Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inkább a pozitívabb felét nézd, messze a legtöbb gólt lőttük. A második legtöbbet a reál, éppen 19-cel kevesebbet, azaz meccsenként átlagban egy góllal verjük őketbence-barca írta:Nem tudom, h ránk nézve szégyen vagy az Osasunára nézve dicsőség, de azért az durva, h az első és az utolsó helyezett is féltávnál a bajnokságban 20-20 bekapott góllal áll...
Tekintve,hogy így is mi kaptuk a 2.legkevesebb gólt holtversenyben,és,hogy Valdes áll a kapunkbanbence-barca írta:Nem tudom, h ránk nézve szégyen vagy az Osasunára nézve dicsőség, de azért az durva, h az első és az utolsó helyezett is féltávnál a bajnokságban 20-20 bekapott góllal áll...
Olvadozok a játékától. Olyan stílusa van hogy minden labdaérintése élményszámba megy. Töb és több lehetőség kell neki, és megvan az új aranylabda esélyes. Azt külön szeretem benne, és a karrierjét is így indította a nagyoknál, tökmindegy mennyi időt kap ő bizonyít és él a lehetőséggel. 5-90 percig hasznára válik a csapatnak.sjd írta:És akkor bejön Thiago, aki meg a kettejük ötvözete, hatalmas zseni a srác..
Utoljára a Valladolid ellen kezdett bajnokin.bence-barca írta:Masch mikor játszott utoljára?
Nem emlékszem utóbbi időkből rá, midig P-P kezdőpárossal álltunk fel
Cserék: Pinto, Puyol, Adriano, Song, Thiago, Alexis, Tello.miihii írta:VV- Alves, Piqué, Mascherano, Alba- Busí, Xavi, Cesc - Ini, Messi, Pedro
Kár hogy most már Pedro van a mezére írva és nem Pedrito.nagyiibarca írta:Tudom hogy 1 meccs leszPrimitive írta: Ma csak egy meccset játszunk.![]()
![]()
Csak úgy írták hogy a mai és a szerdai kezdő a
Malaga ellen.
Pedro debütálása. jó lenne szép játékkal ünnepelni.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 7Xlg#at=13
Én is, bár általában a sztárolt ifjak ellenünk semmit nem csinálnak, aminek oka egyszerű: nincs náluk a labda. Szerintem a Malaga is sündisznózni fog. Mondjuk ez talán még jobb, mintha letámadnak minket, mert azzal rendszeresen meg vagyunk fogva.socio66 írta:isco-ra kíváncsi leszek, sokan áradoznak róla.
ma megnézem magamnak.
Tudom hogy 1 meccs leszPrimitive írta: Ma csak egy meccset játszunk.![]()
![]()
Ma csak egy meccset játszunk.nagyiibarca írta:
ugyanez a kezdőm mindkét meccsre.
ugyanez a kezdőm mindkét meccsre.SuperMessi írta:Mai kezdőm:
Valdés - Adriano, Piqué, Puyol, Alba - Xavi, Busquets, Fábregas - Pedro, Messi, Iniesta
Szerdai kezdőm:
Pinto - Alves, Piqué, Mascherano, Montoya - Thiago, Song, Fábregas - Villa, Messi, Tello