mindenki a Masíában. Nem hiszem, hogy olyan hülyék lesznek, hogy elengedik.shutterisland írta:ha elmenne deu a nélkül, hogy az első csapatnál hosszabb távon (értsd úgy, hogy nem 2-3 meccsen) szerencsét próbálhatott volna, elképesztően csalódott leszek.
ilyen képességű gyerek nem hogy nincs minden bokorban, hanem a la masiában is csak nagyon ritkán fordul elő.
Deu 2004-2011
http://www.youtube.com/watch?v=MLUHU2qcuY0
- shutterisland
- Director del Fútbol
ha elmenne deu a nélkül, hogy az első csapatnál hosszabb távon (értsd úgy, hogy nem 2-3 meccsen) szerencsét próbálhatott volna, elképesztően csalódott leszek.
ilyen képességű gyerek nem hogy nincs minden bokorban, hanem a la masiában is csak nagyon ritkán fordul elő.
van egy cikk a marcan (ez), amiből az derül ki, hogy deulofeunak ugyanaz az ügynöke, mint valdesnek. hát hogymondjam, nem nagyon örülök neki, lesz még bajunk a kölökkel...
-
- Az Év fórumozója 2013
1. Igen, mindig kell egy ilyen, aki összefogja a csikókat. Tavalyig Armando töltötte be ezt a szerepet, az ő helyére jött Lombán. (Aki amúgy egyáltalán nem játszik rosszul idén.)salas9 írta:Lombánt azért hozták a csapathoz, hogy legyen egy rutinos játékos is a fiatalok között. Noha a maga 25 évével nem a legrutinosabb![]()
Kiko-t megvették mint nagy tehetség, meg a jövő embere blablabla, de véleményem szerint nem fog befutni. Itt legalábbis nem.
2. Ebben egyetértek, nem nagyon megy neki idén sem, szerintem pár év múlva el lehet adni egy spanyol középcsapatnak, ahol talán állandó kezdő lehet.
Viszont Lobato jelentősen feljavult.
A tegnapi gólok:
Deulofeu: http://www.youtube.com/watch?v=n80QQmGL_Qs
Espinosa: http://www.youtube.com/watch?v=8aFoxhifBUs
Luis Alberto: http://www.youtube.com/watch?v=h-oKjRtkru8
Román: http://www.youtube.com/watch?v=V6bKqvMP3W0