Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem vmi jó ez a edző. Az edzőnek sokat számít a vezetői képessége, de ha alacsonyak az edzői kvalitásai, akkor szinte a kukába dobható.ahetaton írta:Ő egy középszerű edző. A tapasztalata csapnivaló, jó vezetői képessége van, és támadó szellemű.
Ilyen tulajdonságú az edzőm.
Az lenne a kérdésem, hogy ez megfelelő esetleg cseréljem le?
Ahogy látom más csapatoknál, ritka a jó vezetői képesség.
A középszerűséget lehet fejleszteni valahogy, vagy javulni fog?
A tapasztalata a meccsek számának növekedésével nőni fog?
Remek vezetői képessége lesz vagy így marad?
Ezek mitől függnek
Bízhatsz bennem, ha a nagycsapatban csak szélsőt fog kapni, akkor ifiben kp-ként adjad neki a dupla jsz-t, ha csak azon az egy holnapi meccsen, akkor is.salas9 írta:Fele-felében edzettem, mert írtak U21-es megfigyelők és mondták, hogy így legyen. Most meg gondolom már mindegy, mert megkapja az edzést holnap és hozom is fel...MichaaBee írta:Ha a nagyoknál szélsőt edzel, akkor az ifiben dupla játékszervezést adjál neki szerintem.
Fele-felében edzettem, mert írtak U21-es megfigyelők és mondták, hogy így legyen. Most meg gondolom már mindegy, mert megkapja az edzést holnap és hozom is fel...MichaaBee írta:Ha a nagyoknál szélsőt edzel, akkor az ifiben dupla játékszervezést adjál neki szerintem.
Ha a nagyoknál szélsőt edzel, akkor az ifiben dupla játékszervezést adjál neki szerintem.salas9 írta:A holnapi edzést még megkapja az ifinél és hozom is fel. Szerencse, hogy pont szélsőt edzek a nagyoknál isJelenleg így áll:
Sándor Czupi
17 éves és 4 napos.
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Védés: ismeretlen
Védekezés: ismeretlen
Játékszervezés: megfelelő (maximum jó)
Szélsőjáték: jó (maximum remek)
Átadás: ismeretlen (maximum gyenge)
Gólszerzés: középszerű (maximum középszerű)
Pontrúgás: ismeretlen
Én most nem panaszkodok...Gareth Tello írta:És már megint jó ideje egy normális ifit nem képesek találni a magukat játékosmegfigyelőknek nevező szerencsétlenek...
Tűrhető, idegenben 0-6 ide.Gareth Tello írta:Na, kinek hogy sikerült az első kör?
Tanácsolom, hogy vedd le, ez félelmetesen sok.Barcaman14 írta:Nálam 30% az erőnléti edzés aránya. Én is kíváncsi lennék mennyi az ideális kb.?!
Nekem 14 van, ami tökéletesen bejön, a 12-vel sincs gond szerintem.Barcaman1993 írta:A 12%-os erőnléti edzés az ideális, ugye?
Pedig ezt komolyan gondoltam, egy jó ideig ennyin edzettem. Ezek szerint rosszul tettem, kösz a tanácsot!Barcaman1993 írta:
30%, ne hülyéskedj már![]()
Az félelmetesen sok. Egy jó ideje csak 5% erőnlétet edzek, de amikor korábban edzettem, akkor 12%-nál jó erőnlétet produkáltak a játékosaim, ami teljesítmény szempontjából nem tökéletes, de majdnem az. A 30% rengeteg, sok edzést buksz vele.
30%, ne hülyéskedj márBarcaman14 írta:Nálam 30% az erőnléti edzés aránya. Én is kíváncsi lennék mennyi az ideális kb.?!Barcaman1993 írta:A 12%-os erőnléti edzés az ideális, ugye?
Nálam 30% az erőnléti edzés aránya. Én is kíváncsi lennék mennyi az ideális kb.?!Barcaman1993 írta:A 12%-os erőnléti edzés az ideális, ugye?
én nem tenném, piacról is vehetsz olcsó tapasztalt megfelelő vk játékost, aki már sokkal inkább megéri, de a legjobb természetesen a jó lenne, de annak már általában ára is van.streho87 írta:Szerintetek őt megérné edzőnek kinevezni?
Radu Ardelean (92911384)
39 éves és 65 napos, következő születésnap: 2013-03-02
Formája csapnivaló, erőnléte katasztrofális.
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata lenyűgöző, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége isteni.
A magas tapasztalat elengedhetetlen. mert anélkül drágább dolog. A vezetői képessége pedig, vagy jó, vagy megfelelő legyen.kudu írta:Edzőt nevelni milyen szintű játékosból érdemes?
Van egy 36 éves játékosom, akinek tapasztalata földöntúli, és pocsék vezetői képessége van.
Érdemes lenne valamit kezdeni majd vele?
Is-is. Számít a képesség, a forma és az erőnlét. Így akár magas képességgel és alacsony formával is lehet olyan teljesítményt produkálni, mint egy alacsonyabb szintű játékossal magas formával. Használd a Hattrick Organizer programot, amely mind3 kritériumot egybevetve kidob egy számot a játékos jelenlegi teljesítményéről. Így könnyen össze lehet hasonlítani 2 játékost teljesítményük alapján.FtcSikiHun írta:Feljutottam a hatodosztályba, az első teljes évem után.
Vettem egy középhátvédet, kiemelkedő védekezéssel.
Egy kérdésem viszont lenne. Mi a fontosabb? a képesség, vagy a meccsértékelés (csillagok) ?
mert van olyan nagyszerű játékszervezésű játékosom aki mindössze 2-3 csillagot produkál, míg egy másik ugyan ilyen játékos akár 5 csillagot is. Ez mitől függ?
Egyébként a csoportomba csak nálam erősebb, és velem egyszintűek lesznek, illetve egyetlen egy gyengébb csapat. Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. azért a középmezőnybe szeretnék megragadni, szerencsével talán a dobogó.