Nem tudom egy Valenciának mennyire fontos (a bajnokságbeli bl-helyért küzdve, plusz a bl-ben szerepelve) a kupa, lévén, h legjobb esetben a Real, Barca, Atma 3-as vár rá ebben a sorozatban. Kétlem, h ennek nekimennek, ellentétben a Reallal. Nekem ez tűnik logikusnak.remontada írta:A Moudrid két dolog miatt van bajban:
1. A Barca - minden eredményességi rekordot megdöntve - visszavette az első helyet a bajnokságban
2. Az Atma tartja a második helyet
Az 1. pontot még meg lehet magyarázni azzal, hogy "minden idők" Barcája tarol, nincs mit tenni. Az igazán kínos a "stabil" harmadik hely! ez mutatja hogy a Real nem tavalyi önmagához képest esett vissza, hanem egy évek óta kialakult szinttől is, amikor a Barca és a Real külön versenyt vívott a bajnokságban. Ezt a visszaesést egy spanyol kupa győzelem nem egyenlíti ki, ezért nem lenne meglepetés, ha a Real kiesne a Valencia ellen. Egyedül a Bl cím lehetne gyógyír. Ahhoz viszont ez a Real kevésnek tűnik még úgy is, hogy mindent a Bl-re tesz fel.
Barça vs. Real - El Clásico
A Moudrid két dolog miatt van bajban:
1. A Barca - minden eredményességi rekordot megdöntve - visszavette az első helyet a bajnokságban
Az 1. pontot még meg lehet magyarázni azzal, hogy "minden idők" Barcája tarol, nincs mit tenni. Az igazán kínos a "stabil" harmadik hely! ez mutatja hogy a Real nem tavalyi önmagához képest esett vissza, hanem egy évek óta kialakult szinttől is, amikor a Barca és a Real külön versenyt vívott a bajnokságban. Ezt a visszaesést egy spanyol kupa győzelem nem egyenlíti ki, ezért nem lenne meglepetés, ha a Real kiesne a Valencia ellen. Egyedül a Bl cím lehetne gyógyír. Ahhoz viszont ez a Real kevésnek tűnik még úgy is, hogy mindent a Bl-re tesz fel.
Pár dologgal nem egészen értek egyet.margarin írta: Teljes mértékben adom a hozzászólásod,talán azzal kiegészítve:
Ez a Madrid még mindig nagyot javulhatna pár hét alatt ha a "HATALMASNAGY SPECIAL ONE" venné a kalapot és másutt rontaná a levegőt! Szabályosan tönkretette az antifocijával ezt a csapatot.
Valaki írta a túloldalon: "Szegény öcsibácsi forog a sírjában" hát elnézve a tegnapit ,van benne igazság!
Egyrészt azzal, hogy Madridba sok igazolás kellene. Egyáltalán nincs rossz csapatuk, ezt tavaly be is bizonyították, a keretük pedig idén sem gyengült. Nem hiszem, hogy jót tenne a Madridnak egy keretfrissítés. A keret nagy része 3-4. éve van együtt, ha kitakarítanak, akkor megint lehet építkezni. Maximum annyit tehetnének meg, hogy átállnak 2 tkp-ra és akkor pl. Modric-Özil együtt nyomhatja középen. Akiket én mindenképp kitennék Madridból az: Carvalho, Khedira és Albiol. Megtartanám Essien-t még 2, max 3 szezonra, Xabi mellé,mögé jó. Igazolnék egy jobbszélsőt és Arbeloa-t kitenném a kezdőből, igazolnék még egy középhátvédet, vagy Pepe mögé vagy elé (piactól függ). Ha madridista lennék a klubom közelében sem akarnék látni egy olyan állatot, mint Pepe. Angliában vagy Olaszországban elférnek az ilyen hentesek, de a két legnagyobb spanyol csapatba nem illenek bele.
Casillas-???,Ramos,Pepe/???,Marcelo-Xabi Alonso,Modric,Özil,Ronaldo,Benzema,Di María. Ez lenne az alapcsapat.
Adán-Arbeloa,Varane,Pepe/???,Coentráo-Essien,Kaká,José Rodriguez-Higuaín,Morata,Callejón lenne a cserecsapat. Plusz van még pár fiatal.
Ha komolyan gondolkodnak Falcao-ban, akkor valószínűleg Higuaín menni fog, de én Morata helyét se nagyon látom. Valószínűleg Soldado/Negredo 2 lesz belőle, jó madridi szokás szerint.
Nyilván bekavarhat náluk, ha Ronaldo dobbantani akar majd.
Abban sem értek egyet, hogy Mourinho-nál az antifoci a probléma. Játszott tavaly a Real nem is egyszer látványosan, eredményesen. Az edzővel a fő probléma a személyisége, illetve, hogy nem egyben tartja, hanem inkább szétzilálja a csapategységet - legalábbis kívülről úgy tűnik. A madridi vezetés helyében egy percig sem gondolkodnék Mourinho megtartásában.
- barca2010
- Jugador d'estrella
Olvasd el még egyszer, és értsd meg a lényeget. Senki nem beszél bukásról, csak a tényeket írtam le, amin az sem változtat ha nyer valamit!!!herlius írta:Ne haragudj, de a szezon közepén mégis honnan szeded, hogy Mourinho bebukja a szezont? Tudomásom szerint még minden sorozatban állnak és akár több trófeát is bezsebelhetnek. Ahogy Pep is mondta annak idején, a trófeákat nem a szezon közepén osztogatják, hanem májusban. Majd ha akkor is üres kézzel állnak Madridban, akkor jogos lesz a kritika, de addig ennek nem sok értelme. Pep idejében a Barca is lenyomott pár minősíthetetlen meccset és még az idén is előttünk van a február.barca2010 írta:Előre is elnézést kérek a Madrid drukkerektől, de meg kell jegyeznem, hogy jó nagy fosba viszi ezt a fantasztikus klubbot ez a tolmács. Nincs mit tagadni, és vitatni sem, hogy az évszázad klubbja a Real, de mister tolmács mindent tönkre tesz amiért szeretni lehet. Futball nem sok van, és még azt a kis emberséget is kiölte a klubból ami volt. Sokan kritizálták Pep Mestert, hogy már nem tud úgy motiválni a 4.(!!!) évében 13 trófea után, aztán még a spanyol kupát csak behúzták. Bezzeg a tolmács az mennyire érti ezt, és ez az amiben sokkal jobb, mint Pep mester. Aztán eljött a 3.(!!!) év eleje(!!!), és jó kis semmitérő csapatot rakott össze. Ami az óriási különbség a két edző között az, hogy amíg Pep alkotni akart, és sikerült is neki, addig a tolmács csak mindig az ellenfél játékát akarja elrontani. A szomorú az, hogy ezzel ide el lehet jutni!!!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
- margarin
- Jugador del Barça
Teljes mértékben adom a hozzászólásod,talán azzal kiegészítve:zsoltfree írta:Sok sikert a Madridnak, de azért ritka szrul állnak most. Ugye mivel a bajnokságban nagyon gyengén állnak hozzánk, de még a másik Madridhoz képest is, ezért nagy mellénnyel bemondták hogy őket csak a kupák érdeklik, de különösen a BL.
A spanyol kupában oda visszavágós hétközi meccs a Valencia ellen. Ez nem lesz könnyű menet. A kupa sikere érdekében még valószínűleg le kell győzniük minket is, de ne szaladjunk ennyire előre. A Valencia kemény dió szerintem főleg a tegnapi meccsen látottak alapján.
A BL-ben nem is tudtam volna nehezebb ellenfelet kívánni nekik mint a MU-t. Nagyon nagy BL-tapasztalatuk van, egy nagyon tapasztalt edzővel. Rajtunk kívül ők a legnehezebb ellenfél amit kaphattak. Egyáltalán nincs esélyes ebből a párharcból. A döntőig viszont jut még nekik még párharc, aztán a döntő. Az is előfordulhat hogy velünk is összekerülnek. Szerintem jobban járnának velünk ha csak a döntőben kerülnénk össze mert egy meccsen még lehet mázlijuk, de 180 perc nagyon sok nekik. Nem hiszem hogy annyira feljavulnának a következő hónapokban.
Egy szó mint száz, a Madridnak már rég volt ilyen hogy piszok nehéz helyzetben vannak már január közepén. Ha ma este nyerünk mi és az Atletico is akkor még erősebben konghatnak a vészharangok. Az pedig hogy a vezetőség a 2 kupa mögé takarózik, azt nem igazán tartom vállalhatónak. Kis túlzással most annyi esélyük van a 2 kupa közül bármelyikre mint a bajnokságra. Nem lehet most jó Madrid drukkernek lenni, igazából én a Morientes-Raul korszak óta sajnálom őket mert nincs igazi csapatuk. Az a tény pedig hogy már január közepén gyakorlatilag nem sok sanszuk van bármit is nyerni, ez elég furcsa érzéssel tölt el. Sajnálnám őket, de az elmúlt évek gyűlölködése, szitkozódása, bírózása, színészezése, és még sorolhatnám után igazából csak nézem lassan ahogyan a saját levükben megfőnek. Oda nem is tudom mennyi kulcs igazolás kellene hogy versenyképesek maradjanak európa és spanyol szinten is. Benne van a pakliban hogy a kupából és a BL-ből is még most kiesnek, és akkor már jósok hónapon keresztül eléggé felesleges lesz Madrid meccset nézni.
Ez a Madrid még mindig nagyot javulhatna pár hét alatt ha a "HATALMASNAGY SPECIAL ONE" venné a kalapot és másutt rontaná a levegőt! Szabályosan tönkretette az antifocijával ezt a csapatot.
Valaki írta a túloldalon: "Szegény öcsibácsi forog a sírjában" hát elnézve a tegnapit ,van benne igazság!
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
-
- Capitá del Barça
Sok sikert a Madridnak, de azért ritka szrul állnak most. Ugye mivel a bajnokságban nagyon gyengén állnak hozzánk, de még a másik Madridhoz képest is, ezért nagy mellénnyel bemondták hogy őket csak a kupák érdeklik, de különösen a BL.
A spanyol kupában oda visszavágós hétközi meccs a Valencia ellen. Ez nem lesz könnyű menet. A kupa sikere érdekében még valószínűleg le kell győzniük minket is, de ne szaladjunk ennyire előre. A Valencia kemény dió szerintem főleg a tegnapi meccsen látottak alapján.
A BL-ben nem is tudtam volna nehezebb ellenfelet kívánni nekik mint a MU-t. Nagyon nagy BL-tapasztalatuk van, egy nagyon tapasztalt edzővel. Rajtunk kívül ők a legnehezebb ellenfél amit kaphattak. Egyáltalán nincs esélyes ebből a párharcból. A döntőig viszont jut még nekik még párharc, aztán a döntő. Az is előfordulhat hogy velünk is összekerülnek. Szerintem jobban járnának velünk ha csak a döntőben kerülnénk össze mert egy meccsen még lehet mázlijuk, de 180 perc nagyon sok nekik. Nem hiszem hogy annyira feljavulnának a következő hónapokban.
Egy szó mint száz, a Madridnak már rég volt ilyen hogy piszok nehéz helyzetben vannak már január közepén. Ha ma este nyerünk mi és az Atletico is akkor még erősebben konghatnak a vészharangok. Az pedig hogy a vezetőség a 2 kupa mögé takarózik, azt nem igazán tartom vállalhatónak. Kis túlzással most annyi esélyük van a 2 kupa közül bármelyikre mint a bajnokságra. Nem lehet most jó Madrid drukkernek lenni, igazából én a Morientes-Raul korszak óta sajnálom őket mert nincs igazi csapatuk. Az a tény pedig hogy már január közepén gyakorlatilag nem sok sanszuk van bármit is nyerni, ez elég furcsa érzéssel tölt el. Sajnálnám őket, de az elmúlt évek gyűlölködése, szitkozódása, bírózása, színészezése, és még sorolhatnám után igazából csak nézem lassan ahogyan a saját levükben megfőnek. Oda nem is tudom mennyi kulcs igazolás kellene hogy versenyképesek maradjanak európa és spanyol szinten is. Benne van a pakliban hogy a kupából és a BL-ből is még most kiesnek, és akkor már jósok hónapon keresztül eléggé felesleges lesz Madrid meccset nézni.
A bajnokságban a Real
-otthon 9 meccs 7gy 2d
-idegenben 10 meccs 4gy 2d 4v
Vagyis a Bernabeuban tartják a bajnok szintet, idegenben viszont középcsapat szint. Egyrészt a hazai közönség előtt nem mernek nem hajtani, másrészt idegenben inkább csak le akarják tudni a "kötelező munkaidő" 90 perceket. Ráadásul idegenbe bajnokként mennek (mentek), a hazai csapat tehát kettőzött motivációval készül(t) ellenük.
Nagy kérdés, hogy a kuparendszerben mire lesznek képesek a Valencia (ha túlélik valszeg Barca), és a ManU ellen. Az szinte kizárt, hogy kupában és Bl-ben döntőbe jussanak. Arra látok reális esélyt, hogy valamelyikben elődöntőzzenek, és vége.
-otthon 9 meccs 7gy 2d
-idegenben 10 meccs 4gy 2d 4v
Vagyis a Bernabeuban tartják a bajnok szintet, idegenben viszont középcsapat szint. Egyrészt a hazai közönség előtt nem mernek nem hajtani, másrészt idegenben inkább csak le akarják tudni a "kötelező munkaidő" 90 perceket. Ráadásul idegenbe bajnokként mennek (mentek), a hazai csapat tehát kettőzött motivációval készül(t) ellenük.
Nagy kérdés, hogy a kuparendszerben mire lesznek képesek a Valencia (ha túlélik valszeg Barca), és a ManU ellen. Az szinte kizárt, hogy kupában és Bl-ben döntőbe jussanak. Arra látok reális esélyt, hogy valamelyikben elődöntőzzenek, és vége.
De ez már megint egy parttalan vita... Mindketten fontosak a saját csapatuknak, ki így, ki úgy, de hogy arról egyikőtök sem fogja meggyőzni a másikat, hogy melyikük miért fontosabb, az ziher.
Ronaldoval ugyanolyan okádék a játék, mint nélküle, viszont ha ő ott van, akkor talán nyernek... Váltig állítom, hogy nem arra kell kihegyezni a dolgot, hogy van Cé vagy nincs, hanem arra, hogy van Mou vagy nincs. Egy játékosabb felfogású edző tudna itt jóval szebb focit is nyomatni, csak az a bökkenő, hogy Perez anno a szép foci helyett a potenciális tornagyőzelmeket választotta. Mou kupaedző, a tavalyi bajnokság kifutott volt, ha van egy szinten lévő csapat a bajnokságban a sajátja mellett, akkor azért gondjai vannak. A béel más tészta, az az ő igazi terepe, ott működik az a hányadék, amit ő focinak hív. Kíváncsi leszek rá, hogy idén meddig jutnak.
Ronaldoval ugyanolyan okádék a játék, mint nélküle, viszont ha ő ott van, akkor talán nyernek... Váltig állítom, hogy nem arra kell kihegyezni a dolgot, hogy van Cé vagy nincs, hanem arra, hogy van Mou vagy nincs. Egy játékosabb felfogású edző tudna itt jóval szebb focit is nyomatni, csak az a bökkenő, hogy Perez anno a szép foci helyett a potenciális tornagyőzelmeket választotta. Mou kupaedző, a tavalyi bajnokság kifutott volt, ha van egy szinten lévő csapat a bajnokságban a sajátja mellett, akkor azért gondjai vannak. A béel más tészta, az az ő igazi terepe, ott működik az a hányadék, amit ő focinak hív. Kíváncsi leszek rá, hogy idén meddig jutnak.
REMY írta:Akkor gondolom Messinél is ez a véleményed. Mind Villa, mind Alexis óriásit javulna. Nem Messire kéne játszani.... + ugye az érte kapott pénz.Mezner2 írta:
Én szerintem ha kivennénk Cr-t feljavulna annyira Benzema/Higu és Özil/DM teljesítménye,és főképp az eredményességük,hogy átvészeljék a portugál hiányát.Arról nem is beszélve,hogy az érte kapott pénzből konkrétan egy új csapatot tudnának felépíteni!
Ha nem látod,hogy mi a különbség Messi csapatjátékban való szerepe,és CR csapatjátékban vállalt szerepe között,akkor úgy gondolom,hogy nagyon nem egy malomban őrlünk,és a vita értelmetlen.
Messi indítja a támadásaink javát,ő adja a kulcspasszokat,ő adja a gólpasszokat,és ő lövi a gólokat,ennek ellenére nyilván nálunk is,ha bizonyos játékosok nagyobb szerepet kapnának javulna a teljesítményük,de Messi több mint egy egyszerű gólgyáros,ő az egész csapatjátékunk fő mozgató rugója (meg a Busi-Cesc-Ini-Xavi tengely).
Ezzel szemben leírtam,hogy CR-nek mi a szerepe a Madrid játékában,megfogja oszt lő egy nagyot,vagy bemegy,vagy nem. Ezenkívül egyre kevesebbet tesz hozzá a játékhoz.
Ezért is mosolygom meg magamban,amikor valaki érvel Messi és CR témában,és azzal támasztja alá gondolatait,hogy Messi 9es ezért lő többet

sajnos nem cé-n múlik,hogy dm és özil ritkán látott visszafejlődést produkált az utóbbi évben. a játék minden elemében félelmetesen kevesek és ez nem vicc. benzema és higany teljesítménye olyan,amilyen. ők valószínű többet próbálkozhatnának. egy higuain - cavani/falcao/xy csere azért eléggé várható nyárraMezner2 írta: Én szerintem ha kivennénk Cr-t feljavulna annyira Benzema/Higu és Özil/DM teljesítménye
Akkor gondolom Messinél is ez a véleményed. Mind Villa, mind Alexis óriásit javulna. Nem Messire kéne játszani.... + ugye az érte kapott pénz.Mezner2 írta:
Én szerintem ha kivennénk Cr-t feljavulna annyira Benzema/Higu és Özil/DM teljesítménye,és főképp az eredményességük,hogy átvészeljék a portugál hiányát.Arról nem is beszélve,hogy az érte kapott pénzből konkrétan egy új csapatot tudnának felépíteni!
Blog - Supernatural Movies
Én szerintem ha kivennénk Cr-t feljavulna annyira Benzema/Higu és Özil/DM teljesítménye,és főképp az eredményességük,hogy átvészeljék a portugál hiányát.Arról nem is beszélve,hogy az érte kapott pénzből konkrétan egy új csapatot tudnának felépíteni!Firefox írta:
1.Nem azt mondtam, hogy örömfocit játszanak, hanem azt, hogy ha ő ottvan akkor behúzzák.
2.Annyi épp elég, ahogy írtad is: "lehet, hogy nyertek volna." - a játék a madridistákat nem izgatja(legalábbis a többséget)
3.Épp az a dolga, "hogy megszülje azt a jópár gólt"
4. Kétlem, hogy Mourinho pont őt küldené hátra védekezni.
5. Letámadni szökőévenként? Nézz egy kicsikét több Madrid-meccset.
Ezekkel nem akarom én védeni CR-t (Isten ments!), de azért bőven meglátszik az ő hiánya a csapaton.
És abban igazad lehet, hogy hosszútávon kamatozna, ha elmenne. De én a következő 4-5 évet írtam, amiben szerintem meg lesz fogva a Real.
Nézem az összes Real meccset,és az idei évben kimerem jelenteni,hogy egy kezem elég ahhoz,hogy összeszámoljam hányszor támadt vissza egy-egy elvesztett labda után,régebben jellemzőbb volt rá,újabban nem.
Persze,hogy sok gólt lő,amikor meccsenként ennyiszer próbálkozik,de lehet,hogy ha azokból a lövésekből ink. tovább gurítja a labdát akkor a 12-ből nem ő lő egyet,hanem mondjuk lő 1-et Benzi,meg 1-et Özil,és máris előrébb vannak.
Cr egy igazi küzdő aki minden meccsen megszakad,de nem a mezéért,hanem azért,ami a meze hátuljára van írva : C.Ronaldo-ért.
Miből gondolom ezt??? Onnan,hogy az ember tiszta görcs akkor,ha vezet a csapata de ő még nem talált be.
1.Nem azt mondtam, hogy örömfocit játszanak, hanem azt, hogy ha ő ottvan akkor behúzzák.Mezner2 írta:Ez mondjuk igaz,mert vele szemkápráztató örömfocit játszott egész évben a Madrid...NEM!Firefox írta:
A tegnapi Madrid bearanyozta a napom. Most mutatkozott meg igazán, hogy mire képes Ronaldo nélkül ez a Real, hát láthattuk. Ötlettelen, "íveljükfelmajdvalamelyikbevágja" foci.
Pont ugyanígy játszottak volna vele is,az lehet,hogy nyertek volna,de a játék ugyanennyire ergya lett volna,CR annyit tesz hozzá a Real csapatjátékához,hogy meccsenként 10-12szer p*csán rúgja a labdát,azt majd lesz,ami lesz.Ebből születik jópár gól,de azonkívül nem sok dologgal veszi ki a részét a csapatjátékból,védekezni nem szokott,letámadni esetleg szökőévenként,hosszútávon szerintem erősödne a Real,ha eladnák CR-t.
2.Annyi épp elég, ahogy írtad is: "lehet, hogy nyertek volna." - a játék a madridistákat nem izgatja(legalábbis a többséget)
3.Épp az a dolga, "hogy megszülje azt a jópár gólt"
4. Kétlem, hogy Mourinho pont őt küldené hátra védekezni.
5. Letámadni szökőévenként? Nézz egy kicsikét több Madrid-meccset.
Ezekkel nem akarom én védeni CR-t (Isten ments!), de azért bőven meglátszik az ő hiánya a csapaton.
És abban igazad lehet, hogy hosszútávon kamatozna, ha elmenne. De én a következő 4-5 évet írtam, amiben szerintem meg lesz fogva a Real.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
Ez mondjuk igaz,mert vele szemkápráztató örömfocit játszott egész évben a Madrid...NEM!Firefox írta:
A tegnapi Madrid bearanyozta a napom. Most mutatkozott meg igazán, hogy mire képes Ronaldo nélkül ez a Real, hát láthattuk. Ötlettelen, "íveljükfelmajdvalamelyikbevágja" foci.
Pont ugyanígy játszottak volna vele is,az lehet,hogy nyertek volna,de a játék ugyanennyire ergya lett volna,CR annyit tesz hozzá a Real csapatjátékához,hogy meccsenként 10-12szer p*csán rúgja a labdát,azt majd lesz,ami lesz.Ebből születik jópár gól,de azonkívül nem sok dologgal veszi ki a részét a csapatjátékból,védekezni nem szokott,letámadni esetleg szökőévenként,hosszútávon szerintem erősödne a Real,ha eladnák CR-t.
Lehet itt mentegetőzni -visszatérve a Bayern avagy a Cselzi lett volna a jobb ellenfél-, hogy a "szomszéd fűje mindig zöldebb", de a Cselzi megvert minket, kész, ezen nincs mit tárgyalni. A fociban nincsen HA. Mert HA tavaly nem bukjuk sorra az idegenbeli meccseket (kis túlzással), akkor Peppel beértük volna a Cruyff-féle Barcát, zsinórban 4 bajnoki címmel. Kár ezen agyalni ...
A tegnapi Madrid bearanyozta a napom. Most mutatkozott meg igazán, hogy mire képes Ronaldo nélkül ez a Real, hát láthattuk. Ötlettelen, "íveljükfelmajdvalamelyikbevágja" foci. Az Osasuna a meccs több szakaszában lefocizta a Madridot. Ez a Real ennél többre hivatott, ezt a tök utolsó Osasunát még CR7 nélkül is illett volna megverniük. Meg nem tudom, lehet itt olvastam, de nem biztos, hogy a srác írja, hogy a tavalyi Real CR7 nélkül is simán bajnokságot nyert volna. Na persze, azért ennyire ne legyünk már elvakultak. Ha elmegy CR, akkor ennek a Madridnak nem sok jövőt jósolok, már ami az elkövetkező 4-5 évet illeti. Emlékeim szerint Pinto akkor állt a kapuban bajnokin, amikor Valdés sérült volt, vagy már eldőlt a bajnoki cím. Odaát meg van gusztusa ahhoz az Egyetlen(féreg)nek, hogy a padra tegye a világ legjobb kapusát. Versenyhelyzet ide vagy oda, Mourinho saját maga alatt vágja a fát, és szerény véleményem szerint nem sok virágvasárnap van már neki hátra a fővárosban.Az meg a csapatot minősíti, hogy sorozatban harmadik meccsen kapnak pirosat. Egy szó, mint száz: Ha Ronaldo elmegy, itt hatalmas hanyatlás fog következni (na nem mintha már nem lenne az, de mégnagyobb). Falcao vagy Bale leigazolása jó ötletnek tűnhet, de megint felvetődik a kérdés: Hova? Na mindegy, én hülye vagyok ehhez, majd Madridban jobban tudják. Ott Mourinhok vannak, nem holmi falusi emberek, mint én ...
A tegnapi Madrid bearanyozta a napom. Most mutatkozott meg igazán, hogy mire képes Ronaldo nélkül ez a Real, hát láthattuk. Ötlettelen, "íveljükfelmajdvalamelyikbevágja" foci. Az Osasuna a meccs több szakaszában lefocizta a Madridot. Ez a Real ennél többre hivatott, ezt a tök utolsó Osasunát még CR7 nélkül is illett volna megverniük. Meg nem tudom, lehet itt olvastam, de nem biztos, hogy a srác írja, hogy a tavalyi Real CR7 nélkül is simán bajnokságot nyert volna. Na persze, azért ennyire ne legyünk már elvakultak. Ha elmegy CR, akkor ennek a Madridnak nem sok jövőt jósolok, már ami az elkövetkező 4-5 évet illeti. Emlékeim szerint Pinto akkor állt a kapuban bajnokin, amikor Valdés sérült volt, vagy már eldőlt a bajnoki cím. Odaát meg van gusztusa ahhoz az Egyetlen(féreg)nek, hogy a padra tegye a világ legjobb kapusát. Versenyhelyzet ide vagy oda, Mourinho saját maga alatt vágja a fát, és szerény véleményem szerint nem sok virágvasárnap van már neki hátra a fővárosban.Az meg a csapatot minősíti, hogy sorozatban harmadik meccsen kapnak pirosat. Egy szó, mint száz: Ha Ronaldo elmegy, itt hatalmas hanyatlás fog következni (na nem mintha már nem lenne az, de mégnagyobb). Falcao vagy Bale leigazolása jó ötletnek tűnhet, de megint felvetődik a kérdés: Hova? Na mindegy, én hülye vagyok ehhez, majd Madridban jobban tudják. Ott Mourinhok vannak, nem holmi falusi emberek, mint én ...
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
Leírtam,hogy szerintem,tehát ez az egyéni véleményem,az az érzésem,hogy mi simán kiütöttük volna a Bayern,középpályás játék a 2 meccsetek alatt amit ellenük játszottatok,5perc nem volt,hihetetlen gyengék voltak középen,akkor rohantatok át rajtuk amikor kedvetek szottyant hozzá,a párharcot az döntötte el,hogy ők pont ugyanígy mentek át rajtatok..daffy írta:a bayernt tavaly is,ahogy idén is top3ba sorolta a közvélemény. a chelsea-nél egyértelműen erősebbek voltak előzetesen.Mezner2 írta:A Bayern tavaly SZERINTEM! nem volt benne Európa 4 legjobb csapatában,már ha szigorúan a keretben lévő potenciált,és játékerőt vesszük figyelembe.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ez igaz.Viszont én ahányszor elgondolkozok a tavalyi elődöntőkön,hogy ha mi játszunk a bayernnel,ti a chelseavel,akkor lett volna egy szép barca-real döntő. Nekünk jobb meccselni a bayernnel, ti meg a chelsea stílusát tudjátok szerintem könnyebben kezelni. Legalábbis ellenetek biztos nem azt játszották volna,mint ellenünk.daffy írta:a bayernt tavaly is,ahogy idén is top3ba sorolta a közvélemény. a chelsea-nél egyértelműen erősebbek voltak előzetesen.
Fura,de így gondolom.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
a bayernt tavaly is,ahogy idén is top3ba sorolta a közvélemény. a chelsea-nél egyértelműen erősebbek voltak előzetesen.Mezner2 írta:A Bayern tavaly SZERINTEM! nem volt benne Európa 4 legjobb csapatában,már ha szigorúan a keretben lévő potenciált,és játékerőt vesszük figyelembe.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy mikor volt utoljára 18 pont a különbség a Real és a Barca között?
Nem mintha, biztos lenne, hogy este már 18 lesz, csak úgy kérdezem.
Nem akarom előre lekopogni.
Nem mintha, biztos lenne, hogy este már 18 lesz, csak úgy kérdezem.
Nem akarom előre lekopogni.

Egy BL győzelem sokat változtatott volna a dolgon,ez tény. Ettől függetlenül az előtte lévő 10 év épp ugyanannyira megtörtént lenne,mint így,hogy kiestek. A Bayern tavaly SZERINTEM! nem volt benne Európa 4 legjobb csapatában,már ha szigorúan a keretben lévő potenciált,és játékerőt vesszük figyelembe.daffy írta:hála a tizenegyespárbajnak tavaly. egész más lenne a véleményed,ha a szerencse a másik oldal pártjára állt volna. ilyeneket ne jelentsünk ki azok után,hogy a bl sorsoláskor idén itt milyen jókedv uralkodott,mondván,hogy a real minimum megizzad,de simán ki is eshet. majd a mu elleni kiesés(?) után örömmel nyugtázhatod,hogy igen,idén nem volt tényező a realMezner2 írta: Jelenleg a Madrid nem tényező európa focijában
A Real játékoskeretet figyelembe véve abszolút top csapat,viszont mint CSAPAT,nem tartozik európa közvetlen elitjébe JELENLEG!
És most nem 1-2 évről beszélünk,mert olyan van,hogy egy évben nem jön ki a lépés,dehogy 11ig nem,az valami sokkal mélyebben gyökeredző probléma eredménye
hála a tizenegyespárbajnak tavaly. egész más lenne a véleményed,ha a szerencse a másik oldal pártjára állt volna. ilyeneket ne jelentsünk ki azok után,hogy a bl sorsoláskor idén itt milyen jókedv uralkodott,mondván,hogy a real minimum megizzad,de simán ki is eshet. majd a mu elleni kiesés(?) után örömmel nyugtázhatod,hogy igen,idén nem volt tényező a realMezner2 írta: Jelenleg a Madrid nem tényező európa focijában
Nem nagyon értek egyet azokkal a szurkolókkal,akik azzal nyugtatják magukat,hogy a csapat sz*r szereplése annak tudható be,hogy Mou feladta a bajnokságot.
Ez egész egyszerűen nem igaz!!! A tegnapi meccset leszámítva mindig a legerősebb összeállításában lépett fel a Madrid,egyszerűen ez a csapat kifutotta magát a tavalyi idénybe,ott erőn felül teljesítettek,és többet hoztak ki magukból mint amire képesek,ilyenkor törvényszerű a visszaesés.
Eleve egy Madridnak ilyen esetben nem csak egy kupa úszik el azzal,hogy tulajdonképp kiszállnak a bajnoki címért folytatott versenyből már december elején,hanem ez egy óriási presztízs veszteség is a csapatnak,a szurkolóikban még él valami megmagyarázhatatlan tévképzet arról,hogy ők az überallesnumerouno klub a világon,pedig ez már több mint egy évtizede nem így van,és ez a hozzáállás taszította a Realt az európai mezőnyt figyelembe véve középszerű,átlagos csapatok színvonalára. Rajtunk kívül vertek meg KOMOLY európai csapatot az elmúlt 7-8 évben ??? nem nagyon.
Ugye 2 évvel ezelőttig folyamatosan 16 között volt helóka,és azokután meg 2szer az elődöntőben,addig pedig olyan GIGA csapatokon kellett magukat átverekedni mint 2011-ben a Lyon,Tottenham, vagy 2012-ben a CSZKA,Apoel félelmetes kettősén.
Jelenleg a Madrid nem tényező európa focijában,és az általuk messiásként várt Jo5é sem repítette őket sokkal feljebb.
Minket sikerült 3szor legyőzniük,abból a cirka közel 20meccből amit ellenünk játszottak,azt gondolom,hogy ennyi meccsből ennyiszer nagyon sok edzővel,nagyon sok csapat is képes lett volna hozni ezt a mutatót.
Nagyon örülök,hogy anno Txiki-éknek nem kellett Mou mert Pep.et választották helyette. A klub történelmének eddigi legjobb döntését hozták ezzel.
szerk. : Cr-rel is pont ugyanennyire mentek volna,mert a csapatjátékhoz pont annyit képes hozzá rakni,mint én,legalábbis általában ez van! Egyénileg képes villanni,hiszen a világ TOP5 játékosa között van,de a csapatjátékhoz neki vajmi kevés köze van!
Ez egész egyszerűen nem igaz!!! A tegnapi meccset leszámítva mindig a legerősebb összeállításában lépett fel a Madrid,egyszerűen ez a csapat kifutotta magát a tavalyi idénybe,ott erőn felül teljesítettek,és többet hoztak ki magukból mint amire képesek,ilyenkor törvényszerű a visszaesés.
Eleve egy Madridnak ilyen esetben nem csak egy kupa úszik el azzal,hogy tulajdonképp kiszállnak a bajnoki címért folytatott versenyből már december elején,hanem ez egy óriási presztízs veszteség is a csapatnak,a szurkolóikban még él valami megmagyarázhatatlan tévképzet arról,hogy ők az überallesnumerouno klub a világon,pedig ez már több mint egy évtizede nem így van,és ez a hozzáállás taszította a Realt az európai mezőnyt figyelembe véve középszerű,átlagos csapatok színvonalára. Rajtunk kívül vertek meg KOMOLY európai csapatot az elmúlt 7-8 évben ??? nem nagyon.
Ugye 2 évvel ezelőttig folyamatosan 16 között volt helóka,és azokután meg 2szer az elődöntőben,addig pedig olyan GIGA csapatokon kellett magukat átverekedni mint 2011-ben a Lyon,Tottenham, vagy 2012-ben a CSZKA,Apoel félelmetes kettősén.
Jelenleg a Madrid nem tényező európa focijában,és az általuk messiásként várt Jo5é sem repítette őket sokkal feljebb.
Minket sikerült 3szor legyőzniük,abból a cirka közel 20meccből amit ellenünk játszottak,azt gondolom,hogy ennyi meccsből ennyiszer nagyon sok edzővel,nagyon sok csapat is képes lett volna hozni ezt a mutatót.
Nagyon örülök,hogy anno Txiki-éknek nem kellett Mou mert Pep.et választották helyette. A klub történelmének eddigi legjobb döntését hozták ezzel.
szerk. : Cr-rel is pont ugyanennyire mentek volna,mert a csapatjátékhoz pont annyit képes hozzá rakni,mint én,legalábbis általában ez van! Egyénileg képes villanni,hiszen a világ TOP5 játékosa között van,de a csapatjátékhoz neki vajmi kevés köze van!
- salas9
- Entrenador del Barça
Szerintem mindenki tudja, hogy nekik most már a BL az első számú prioritás, de abban is biztosak lehetünk, hogy amennyiben mindegyik csapat továbbjut a kupában úgy Mourinho oda akar majd "pörkölni" az orrunk alá.gg86 írta:Most már csak a BL mentheti meg az idényüket, ami finoman szólva sem lesz egyszerű...

Ez rendben is lenne ha konzisztensen csinálná. Mutasd meg Pep mikor kritizálta úgy a játékosokat ahogy azt Mou tette?MichaaBee írta: Pep dettó ugyanezt csinálta, ha jók voltunk, akkor jött a javulni kell még maszlag, ha kikaptunk, akkor tetszett a hajtás. Semmi kivetnivaló nincs ebben, vannak Jo5énak komolyabb dolgai is...
Ez is megérne egy misét amúgy:
"Még korai lenne megmondani, hogy játszik-e majd a Valencia ellen (Iker)"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zbacsi 2013.01.13. 11:55:13-kor.