Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Hát általában minden este szoktunk játszaniBarcaboy!!! írta:Én beállok az Mtk vagy a tatabányához csak szoljatok hogy mikor szoktatok jáccani!Kluivertinho írta:Íme egy elkezdett magyar bajnokság:
Állás 7 forduló után
1 maximum 2 ember csatlakozhat a hiányzók helyére
Ide is beszálok csak szoljatok mikor...a csapatot majd eldöntömbarcafan írta:man utd-t vállalom : ! :Kluivertinho írta:Kezdtünk Morminhoval(Arsenal), Kraloval(Newcastle), Szumival(Tottenham) és Pocokkal(Man. City)(én a Poollal voltam) egy angol bajnokságot Football Managerben, de még nem kezdődött el a bajnokság csupán barátságos meccsek illetve BL selejtezők- a részemről- zajlottak. Az angol bajnokságba be lehet szállni, bár nehéz egyeztetni, hogy, mindenki játékra alkalmas legyen egyszerre.
ez ugye a fm2006
Én beállok az Mtk vagy a tatabányához csak szoljatok hogy mikor szoktatok jáccani!Kluivertinho írta:Íme egy elkezdett magyar bajnokság:
Állás 7 forduló után
Győrben ott van még Priskin és Stark! Kenesei M'Boroban Vincze pedig nálam Debrecenben vanbarcafan írta:győrt vállalom - feltéve, h priskin és stark még ott vanKluivertinho írta:Íme egy elkezdett magyar bajnokság:
Állás 7 forduló után
Kralo írta:6.02es patch kell hozzá, megtalálod a www.fifahungary.com -on.
Legközelebb tessék még jobban körülnézni...barcafan írta:jelentkezem, kell hozzá patch milyenKluivertinho írta:Csodálkozva látom, hogy még nincs az FM 2006-nak topic. Hát én most szeretnék nyitni egyet és jó lenne ha a modik nem törölnék.
Na szal FM-be is összegyűlhetnénk páran mint CoD-ban és végigtolhatnánk 1-2 bajnokságot. Eddig Morminho, Kralo, és Szumi jelentkeztek, hogy ők benne vannak a buliban. Tegnap este el is kezdtünk egyet, csak Morminhonak el kellett mennie, én meg hajnal 1 óra körül bealudtam egy meccs közben.
Szal jelentkezzetek bátran!!!!!!
Csak tudnám, hogy akkor miért a Barcával vagy...Theo írta:Nekem ez a kezdőm:
Dida-Puyol;Nesta;Edmilson;Gio-Makelélé-Motta;Juninho-Ronaldinho-Luque;Nistelrooy
Cserék:Senderos,valdes,Owen,fabregas,iniesta.......
Siman nyerek mindent
Szabolcs írta:Ez a legnagyobb király játék a világon!!! Már az elödje sem volt kutya, a 2005 is vitte a pálmát, jöhetet nekem az új Medal of Honor, az NFS Most Wanted, vagy akármi... akkor is a Football Manager viszi a pálmát, hiszen arról szól, amit legjobban szeretk az életemben... majdnem a legjobban!!! Hiszen már kisrác koromban, mikro apukám jött, és hozott nekem egy labdát, annak örültem a legjobban, az volt a legszebb ajándék!!! Nem érdekeltek sha az ilyen gagyi cuccok, amikkel a mai kölykök játszanak, csak a labda, és az mikor kijártunk a srácokkal focizni!!! Most is ez megy, de most a Freestyle elemeket tanulgatom!!! De egy pár már egész jól megy!!! Ja, rengeteg focis kisfilmem van, főleg barcás, ronaldinhos!!! Hiszen ő, Cristiano Ronaldo, valamint Fernando Torres a kedvenc labdarugóm!!! Igaz ő most nincs formában , de én akkor is szeretem!!! Na, mind1 : vissza a játékhoz!!! Itt is mint mindenhol az FC BArcával vagyok!!! És variálgatom a játékosokat, poszt szerint, valamint veszek és adok is el!!! Most van meg nekem a teljes verzió, eddig csak Demóval játszottam!!! Látogassatok el majd a fifahungaryra!!!
Megkersed az Fm 6 könyvtárát kijelölöd az indító fájlt és utána továbbal mehet a telepítésRonaldinho22 írta:Srácok a 6.01-es patchet hová kell feltelepíteni pontosan, mer ahonnan letöltöttem, ott nem írták??!!! Gondolom a data könyvtárba, csak nem mertem berakni, nehogy uninstal legyen ha mégse!!
Előre köcce
A lényeg h boltból legyenCharlie írta:Vagy ellopni boltból!Raulito írta:Csak megvenni lehet.Los Banditos írta:Nem tudja valaki honnan lehet letölteni netről ezt a játékot?
C.